Filter
Diploma Siswazah
Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Terbaik 4 Diploma ijazah dalam Psikologi 2019/2020

A diploma siswazah menyediakan pelajar untuk penempatan kerjaya maju di kawasan pengajian mereka dengan memberi latihan dan pengetahuan tambahan. Kebanyakan program adalah bagi mereka yang sudah memegang ijazah sarjana muda, dan masa purata siap adalah antara satu hingga tiga tahun.

Anda mungkin bertanya, apa yang Diploma Siswazah Psikologi? Diploma ini direka untuk melatih doktor yang hebat dengan mengembangkan kemahiran sebelum dan pengetahuan dalam kecekapan utama. Pelajar akan mendapat pemahaman yang mendalam tentang penyelidikan psikologi dan bagaimana untuk memohon bahawa untuk isu-isu sebenar. Setiap program akan berbeza-beza, tetapi kursus yang mungkin termasuk etika profesional, amalan profesional, kaedah penyelidikan, teori-teori psikoterapi dan model, amalan berasaskan bukti, penilaian psikologi, dan juga kanak-kanak dan psikopatologi remaja.

Pelajar-pelajar yang meneruskan diploma lanjutan biasanya mempunyai pilihan kerjaya yang lebih maju daripada mereka yang hanya mempunyai ijazah sarjana muda.Kemahiran dan pengetahuan yang mereka perolehi daripada interaksi mereka dengan penyelidik yang berpengalaman dan doktor juga sering menyebabkan gaji yang lebih tinggi kepada pekerjaan.

Tuisyen dan yuran yang terlibat dengan memperoleh diploma psikologi akan berbeza-beza bergantung kepada program tertentu. Lokasi sekolah dan tempoh kursus adalah faktor utama dalam kos. Pelajar perlu menghubungi sekolah untuk mengetahui apa obligasi kewangan akan.

Peluang kerjaya kepada graduan dengan diploma psikologi siswazah adalah luas. Majikan termasuk perniagaan tempatan, jabatan-jabatan kerajaan, syarikat multinasional, kanak-kanak dan keluarga perkhidmatan, kemudahan penjagaan kesihatan, agensi pemulihan, dan jabatan pendidikan. Graduan boleh memilih untuk bekerja dasar dan penyelidikan, kerja belia, kebajikan program dan penyelarasan, pemasaran dan pengiklanan, perhubungan industri, penyelidikan pengguna, dan sumber manusia.Mereka juga mungkin mahu untuk membuka amalan mereka sendiri dan bekerja dengan pelanggan individu.

Mula penyelidikan dan membandingkan sekolah psikologi sekarang. Menggunakan pangkalan data dalam talian untuk mencari program anda di bawah dan hubungi terus pejabat kemasukan daripada sekolah pilihan anda dengan mengisi borang utama.

Baca lebih lanjut Baca Ringkas
Pilihan lain dalam bidang pengajian ini:

4 Hasil dalam Psikologi

Bond University

Diploma Siswazah Sains Psikologi menyediakan anda untuk masuk ke dalam kerjaya dalam bidang psikologi (iaitu pendaftaran sementara sebagai seorang ahli psikologi di sampi ... [+]

SYARAT KEMASUKAN AKADEMIK

Selesai urutan tiga tahun bertauliah kajian dalam bidang psikologi di Australia atau Graduate Diploma merapatkan Psikologi atau setaraf. IELTS 7.0 tanpa band kurang daripada 6.5. Pemohon juga mesti mempunyai GPA minimum 2.0 pada 4.0 skala Universiti Bond bagi semua mata pelajaran tahun Psikologi kedua dan ketiga dan dinilai atas merit akademik.

PROGRAM PENERANGAN

Diploma Siswazah Sains Psikologi menyediakan anda untuk masuk ke dalam kerjaya dalam bidang psikologi (iaitu pendaftaran sementara sebagai seorang ahli psikologi di samping dua tahun latihan diselia). Program ini juga menyediakan anda untuk tahun kelima dan keenam latihan profesional anda.

STRUKTUR PROGRAM ... [-]
Australia Robina
Januari 2020
Sepenuh masa
36 minggu
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Charles Darwin University

Kursus ini direka untuk memenuhi keperluan graduan daripada bidang-bidang lain yang ingin mengejar kerjaya dalam bidang psikologi atau bidang yang berkaitan dengan menyed ... [+]

Diploma Siswazah Psikologi (GDPSYC)

Lokasi:

Casuarina Kampus Kajian Luar

Kursus ini direka untuk memenuhi keperluan graduan daripada bidang-bidang lain yang ingin mengejar kerjaya dalam bidang psikologi atau bidang yang berkaitan dengan menyediakan mereka dengan peluang untuk menjalankan Psikologi Australia Majlis Akreditasi (APAC) diiktiraf ijazah utama dalam bidang psikologi. Ia amat sesuai untuk mereka yang ingin masuk selepas kursus Psikologi tahun keempat. Peluang kerjaya disediakan untuk graduan termasuk: kerja belia, pengiklanan dan pemasaran, dasar dan penyelidikan, penyelidikan pengguna, perhubungan industri, sumber manusia, penyelarasan program dan kebajikan. Majikan utama termasuk Negeri dan Wilayah dan jabatan kerajaan Komanwel, perniagaan tempatan dan syarikat multinasional, dan juga kanak-kanak, keluarga dan perkhidmatan penjagaan orang tua, pendidikan dan pemulihan agensi berasaskan komuniti.... [-]

Australia Darwin Sydney Melbourne
Januari 2020
Sepenuh masa
Sambilan
1 - 2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
James Cook University Online

Ijazah ini boleh menjadi batu loncatan pertama di jalan untuk menjadi ahli psikologi yang mengamalkan. Sebagai alternatif, pelajar boleh menggunakan ijazah ini untuk mele ... [+]

Jangka Masa Kursus: 20 bulan paruh waktuYuran Kursus: $ 2,950 setiap mata pelajaran. HELP-HELP tersedia.Tempoh Pengajian Kursus: Januari, Mac, Mei, Julai, September, OktoberSubjek Kursus: 10Menjadi pakar dalam bidang psikologi yang meluaskan

Dunia yang pantas berubah dan keperluan yang semakin meningkat untuk memahami otak manusia telah mewujudkan banyak peluang dalam bidang psikologi. Profesional dengan peranan berpusatkan manusia dan psikologi berdaftar yang berpengalaman berpeluang untuk membangunkan kemahiran mereka dan mencapai matlamat kerjaya mereka dengan 100% Diploma Psikologi Graduate Online JCU (Bridging).

Perubahan ini mempunyai kesan positif terhadap pertumbuhan industri kerana bilangan orang yang bekerja sebagai Psikolog di Australia dijangka berkembang sebanyak 30% daripada 37,500 pada 2018 kepada 48,800 menjelang 2023. *... [-]

Australia Australia Online
Januari 2020
English
Sambilan
20 bulan
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Glasgow Caledonian University - The School of Health and Life Sciences

Diploma Siswazah kami dalam Psikologi menyediakan laluan untuk pendaftaran dengan Persatuan Psikologi British (BPS) untuk graduan daripada disiplin lain yang ingin meneru ... [+]

Mulakan jalan kerjaya baru yang menarik dan ambil langkah pertama untuk menjadi ahli psikologi chartered dengan Psikologi Diploma Graduate kami. Program ini direka bentuk untuk graduan daripada disiplin di luar psikologi.

Program yang mencabar kami adalah keperluan kemasukan untuk kursus latihan pascasiswazah yang paling terakreditasi di lapangan - termasuk bidang psikologi klinikal, kesihatan, pendidikan, pekerjaan dan forensik. Ia diiktiraf untuk memberi kelayakan bagi Asas Siswazah untuk Keahlian Berkanun (GBC) dari Persatuan Psikologi British (BPS).

Kami menggabungkan pelbagai cara pembelajaran yang luas dan pelbagai untuk melatih anda dalam kedua-dua teori dan aplikasi.

... [-]
United Kingdom Glasgow
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
Sambilan
1 - 3 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu