Diploma ijazah dalam Bahasa Inggeris

Terbaik 3 Diploma ijazah dalam Bahasa Inggeris 2018

Bahasa Inggeris

Diploma siswazah ditawarkan di kedua-dua kampus dan dalam talian oleh banyak universiti. Tradisional program di kampus menawarkan pelajar persekitaran pembelajaran yang berstruktur dan akses terus ke pengajar. Kursus dalam talian cenderung untuk menjadi lebih mudah dan boleh disiapkan dari mana-mana lokasi.

 

Diploma ijazah dalam Bahasa Inggeris

Baca lebih lanjut

Diploma Siswazah Dalam Bidang Perniagaan Dan Kemanusiaan Dengan Bahasa Inggeris Pra-sessional

Newcastle University
Campus Sepenuh masa 12  September 2018 United Kingdom Newcastle upon Tyne

Program ini merangkumi istilah tambahan, yang khusus didedikasikan untuk meningkatkan kemahiran berbahasa Inggeris anda untuk masuk langsung ke gelar sarjana di Newcastle University. Kemajuan kepada pelbagai ijazah lepasan ijazah dalam perniagaan, komunikasi, warisan, undang-undang, media, sains sosial dan pengangkutan di Newcastle University. [+]

Meningkatkan kemahiran bahasa dan akademik anda untuk masuk langsung ke gelar sarjana di Universiti Newcastle. Kursus ini termasuk modul Bahasa Inggeris Pra-sessional untuk membantu mempersiapkan anda untuk belajar di UK.

Diploma Lulusan dengan Bahasa Inggeris Pra-Sesi membolehkan anda mengkaji satu istilah bahasa Inggeris diikuti dengan kajian akademik dalam perniagaan dan kemanusiaan.

[-]

Graduate Diploma in Architecture with Pre-sessional English

Newcastle University
Campus Sepenuh masa 12  September 2018 United Kingdom Newcastle upon Tyne

[+]

Akademik: Ijazah Sarjana atau 3 tahun Diploma

[-]

Program Pra-tuan

DIFC Ireland
Campus Sepenuh masa 7 - 9  September 2018 Ireland Dublin United Kingdom London + 2 lagi

-Masters Pre Program ini direka untuk membantu anda membangunkan bahasa Inggeris penting dan kemahiran akademik yang diperlukan untuk berjaya dalam pengajian siswazah anda. [+]

-Masters Pre Program ini direka untuk membantu anda membangunkan bahasa Inggeris penting dan kemahiran akademik yang diperlukan untuk berjaya dalam pengajian siswazah anda.

The NCUK Pra-Master (Diploma Siswazah) adalah kursus modular yang terdiri daripada unsur teras dan tema pelajaran. Elemen teras termasuk modul dalam bahasa Inggeris untuk Tujuan Akademik (EAP), Kemahiran Pembelajaran termasuk Information & Technologies Komunikasi (ICT) dan Kaedah Penyelidikan termasuk perancangan projek. Pelajar yang mengikuti program tempoh yang lebih lama juga menjalankan projek penyelidikan individu dan menyiapkan disertasi besar.

Dua aliran kini ditawarkan untuk modul subject: Pengurusan dan Sains Hayat - Walau bagaimanapun pelajar mencari untuk mengkaji yang Masters Kejuruteraan yang berkaitan juga boleh maju ke tahap Masters berkaitan daripada program ini. ... [-]