Diploma ijazah dalam Bahasa Inggeris

Terbaik Diploma ijazah dalam Bahasa Inggeris 2019

Bahasa Inggeris

Diploma siswazah yang dikeluarkan oleh kolej, universiti, dan institusi untuk pelajar yang ingin menerima arahan tambahan selepas memperoleh ijazah sarjana muda. Diploma dasarnya pensijilan yang menyatakan pelajar telah selesai satu set yang diperlukan kursus.

Diploma ijazah dalam Bahasa Inggeris

Baca lebih lanjut

Program pra-tuan

DIFC Ireland
Campus Sepenuh masa 7 - 9  September 2019 Ireland Dublin United Kingdom London + 2 lagi

-Masters Pre Program ini direka untuk membantu anda membangunkan bahasa Inggeris penting dan kemahiran akademik yang diperlukan untuk berjaya dalam pengajian siswazah anda. [+]

-Masters Pre Program ini direka untuk membantu anda membangunkan bahasa Inggeris penting dan kemahiran akademik yang diperlukan untuk berjaya dalam pengajian siswazah anda.

The NCUK Pra-Master (Diploma Siswazah) adalah kursus modular yang terdiri daripada unsur teras dan tema pelajaran. Elemen teras termasuk modul dalam bahasa Inggeris untuk Tujuan Akademik (EAP), Kemahiran Pembelajaran termasuk Information & Technologies Komunikasi (ICT) dan Kaedah Penyelidikan termasuk perancangan projek. Pelajar yang mengikuti program tempoh yang lebih lama juga menjalankan projek penyelidikan individu dan menyiapkan disertasi besar.

Dua aliran kini ditawarkan untuk modul subject: Pengurusan dan Sains Hayat - Walau bagaimanapun pelajar mencari untuk mengkaji yang Masters Kejuruteraan yang berkaitan juga boleh maju ke tahap Masters berkaitan daripada program ini. ... [-]