Diploma ijazah dalam Reka bentuk

Terbaik 2 Diploma ijazah dalam Reka bentuk 2018/2019

Reka bentuk

A diploma siswazah biasanya dikejar oleh pelajar selepas mereka mendapat ijazah sarjana muda. Diploma A melanjutkan lagi kemahiran dan pengetahuan dalam bidang tertentu untuk membantu meningkatkan prospek kerjaya pelajar.

Apakah yang dimaksudkan dengan Diploma Siswazah dalam Design? Program reka bentuk ini menggabungkan kerjasama industri, penyelidikan, dan budaya reka bentuk melalui penyampaian mata pelajaran utama dan pakar. Setiap program akan berbeza-beza, tetapi tumpuan boleh dibuat terhadap integrasi inovatif teknologi baru, evolusi reka bentuk, ujian, dan amalan. Kawasan yang mungkin termasuk reka bentuk lampu, teks dan imej, fesyen, media, ruang dan bahan-bahan, reka bentuk yang mampan, strategi dan perusahaan, dan tekno-tekstil. Pelajar-pelajar belajar untuk meneroka cabaran konsep dan membangunkan reka bentuk yang boleh digunakan, berguna, dan salunan.

Bersama-sama dengan membangunkan lagi kemahiran reka bentuk anda, salah satu manfaat memperoleh diploma ini adalah bahawa anda akan dapat untuk mempamerkan bakat kreatif anda di acara-acara dan pameran.Anda juga akan membina portfolio yang kuat yang akan membantu anda tanah beberapa pekerjaan yang terbaik.

Kos yang terlibat dengan memperoleh diploma siswazah akan berbeza-beza dan bergantung kepada beberapa faktor. Reputasi dan lokasi institusi itu, dan juga panjang program ini memberi kesan kepada berapa banyak pelajar akan membayar. Pelajar digalakkan untuk berhubung dengan sekolah-sekolah kegemaran mereka untuk mengetahui apa yang akan dijangka dari segi kewangan.

Banyak peluang kerjaya dibuka kepada anda dengan diploma reka bentuk. Bergantung kepada fokus kajian, anda boleh mencari kerja di beberapa industri yang berbeza. Ini termasuk fesyen, komunikasi, pembangunan produk, reka bentuk dalaman, dan seni bina. Tajuk-tajuk tertentu mungkin termasuk pereka aksesori, pereka grafik, pembuat filem, pemaju web, arkitek, ilustrator, dan pereka industri. Graduan juga boleh memilih untuk mengajar seni atau menjadi seorang artis bebas.

Jangan membuang masa mencari tempat sekolah reka bentuk yang betul.Menggunakan pangkalan data kami yang luas dalam talian, mencari program anda di bawah dan kenalan secara terus pejabat kemasukan daripada sekolah pilihan anda dengan mengisi borang utama.

Baca lebih lanjut

Diploma pendidikan tinggi dalam kesan visual

Jönköping University
Campus Sepenuh masa September 2019 Sweden Jönköping

[+]

Komposit digital

Anda menumpukan pada penggubahan gambar bergerak dalam filem dan pengeluaran iklan dalam cara yang kreatif, kos efektif dan pengeluaran yang realistik. Anda memperoleh pandangan dalam bahagian-bahagian kesan visual yang berlainan dan belajar bagaimana untuk menguruskan alat yang anda perlukan. Contohnya, mengeluarkan tali yang memegang pelakon di udara atau menghasilkan sambungan set dan belajar bagaimana untuk menggabungkan 3D yang diberikan dalam bahan tindakan secara langsung.

3D-visualisasi

Jika anda memilih visualisasi 3D, anda belajar bagaimana untuk menghasilkan foto 3D realistik dalam bingkai masa yang ditetapkan dengan permintaan yang tinggi terhadap kualiti. Produksi yang anda sediakan boleh digunakan sebagai kedua-dua imej pegun dan bergerak untuk kedua-dua pengeluaran iklan dan filem. ... [-]


Kitaran BACHELOR

RUBIKA
Campus Sepenuh masa September 2019 Perancis Valenciennes

Matlamat kitaran RUBIKA Sarjana Muda adalah untuk membolehkan para pelajar kami menemui semua profesi penciptaan digital, untuk mengkhususkan diri dalam bidang pilihan mereka (reka bentuk perindustrian, animasi atau permainan video), untuk mendapatkan asas pengetahuan yang kukuh kemahiran akademik yang diperlukan untuk membuat, menguasai alat teknikal dan mengetahui bagaimana untuk bekerja dalam pasukan mengikut projek. [+]

Matlamat kitaran RUBIKA Sarjana Muda adalah untuk membolehkan para pelajar kami menemui semua profesi penciptaan digital, untuk mengkhususkan diri dalam bidang pilihan mereka (reka bentuk perindustrian, animasi atau permainan video), untuk mendapatkan asas pengetahuan yang kukuh kemahiran akademik yang diperlukan untuk membuat, menguasai alat teknikal dan mengetahui bagaimana untuk bekerja dalam pasukan mengikut projek.

Ia juga membolehkan anda menguasai komunikasi di sekitar projek-projek ini.

Cabaran latihan multidisiplin ini adalah untuk membolehkan pelajar membangunkan pendekatan sistemik dan global terhadap penciptaan yang menggabungkan pengetahuan teoritis, kemahiran teknikal dan kesedaran projek pada semua jenis media, baik perkakasan dan digital.... [-]