Diploma reka bentuk fesyen gunaan dan teknologi

Hunter TAFE - Australia

Penerangan Program

Baca keterangan rasmi

Diploma reka bentuk fesyen gunaan dan teknologi

Hunter TAFE - Australia

Tujuan kursus ini adalah untuk pelajar memperoleh dan menggunakan pengetahuan kreatif dan kemahiran praktikal, dan untuk meneroka proses dalam reka bentuk dan pembangunan konsep fesyen dari penyelidikan melalui patternmaking, saiz, pemasangan dan analisis, pembinaan, pakaian kesedaran kepada barangan.

Graduan dari kelayakan ini adalah kedudukan yang baik untuk mendapat pekerjaan dalam industri fesyen sebagai pereka pembantu, pemaju produk, pembantu patternmakers dan penggred, operator CAD, juruteknik spesifikasi, pemaju prototaip fesyen, penolong pengurus pengeluaran, pengurus rantaian bekalan pembantu, penolong pengurus jenama, dan pengawal barangan fesyen.

Yang University of Technology, Sydney, Dan TAFE NSW, mempunyai perjanjian rasmi untuk pemindahan kredit bagi graduan yang telah menamatkan Diploma Gunaan Fesyen Reka Bentuk dan Teknologi.

Pengaturan adalah seperti berikut, dan akan berkuat kuasa pada hari pertama 2008: Graduan Diploma Gunaan Fesyen Reka Bentuk dan Teknologi (19558), boleh menerima sehingga 36 mata kredit (dengan purata Kredit atau di atas). Pengiktirafan itu akan menjadi bagi 6 mata pelajaran teras dalam tahun 1 Sarjana Muda 4 tahun Rekabentuk Fesyen dan Tekstil Course. Masih terdapat keperluan untuk melakukan 2 x 1 tahun kajian reka bentuk mata pelajaran tetapi ini boleh ditambah kepada subjek tahun 2.

This school offers programs in:
  • English
Tempoh & Harga
This course is Lokasi Kampus
Start Date
Tarikh mula
Jan. 2019
Duration
Tempoh
24 
Sepenuh masa
Price
Harga
22,900 AUD
Locations
Australia - Newcastle, New South Wales
Tarikh mula : Jan. 2019
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat
Dates
Jan. 2019
Australia - Newcastle, New South Wales
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat