Diploma perniagaan

Academy of Information Technology

Penerangan Program

Baca keterangan rasmi

Diploma perniagaan

Academy of Information Technology

Di sini, di AIT kita serius tentang mendapatkan anda bersedia untuk kerjaya yang berjaya dalam industri kreatif.

AIT telah menubuhkan Usahawan menakjubkan ruang kerja kerjasama yang kita panggil Pusat Inovasi kami atau InnovAIT untuk jangka pendek. Ini adalah di tengah-tengah untuk Diploma baru yang menarik kami perniagaan yang mengkhusus dalam menyediakan anda untuk menjalankan sendiri 'industri kreatif'Perniagaan. Jika anda berminat untuk bekerja, atau menubuhkan perniagaan anda sendiri, freelancing, e-Lancing, atau hanya mengambil bahagian dalam revolusi digital maka kursus ini akan Launchpad yang sempurna untuk kerjaya anda.

Dalam Diploma AIT itu Perniagaan anda akan: - Belajar bagaimana untuk pasaran massa untuk web dan untuk cetak - Belajar perisian untuk digunakan mudah untuk membuat laman web anda sendiri - Belajar bagaimana untuk menggunakan media sosial untuk perniagaan dan pemasaran - Belajar sumber dan pemasaran prinsip manusia supaya anda boleh mengurus orang dan berkesan mempromosikan perniagaan anda

Sertai baru kami "InnovAIT" pusat di mana anda akan menubuhkan dan menjalankan perniagaan anda sendiri di bawah bimbingan pengalaman penasihat. AIT akan menyediakan anda dengan ruang kerja peribadi dilengkapi dengan komputer, perisian, internet dan kebebasan memperolehi peralatan pejabat supaya anda boleh menjalankan perniagaan anda.

Laluan:

Jika anda memilih untuk beralih ke dalam AIT Sarjana Muda Media Interaktif, Anda akan menerima kredit untuk 6 subjek kajian (daripada 24) yang bermaksud anda akan menyelesaikan 1/4 dari kamu pengajian sarjana muda.

Diploma AIT itu Perniagaan diluluskan oleh Kerangka Kelayakan Australia jadi ia boleh digunakan untuk kemasukan terus ke Darjah perniagaan di banyak institusi, di mana anda boleh menerima kredit ke arah Ijazah itu. Kami juga mempunyai perjanjian khas kemasukan ke Universiti Wollongong, Macquarie University dan Central Queensland University.

This school offers programs in:
  • English
Tempoh & Harga
This course is Lokasi Kampus
Start Date
Tarikh mula
Pendaftaran Terbuka
Duration
Tempoh
8 - 12 
Sepenuh masa
Price
Harga
12,000 AUD
$ 15,000 untuk Pelajar Antarabangsa (12 bulan Diploma).
Locations
Australia - Sydney, New South Wales
Tarikh mula : Pendaftaran Terbuka
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat
Dates
Pendaftaran Terbuka
Australia - Sydney, New South Wales
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat