ACADEMICCOURSES

Sambilan Diploma ijazah dalam Komunikasi di Australia 2021

Diploma siswazah bertindak terutamanya sebagai lanjutan ijazah sarjana muda. Ia menawarkan kursus-kursus tambahan dan latihan supaya pelajar akan lebih bersedia untuk memasuki pasaran kerja. Bagi kebanyakan pelajar, diploma berfungsi sebagai persediaan untuk ijazah sarjana. 

Kelas di komunikasi menyediakan pelajar yang mengambil bahagian untuk pelbagai pilihan kerjaya, dari rangkaian berita tempatan untuk projek-projek antarabangsa dalam perniagaan global dan organisasi kerajaan dan beberapa pilihan lain yang terkenal dengan meningkatkan kemahiran yang diperlukan dalam bidang-bidang kerjaya.

Australia mempunyai bilangan ketiga terbesar pelajar asing di dunia walaupun mempunyai masyarakat yang hanya 23 juta. Ini adalah pencapaian akademik yang kukuh, tetapi institusi Australia seperti yang disenaraikan sebagai bandar-bandar yang menempatkan mereka di sekitar tanah yang asli.

Sambilan Diploma ijazah dalam Komunikasi di Australia

1 Hasil dalam Komunikasi, Australia Filter

Diploma Siswazah dalam Komunikasi Strategik

University of Technology Sydney
Diploma Siswazah
Feb 2021
<
Sepenuh Masa
<
Separuh masa
English
Kampus

Graduan Diploma Komunikasi Strategik adalah kursus pascasiswazah baru yang memberikan kajian lanjutan dalam amalan komunikasi awam. Hal ini relevan untuk lulusan yang mencari ...

Baca lebih lanjut