Filter
Diploma Siswazah
Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Cari anda, Terbaik Diploma ijazah

Individu yang bersedia untuk meneruskan pendidikan mereka boleh memilih untuk mendaftar di semua peringkat ijazah untuk mencapai diploma lanjutan. Akhirnya, memajukan tahap yang boleh membantu individu mencapai matlamat kerjaya jangka panjang mereka. Program-program ini boleh membantu individu untuk menjadi lebih bersedia untuk memasuki tenaga kerja dan, dalam beberapa kes, mendapatkan lebih banyak wang berbuat demikian.

Apa Adakah Program Diploma Siswazah?

Diploma ini adalah jenis khusus Muda sering direka bentuk untuk memenuhi keperluan program berorientasikan vocationally. Program-program ini sangat sering pekerjaan atau kerjaya tertentu. Program-program ini sering dibuat selepas individu yang melengkapkan ijazah 's atau sarjana muda beliau. Program ini boleh bertahan selama setahun atau lebih.

Apakah Manfaat Mendapatkan Diploma Siswazah?

Mendapatkan diploma lanjutan boleh membantu individu menjadi lebih kerja-siap. Iaitu, pelajar akan dapat mempunyai kemahiran dan maklumat yang diperlukan untuk melaksanakan tugas dengan berkesan.

Berapa Banyak Adakah Ia Kos untuk Dapatkan Diploma Siswazah?

Kos program-program ini pelbagai dengan ketara berdasarkan sekolah.

Apa Jenis Peningkatan Kerjaya Anda Boleh Harapkan dari Diploma Siswazah?

Orang yang sudah bekerja dalam bidang yang boleh melihat promosi atau akses yang lebih baik kepada pekerjaan berikut darjah ini.

Mengapa Dapatkan Ia Online?

Dengan memperolehi diploma lanjutan dalam talian, pelajar boleh meneruskan pelajaran mereka di samping meneruskan pekerjaan atau kehidupan keluarga. Ia adalah cepat, mudah, dan sesuatu yang boleh anda lakukan pada kelajuan anda sendiri.

Di mana untuk Dapatkan Diploma Siswazah?

Pemilihan sekolah adalah penting kerana ini boleh memberi kesan kepada kesediaan individu untuk mengupah individu. Sekolah yang berkelayakan yang diiktiraf cenderung untuk menjadi yang paling penting.

Bagaimana Memohon Diploma Siswazah?

 

Cari program anda di bawah dan hubungi pejabat kemasukan di sekolah pilihan anda. Isi borang di sini untuk memulakan.

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

Hasil

Kaplan Singapore

Dalam program ini, pelajar akan mempelajari bidang-bidang utama Psikologi pada peringkat lanjutan. Bidang termasuk penerapan Psikologi untuk memudahkan perubahan individu ... [+]

Murdoch UniversityMengenai

Dalam program ini, pelajar akan mempelajari bidang-bidang utama Psikologi pada peringkat lanjutan. Bidang termasuk penerapan Psikologi untuk memudahkan perubahan individu, keluarga dan organisasi, penilaian psikologi lanjutan, persiapan pengajian diploma siswazah dan projek penyelidikan.

Diploma Siswazah Psikologi membantu pelajar yang ingin memenuhi keperluan kelayakan pendidikan minimum untuk pendaftaran bekerja sebagai Psikologi. Mereka juga layak memohon untuk masuk ke dalam program Sarjana Psikologi Masters yang diiktiraf.

Struktur dan Kandungan

Program ini terdiri daripada 4 unit 1 projek dan boleh disiapkan dalam tempoh 18 bulan.

UNIT TERUS... [-]

Singapura Singapore
Julai 2019
Sepenuh masa
Sambilan
12 - 18 months
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Glasgow Caledonian University

Diploma Graduate ini sesuai untuk pelajar antarabangsa yang memerlukan pengenalan kepada kajian subjek sebagai persiapan untuk belajar di peringkat pasca siswazah, atau u ... [+]

Diploma Graduate ini sesuai untuk pelajar antarabangsa yang memerlukan pengenalan kepada kajian subjek sebagai persiapan untuk belajar di peringkat pasca siswazah, atau untuk menaik taraf kelayakan jika anda telah belajar Diploma 3 tahun dalam subjek yang relevan. Diploma Graduan juga sesuai untuk mereka yang ingin meningkatkan atau mengemas kini pengetahuan mata pelajaran mereka atau mereka yang memerlukan untuk meningkatkan kemahiran belajar Bahasa Inggeris mereka dalam konteks subjek pilihan mereka.

Anugerah

Panjang kursus: 3 syarat (9 bulan)

Usia: 17 tahun ke atas

Tidak memenuhi syarat kemasukan? Kami juga menawarkan kursus Bahasa Inggeris Akademik

[-]
United Kingdom Glasgow
Sept. 2019
Sepenuh masa
9 months
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
U Law Hong Kong

GDL University of Law (ULaw) menyebarkan beban kerja untuk pendekatan yang lebih baik. GDL kami membolehkan pelajar membenamkan diri sepenuhnya dalam undang-undang dalam ... [+]

Diploma Lulusan Ijazah Dalam Talian (i-GDL) - Separuh masa. Reg. No. 252955

Dapatkan kes ini dengan Diploma Lepasan Ijazah Dalam Talian (i-GDL) - Paruh waktu. Reg. No. 252955

GDL University of Law (ULaw) menyebarkan beban kerja untuk pendekatan yang lebih baik.

GDL kami membolehkan pelajar membenamkan diri sepenuhnya dalam undang-undang dalam masa yang singkat.

Berikut adalah beberapa sebab mengapa GDL kami terbaik ditempatkan untuk membantu anda mempersiapkan kerjaya undang-undang masa depan anda:

Program yang lebih baikGDL kami yang lebih baik menjadikannya mudah untuk belajar banyak undang-undang dalam ruang yang sangat singkat.Pembelajaran secara immersive tanpa taksiran akhir yang berlebihanPengajaran oleh peguam yang berkelayakanReputasi kami untuk mengajar kecemerlangan diketengahkan oleh ranking Emas kami dari Kerajaan UK yang mengetuai Rangka Kerja Cemerlang (TEF) untuk secara konsisten menyampaikan pengajaran, pembelajaran dan hasil yang luar biasa untuk pelajar-pelajar sarjana kami.... [-]
Hong Kong
Sept. 2019
Sambilan
21 - 24 months
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Edhec Online

Membangunkan kemahiran dan kemahiran pengurusan anda, melalui kursus latihan dan latihan di mana setiap orang belajar untuk berani melakukan secara berbeza. Latihan Pengu ... [+]

Membangunkan kemahiran dan kemahiran pengurusan anda, melalui kursus latihan dan latihan di mana setiap orang belajar untuk berani melakukan secara berbeza. Latihan Pengurus Pembelajaran Blended membolehkan anda mempercepatkan perkembangan tanggungjawab baru anda dan mengubah amalan pengurusan anda.

Latihan Pengurus Pembelajaran EDHEC Blended bertujuan para profesional dengan pengalaman profesional yang terbukti yang ingin menguatkan kemahiran pengurusan mereka.

Prasyarat:

BAC 2 dan pengalaman profesional disahkan

Prosedur Kemasukan:

Penyelenggaraan PosisiFail permohonan dan video motivasiKeputusan Jawatankuasa Kemasukan... [-]
Perancis Île-de-France
November 2019
Sepenuh masa
Sambilan
1 - 2 years
Dalam Talian & Kampus Digabungkan
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
City University of London

Persediaan untuk ijazah sarjana dalam ekonomi perniagaan dan ekonomi perniagaan antarabangsa. Diploma Siswazah menggabungkan pengajian akademik, pengajaran bahasa Inggeri ... [+]

Persediaan untuk ijazah Sarjana dalam bidang ekonomi perniagaan dan ekonomi perniagaan antarabangsa.

Anda akan membangunkan kemahiran belajar anda, bahasa Inggeris dan pengetahuan mata pelajaran sebagai persiapan untuk gelar Sarjana yang anda pilih.

Kenapa memohon program Diploma Graduate? penempatan universiti untuk semua pelajar yang berjaya program universiti yang berkualiti tinggi akses ke City, sokongan dan kemudahan University of London Di manakah ia membawa saya?

Kemajuan ke City, University of London

Jika anda berjaya melengkapkan Diploma Graduan, dan memenuhi syarat kursus yang ditetapkan anda dijamin tempat kursus Master dalam bidang pengajian anda di City, University of London.... [-]

United Kingdom London
Januari 2020
Sepenuh masa
9 months
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
University of East Anglia

Laluan ke ijazah lepasan ijazah di UEA (tertakluk kepada memenuhi syarat kemasukan tertentu). ... [+]

Laluan ke ijazah lepasan ijazah di UEA (tertakluk kepada memenuhi syarat kemasukan tertentu). [-]
United Kingdom Norwich
Januari 2020
Sepenuh masa
9 months
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
University of Exeter

Sediakan untuk gelar tuanmu dalam bidang kewangan di Universiti Exeter. Anda akan membangunkan kemahiran belajar anda, bahasa Inggeris dan pengetahuan mata pelajaran seba ... [+]

Sediakan untuk gelar tuanmu dalam bidang kewangan di Universiti Exeter.

Anda akan membangunkan kemahiran belajar anda, bahasa Inggeris dan pengetahuan mata pelajaran sebagai persediaan untuk kajian pascasiswazah.

Kenapa memohon program Diploma Graduate? penempatan universiti untuk semua pelajar yang berjaya program berasaskan kampus dengan akses ke kemudahan universiti persekitaran kajian yang sangat menyokong Di mana ia akan membawa saya?

Kursus ini membawa kepada ijazah sarjana berikut di Universiti Exeter:

Sekolah Perniagaan Universiti Exeter

MSc Finance and Investment kewangan dan pengurusan msc Pengurusan Kewangan MSc dan Pengurusan Dana Pemasaran dan Perkhidmatan Kewangan MSc matematik kewangan msc Apa yang istimewa mengenai program ini? ... [-]
United Kingdom Exeter
Januari 2020
Sepenuh masa
9 months
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Newcastle University London

Sediakan kemasukan langsung ke ijazah pascasiswazah dalam Pengurusan Perniagaan Antarabangsa dan Pemasaran Antarabangsa di Newcastle University London . ... [+]

Sediakan kemasukan langsung ke ijazah pascasiswazah dalam Pengurusan Perniagaan Antarabangsa dan Pemasaran Antarabangsa di Newcastle University London .

Ciri-ciri kursusMembangunkan pengetahuan dan kemahiran anda melalui pembelajaran aktif di kawasan subjek yang anda pilih.Pelan universiti yang dijamin untuk semua pelajar yang berjaya.Menyesuaikan diri untuk belajar di UK dengan tumpuan yang kuat terhadap kemahiran belajar dan penyelidikan.Tingkatkan tahap Bahasa Inggeris anda dan kembangkan perbendaharaan kata untuk mata pelajaran yang anda pilih.Fakta kursus utamaPanjang kursus: 3-4 SyaratTarikh mula: 2018: September, Oktober; 2019: Januari, Jun, September, Oktober; 2020: JanuariYuran: Dari £ 15,445Waktu kelas: 21 jam seminggu secara purataSaiz kelas: 16Tempoh kelas: Biasanya diadakan Isnin hingga Jumaat antara jam 08.00 - 19.00 tidak termasuk cuti bank. Walau bagaimanapun, mungkin terdapat keadaan di mana kelas perlu diadakan di luar masa-masa ini disebabkan keadaan yang tidak diduga.Anugerah: Diploma Lepasan Antarabangsa (FHEQ Tahap 6) dari Newcastle University.Pilihan kursus:Standard (3-term, 9 bulan program)Lanjutan (Mengandungi istilah tambahan dalam bahasa Inggeris.)Syarat kemasukan... [-]
United Kingdom London
Sept. 2019
Sepenuh masa
9 - 12 months
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Queen's University Belfast

Sediakan kemasukan langsung ke pelbagai ijazah lepasan ijazah seperti Perakaunan dan Kewangan, Ekonomi, dan Pengurusan Risiko dan Pelaburan di Queen's University Belfast ... [+]

Sediakan kemasukan langsung ke pelbagai ijazah lepasan ijazah seperti Perakaunan dan Kewangan, Ekonomi, dan Pengurusan Risiko dan Pelaburan di Queen's University Belfast .

Ciri-ciri kursusMembangunkan pengetahuan dan kemahiran anda melalui pembelajaran aktif di kawasan subjek yang anda pilih.Pelan universiti yang dijamin untuk semua pelajar yang berjaya.Menyesuaikan diri untuk belajar di UK dengan tumpuan yang kuat terhadap kemahiran belajar dan penyelidikan.Tingkatkan tahap Bahasa Inggeris anda dan kembangkan perbendaharaan kata untuk mata pelajaran yang anda pilih.Fakta kursus utamaPanjang kursus: 3-4 SyaratTarikh mula: 2018: September; 2019: Januari, Jun, September; 2020: JanuariBayaran: Dari £ 16,115Waktu kelas: 20 jam seminggu secara purataSaiz kelas: 16Tempoh kelas:Kelas Bahasa Inggeris seminggu: 12 jamKelas modul pelajaran seminggu: 8 jam... [-]
United Kingdom Belfast
Jun 2019
Sepenuh masa
9 - 12 months
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
University of Gloucestershire

Sediakan untuk kemasukan terus ke pelbagai peringkat pascasiswazah berkaitan perniagaan di University of Gloucestershire . ... [+]

Sediakan untuk kemasukan terus ke pelbagai peringkat pascasiswazah berkaitan perniagaan di University of Gloucestershire .

Ciri-ciri kursusMembangunkan pengetahuan dan kemahiran anda melalui pembelajaran aktif di kawasan subjek yang anda pilih.Pelan universiti yang dijamin untuk semua pelajar yang berjaya.Menyesuaikan diri untuk belajar di UK dengan tumpuan yang kuat terhadap kemahiran belajar dan penyelidikan.Tingkatkan tahap Bahasa Inggeris anda dan kembangkan perbendaharaan kata untuk mata pelajaran yang anda pilih.Fakta kursus utamaPanjang kursus: 3-4 SyaratTarikh mula: 2018: September; 2019: Januari, Julai, September; 2020: JanuariYuran: Dari £ 12,995Waktu kelas: minimum 18 jam semingguSaiz kelas: 16Tempoh kelas:Kelas Bahasa Inggeris seminggu: 6 jamKelas modul mata pelajaran seminggu: 12 jamPurata jumlah seminggu: 18 jam... [-]
United Kingdom Cheltenham
Julai 2019
Sepenuh masa
9 - 12 months
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
University of Stirling

Sediakan kemasukan langsung ke ijazah pascasiswazah dalam pelbagai subjek termasuk Penyelidikan Sosial, Pendidikan, Pengajian Media dan Penerbitan Penerbitan di Universit ... [+]

Sediakan kemasukan langsung ke ijazah pascasiswazah dalam pelbagai subjek termasuk Penyelidikan Sosial, Pendidikan, Pengajian Media dan Penerbitan Penerbitan di University of Stirling .

Ciri-ciri kursusMembangunkan pengetahuan dan kemahiran anda melalui pembelajaran aktif di kawasan subjek yang anda pilih.Pelan universiti yang dijamin untuk semua pelajar yang berjaya.Menyesuaikan diri untuk belajar di UK dengan tumpuan yang kuat terhadap kemahiran belajar dan penyelidikan.Tingkatkan tahap Bahasa Inggeris anda dan kembangkan perbendaharaan kata untuk mata pelajaran yang anda pilih.Fakta kursus utamaPanjang kursus: 3 SyaratTarikh mula: 2018: September; 2019: Januari, Jun, September; 2020: JanuariYuran: Daripada £ 15,075Waktu kelas: 20 jam seminggu secara purataSaiz kelas: 16Tempoh kelas:Kelas Bahasa Inggeris seminggu: 6 jamKelas modul pelajaran setiap minggu: 14 jamPurata jumlah seminggu: 20 jam... [-]
United Kingdom Stirling
Jun 2019
Sepenuh masa
9 months
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Newcastle University

Sediakan ijazah sarjana dalam seni bina dengan kursus di Newcastle University . Kursus pra-tuan yang direka khas untuk menyediakan pelajar untuk darjah berkaitan seni bin ... [+]

Sediakan untuk kemasukan langsung ke ijazah lepasan ijazah dalam seni bina atau subjek berkaitan seni bina di Newcastle University .

Ciri-ciri kursusMembangunkan pengetahuan dan kemahiran anda melalui pembelajaran aktif di kawasan subjek yang anda pilih.Pelan universiti yang dijamin untuk semua pelajar yang berjaya.Menyesuaikan diri untuk belajar di UK dengan tumpuan yang kuat terhadap kemahiran belajar dan penyelidikan.Tingkatkan tahap Bahasa Inggeris anda dan kembangkan perbendaharaan kata untuk mata pelajaran yang anda pilih.Fakta kursus utamaPanjang kursus: 3-4 SyaratTarikh mula: 2018: September; 2019: Januari, Jun, September; 2020: Januari, JunBayaran: Daripada £ 19,500Waktu kelas: 21 jam seminggu secara purataSaiz kelas: 16Tempoh kelas: Biasanya diadakan Isnin hingga Jumaat antara jam 08.00 - 19.00 tidak termasuk cuti bank. Walau bagaimanapun, mungkin terdapat keadaan di mana kelas perlu diadakan di luar masa-masa ini disebabkan keadaan yang tidak diduga.Anugerah: Diploma Lulusan Antarabangsa dalam Pengajian Tinggi (FHEQ Tahap 6) dari Newcastle University .Pilihan kursus:Standard (3-term, 9 bulan program)Lanjutan (Mengandungi istilah tambahan dalam bahasa Inggeris.)Syarat kemasukan... [-]
United Kingdom Newcastle upon Tyne
Sept. 2019
Sepenuh masa
9 - 12 months
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
College Australia

Adakah anda seorang pemimpin eksekutif yang mencari kelebihan persaingan itu? Sempurnakan dan mengasah kemahiran anda untuk mempromosikan diri anda sebagai calon terbaik ... [+]

Perniagaan di CA

Adakah anda seorang pemimpin eksekutif yang mencari kelebihan persaingan itu? Pernahkah anda menyelesaikan Diploma, Ijazah, atau mempunyai 5 tahun pengalaman dalam bidang yang berkaitan? Sempurnakan dan mengasah kemahiran anda untuk mempromosikan diri anda sebagai calon terbaik dalam disiplin anda.

Pelajar pelbagai topik termasuk:

Perancangan strategik dan transformasiPerkongsian kerjasama dan perhubunganPemimpin dan perubahan pengaruhAmalan etikaPengurusan kepelbagaianPrestasi portfolioProgram mentoringStruktur Bayaran

Matlamat kami adalah untuk membuat bayaran sebagai telus yang mungkin. Kami tidak mahu murid-murid menjadi tidak jelas tentang bagaimana belajar dengan berpatutan dengan kami, jadi kami menjadikannya mudah dan ringkas.... [-]

Australia Southport
Julai 2019
Sambilan
12 months
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Australian Academy Of Music And Performing Arts (AMPA)

Diploma Muzik Graduate dua semester yang bersarang di dalam program Masters, direka untuk meningkatkan asas pengetahuan, mengukuhkan kemahiran prestasi, dan mengukuhkan k ... [+]

Diploma Muzik Graduate dua semester yang bersarang di dalam program Masters, direka untuk meningkatkan asas pengetahuan, mengukuhkan kemahiran prestasi, dan mengukuhkan kebolehan pengajaran dan organisasi orang yang, setelah berjaya melengkapkan ijazah sarjana atau tanpa kelayakan , telah mencapai kemahiran yang tinggi dan pengiktirafan dalam bidang prestasi profesional. Kemasukan kedua-dua unit seminar siswazah dan unit elektif akan menjadi penting bagi pelajar memilih untuk berpindah ke profesion dalam bidang prestasi, komposisi dan penulisan lagu, pengajaran studio, dan runcit dan pengedaran muzik semasa tamat program kedua Trimester ini. Sekiranya mereka memilih untuk meneruskan program Master, unit-unit ini akan menyediakan mereka untuk berjaya menyelesaikan unit-unit yang ditawarkan pada tahun kedua kursus itu.... [-]

Australia Surry Hills
Sept. 2019
Sepenuh masa
Sambilan
52 weeks
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Australian National University (ANU) - Law

Tempoh GDLP adalah serendah enam bulan sepenuh masa, dan program ini disampaikan hampir keseluruhannya dalam talian. Langkah pertama di Pathway anda untuk latihan adalah ... [+]

Keperluan kemasukan untuk GDLP

Sarjana Muda Undang-undang Australia atau Juris Doktor atau setaraf antarabangsa. Diploma Undang-Undang, yang dianugerahkan oleh Lembaga Pengakuan Profesional Undang-undang juga diterima untuk kemasukan ke program ini.

Umur kualifikasi sebelumnya - Had 5 tahun

Sehingga 1 Januari 2015 keperluan pembelajaran 'basi' berkuatkuasa. Ini bermakna anda perlu memohon kemasukan untuk berlatih dalam tempoh lima tahun selepas melengkapkan LLB, LLBHons atau JD anda. Sila hubungi pihak berkuasa pengakuan di negeri yang anda mahu masuk jika ijazah anda mendahului keputusan lima tahun.

Latihan Perundangan Praktikal Peraturan Awal Awal

Jika anda berniat untuk memulakan GDLP anda sebelum melengkapkan Sarjana Muda Undang-Undang atau Doktor Juris anda, anda perlu mengetahui peraturan Awal (lihat di bawah).... [-]

Australia Canberra
Januari 2020
Sepenuh masa
6 months
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu