Filter
Diploma Siswazah
Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Terbaik 2 Diploma ijazah dalam Pengajaran 2019/2020

Mendapatkan diploma siswazah adalah tempat yang sesuai untuk individu yang ingin melanjutkan pelajaran ke peringkat yang lebih tinggi yang sama mengurangkan kos tuisyen. Dengan diploma siswazah, anda boleh menyimpan wang dan masa, dan ia mungkin untuk menyiapkan kerja kursus ini dalam hanya satu atau dua semester.

Apakah diploma lanjutan dalam pengajaran? Apa-apa program pengajian boleh memajukan kerjaya pengajaran anda. Jika anda berminat untuk memperbaiki diri sebagai seorang guru dan belajar tentang metodologi dan pendekatan gaya, diploma lanjutan dalam pengajaran mungkin menjadi pilihan yang hebat untuk anda. Sebagai pelajar siswazah, anda akan mengambil kelihatan mendalam ke dalam pembelajaran terkini dan teori pengajaran. Anda boleh mengharapkan untuk mengambil kursus-kursus seperti Pengurusan Konflik dan Curriculum Design.

Jika anda benar-benar mahu memahami sains di sebalik pengajaran, mendapatkan ijazah sarjana dalam bidang anda adalah satu keputusan yang sangat baik. Guru-guru juga memilih untuk melanjutkan pelajaran ke peringkat lebih tinggi untuk membantu mendapatkan gaji yang lebih tinggi.

Kos untuk mendapatkan diploma lanjutan dalam pengajaran akan berbeza-beza antara sekolah, bergantung di mana sekolah itu terletak dan panjang programnya. sekolah dalam talian sering lebih murah daripada suasana tradisi muka-ke-muka.

Dengan ijazah sarjana dalam pengajaran, anda boleh mengharapkan untuk mempunyai kerjaya yang berkembang maju dalam bidang pendidikan. Bukan sahaja anda kemungkinan besar akan dibayar lebih daripada guru tanpa ijazah ini, tetapi anda juga akan mempunyai kemahiran untuk menjadi seorang guru yang sangat berkesan, dan dapat menyesuaikan kaedah pengajaran anda untuk setiap individu pelajar untuk membantu mereka belajar untuk yang terbaik daripada kemampuan mereka. Dengan diploma lanjutan, anda akan mempunyai lebih banyak pilihan untuk mendapatkan jenis pekerjaan yang anda mahu, sama ada ia mengajar di sebuah, atau sekolah piagam awam swasta, bekerja sebagai pentadbir pendidikan, atau mereka bentuk kurikulum.

Guru adalah sebahagian penting daripada masyarakat kita, dan kerjaya pengajaran boleh menjadi amat memuaskan.Untuk mengetahui lebih lanjut tentang mendapatkan diploma lanjutan dalam pengajaran, cari program anda di bawah dan kenalan secara terus pejabat kemasukan daripada sekolah pilihan anda dengan mengisi borang di plumbum.

Baca lebih lanjut Baca Ringkas
Pilihan lain dalam bidang pengajian ini:

2 Hasil dalam Pengajaran

Charles Darwin University

Kandungan kurikulum dan pedagogi kursus ini adalah konteks untuk menyediakan pelajar untuk mengajar sekolah pertengahan atau menengah, atau pada tahun-tahun awal atau uta ... [+]

Diploma Siswazah dalam Pengajaran dan Pembelajaran (GDTL)

Lokasi:

Casuarina Kampus Kajian Luar

Kandungan kurikulum dan pedagogi kursus ini adalah konteks untuk menyediakan pelajar untuk mengajar sekolah pertengahan atau menengah, atau pada tahun-tahun awal atau utama sekolah rendah. Pelajar yang ingin mengajar dalam tetapan awal kanak-kanak perlu mengambil kira Sarjana Muda Pengajian Awal Kanak-Kanak.

Kursus ini membolehkan pelajar untuk membangunkan kemahiran dan pengetahuan untuk mengajar dalam tetapan sekolah kontemporari. Ia adalah pantas, kursus intensif dengan peluang yang luas bagi praktikal, pengalaman bilik darjah. Pelajar digalakkan untuk mengenali pengaruh alam sekitar, sosial dan kebudayaan kepada pengajaran dan pembelajaran untuk mencapai adil, bermakna, hasil azam dan saksama untuk semua pelajar. Peluang kerjaya bagi graduan termasuk pengajaran, pendidikan dan penyelidikan.... [-]

Australia Darwin Sydney Melbourne
Januari 2020
Sepenuh masa
Sambilan
1 - 2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
University of Technology Sydney

UTS adalah penyedia utama bahasa pascasiswazah dan kursus literasi, dengan ahli akademik yang diterbitkan penulis dan pakar yang diiktiraf di peringkat antarabangsa. Kurs ... [+]

Pelajar mempelajari mata pelajaran yang membekalkan mereka dengan kemahiran dan pengetahuan untuk mengajar Bahasa Inggeris dalam pelbagai konteks tempatan dan antarabangsa. Kursus ini mempunyai tumpuan yang kuat terhadap latihan melalui praktik pengajaran yang diawasi, dan penekanan pada perkembangan terbaru dalam bidang pendidikan bahasa. Kursus ini mempunyai pilihan pembelajaran yang fleksibel, dengan pelbagai kelas yang diadakan pada waktu yang sesuai untuk pelajar yang bekerja pada waktu sepenuh masa standard. Pengiktirafan kredit boleh didapati. Kursus ini direka oleh sekumpulan profesional TESOL yang berpengalaman yang biasa dengan pelbagai konteks pengajaran bahasa Inggeris. Kursus ini secara jelas memenuhi keperluan pelajar dan pendidik dalam konteks berikut: bekerja dengan pendatang dan pelajar asli di semua peringkat guru pendidikan yang ingin mengubah bidang disiplin yang mengajar Bahasa Inggeris di luar pelajar antarabangsa Australia yang ingin belajar TESOL dengan kemungkinan melanjutkan ke tuan program.... [-]

Australia Sydney
Januari 2020
English
Sepenuh masa
Sambilan
1 - 2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu