Filter
Diploma Siswazah
Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Terbaik 2 Diploma ijazah dalam Sastera 2019/2020

A diploma siswazah adalah sijil yang dikeluarkan oleh kolej dan universiti untuk menunjukkan bahawa seseorang pelajar telah berjaya menamatkan kursus atau kumpulan kursus. Pelajar-pelajar yang bersedia untuk meneruskan pengajian mereka di kawasan tertentu boleh mendapat manfaat besar daripada diploma.

Arts kajian menggabungkan sejarah, budaya dan amalan pelbagai bentuk seni yang berbeza. Contoh bidang topik termasuk ukiran, filem, lukisan, alat muzik, teater, dan fotografi. Program sering menggabungkan pembelajaran bilik darjah dengan tangan-on kerja.

Diploma ijazah dalam Sastera

Baca lebih lanjut Baca Ringkas
Pilihan lain dalam bidang pengajian ini:

2 Hasil dalam Sastera

City University of London

... [+]

Bahasa Inggeris: IELTS 5.5 - 6.0 atau setaraf

[-]
United Kingdom London
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
9 bulan
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Cambridge School of Visual & Performing Arts

Program Sarjana adalah pengalaman pembelajaran yang singkat dan intensif yang menuntut kemerdekaan yang tinggi dan satu set kemahiran pembelajaran tertentu. Program ini d ... [+]

Mengenai

Program Sarjana adalah pengalaman pembelajaran yang singkat dan intensif yang menuntut kemerdekaan yang tinggi dan satu set kemahiran pembelajaran tertentu. Program ini disesuaikan untuk membantu anda mengembangkan kemahiran yang diperlukan untuk bekerja dengan baik di MA.

Ia direka untuk merapatkan jurang antara kemampuan / pengalaman anda dan cita-cita untuk belajar di peringkat pasca siswazah. Penekanan diberikan kepada menggalakkan anda untuk menjadi pelajar bebas dan yakin dalam budaya pendidikan berbahasa Inggeris.

Diploma Siswazah akan membantu anda mengembangkan Bahasa Inggeris lisan anda untuk mencapai tahap yang diperlukan untuk kemasukan langsung ke Master. Ia juga akan memberi anda pengalaman yang anda perlukan pemahaman tentang gaya pembelajaran dan pengajaran di UK, untuk membantu anda mengembangkan portfolio anda dengan lebih lanjut dan membina kemahiran sedia ada atau membangunkan potensi penyelidikan.... [-]

United Kingdom Cambridge
Og 2020
English
Sepenuh masa
2 semester
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu