Filter
Diploma Siswazah
Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Terbaik Diploma ijazah dalam Pengurusan Antarabangsa 2019

Diploma siswazah berbeza dari darjah lain, seperti bujang atau sarjana, kerana panjang mereka dalam tempoh dan perkara. Pendapatan diploma memerlukan kurang kursus dan tidak mengambil masa untuk mendapatkan. Pelajar biasanya mendaftar dalam kursus-kursus ini selepas menerima sarjana muda.

Individu yang mempunyai latar belakang pendidikan atau profesional dalam bidang yang berkaitan boleh mempertimbangkan kursus dalam pengurusan antarabangsa. Kursus ini memberi kajian mendalam pengetua pengurusan berhubung dengan aplikasi global mereka. Memandangkan skop yang luas pengurusan, maklumat ini boleh digunakan dalam pelbagai bidang.

Diploma ijazah dalam Pengurusan Antarabangsa

Baca lebih lanjut Baca Ringkas
Pilihan lain dalam bidang pengajian ini:

1 Hasil dalam Pengurusan Antarabangsa

Aalto Executive Education Academy Singapore

Pemimpin Global adalah program antarabangsa yang menguatkan kemahiran strategik pemimpin yang menguruskan seluruh fungsi dalam persekitaran yang multinasional. Apa yang k ... [+]

Leader Global - Diploma Siswazah dalam Pengurusan

Kemahiran dan Keyakinan untuk Urusan seluruh Fungsi dalam Konteks Global

Pemimpin Global adalah program antarabangsa yang menguatkan kemahiran strategik pemimpin yang menguruskan seluruh fungsi dalam persekitaran yang multinasional. Apa yang kita berikan adalah peluang yang unik untuk mengetahui lebih lanjut mengenai pelbagai bidang perniagaan yang memberi kesan potensi kerjaya anda.

Program ini mempunyai struktur yang sama, profil peserta dan format belajar seperti dalam program Aalto Executive MBA, dan ia sering digunakan sebagai batu loncatan untuk kajian Aalto EMBA.

Leader Global ialah program kajian padat dan fleksibel yang boleh disesuaikan dengan keperluan pembangunan peribadi anda dan batasan masa.... [-]

Singapura Singapore
Og 2019
English
Sambilan
6 - 18 bulan
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu