Filter
Diploma Siswazah
Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Terbaik 3 Diploma ijazah dalam Reka bentuk 2019

A diploma siswazah biasanya dikejar oleh pelajar selepas mereka mendapat ijazah sarjana muda. Diploma A melanjutkan lagi kemahiran dan pengetahuan dalam bidang tertentu untuk membantu meningkatkan prospek kerjaya pelajar.

Apakah yang dimaksudkan dengan Diploma Siswazah dalam Design? Program reka bentuk ini menggabungkan kerjasama industri, penyelidikan, dan budaya reka bentuk melalui penyampaian mata pelajaran utama dan pakar. Setiap program akan berbeza-beza, tetapi tumpuan boleh dibuat terhadap integrasi inovatif teknologi baru, evolusi reka bentuk, ujian, dan amalan. Kawasan yang mungkin termasuk reka bentuk lampu, teks dan imej, fesyen, media, ruang dan bahan-bahan, reka bentuk yang mampan, strategi dan perusahaan, dan tekno-tekstil. Pelajar-pelajar belajar untuk meneroka cabaran konsep dan membangunkan reka bentuk yang boleh digunakan, berguna, dan salunan.

Bersama-sama dengan membangunkan lagi kemahiran reka bentuk anda, salah satu manfaat memperoleh diploma ini adalah bahawa anda akan dapat untuk mempamerkan bakat kreatif anda di acara-acara dan pameran.Anda juga akan membina portfolio yang kuat yang akan membantu anda tanah beberapa pekerjaan yang terbaik.

Kos yang terlibat dengan memperoleh diploma siswazah akan berbeza-beza dan bergantung kepada beberapa faktor. Reputasi dan lokasi institusi itu, dan juga panjang program ini memberi kesan kepada berapa banyak pelajar akan membayar. Pelajar digalakkan untuk berhubung dengan sekolah-sekolah kegemaran mereka untuk mengetahui apa yang akan dijangka dari segi kewangan.

Banyak peluang kerjaya dibuka kepada anda dengan diploma reka bentuk. Bergantung kepada fokus kajian, anda boleh mencari kerja di beberapa industri yang berbeza. Ini termasuk fesyen, komunikasi, pembangunan produk, reka bentuk dalaman, dan seni bina. Tajuk-tajuk tertentu mungkin termasuk pereka aksesori, pereka grafik, pembuat filem, pemaju web, arkitek, ilustrator, dan pereka industri. Graduan juga boleh memilih untuk mengajar seni atau menjadi seorang artis bebas.

Jangan membuang masa mencari tempat sekolah reka bentuk yang betul.Menggunakan pangkalan data kami yang luas dalam talian, mencari program anda di bawah dan kenalan secara terus pejabat kemasukan daripada sekolah pilihan anda dengan mengisi borang utama.

Baca lebih lanjut Baca Ringkas
Pilihan lain dalam bidang pengajian ini:

3 Hasil dalam Reka bentuk

RUBIKA

Matlamat kitaran RUBIKA Sarjana Muda adalah untuk membolehkan para pelajar kami menemui semua profesi penciptaan digital, untuk mengkhususkan diri dalam bidang pilihan me ... [+]

Matlamat kitaran RUBIKA Sarjana Muda adalah untuk membolehkan para pelajar kami menemui semua profesi penciptaan digital, untuk mengkhususkan diri dalam bidang pilihan mereka (reka bentuk perindustrian, animasi atau permainan video), untuk mendapatkan asas pengetahuan yang kukuh kemahiran akademik yang diperlukan untuk membuat, menguasai alat teknikal dan mengetahui bagaimana untuk bekerja dalam pasukan mengikut projek.

Ia juga membolehkan anda menguasai komunikasi di sekitar projek-projek ini.

Cabaran latihan multidisiplin ini adalah untuk membolehkan pelajar membangunkan pendekatan sistemik dan global terhadap penciptaan yang menggabungkan pengetahuan teoritis, kemahiran teknikal dan kesedaran projek pada semua jenis media, baik perkakasan dan digital.... [-]

Perancis Valenciennes
Sept. 2019
Sepenuh masa
3 years
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Accademia di Comunicazione

Kursus pascasiswazah tiga tahun dalam Reka Bentuk Accademia di Comunicazione , salah satu yang pertama di sektor Komunikasi Visual di Itali, hari ini menawarkan tradisi y ... [+]

Kursus Reka Bentuk Grafik Tiga tahun Accademia di Comunicazione , salah satu yang pertama dalam bidang Komunikasi Visual di Itali, hari ini menawarkan tradisi yang panjang dan mempamerkan hadiah kebangsaan dan antarabangsa berprestij yang diberikan kepada pelajar untuk projek mereka. Di samping itu, kursus ini juga mempunyai kebolehan untuk melatih beberapa generasi Pereka Grafik dengan segera dihargai untuk kualiti penyediaan dan pengalaman mereka. Ramai yang kini pemilik studio profesional mereka sendiri dan beberapa telah berjaya menubuhkan diri mereka di luar negara.

Malah, Kursus ini bertujuan, hampir secara eksklusif, memperoleh banyak pengalaman praktikal yang akan membolehkan para peserta membuat, antara lain, portfolio persembahan akhir. Kesempatan yang ditawarkan oleh pasaran buruh, bekerja sama sebagai profesional bebas dan sebagai kolaborator agensi atau kajian, mesti disita dengan cara yang paling berkesan. Dalam pengertian ini, pembentangan portfolio yang baik adalah langkah pertama ke arah jalan profesional yang penuh kepuasan. Untuk tujuan ini, Kursus ini dicirikan oleh kehadiran praktikal praktikal yang disokong oleh kaedah pengajaran yang lebih klasik, mengikuti falsafah "bottega" sebagai alat untuk pertumbuhan profesional yang pesat, berkesan dan kaya dengan pengalaman di lapangan.... [-]

Itali Milan
Oktober 2019
Sepenuh masa
3 years
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Cambridge School of Visual & Performing Arts

Program Sarjana adalah pengalaman pembelajaran yang singkat dan intensif yang menuntut kemerdekaan yang tinggi dan satu set kemahiran pembelajaran tertentu. Program ini d ... [+]

Mengenai

Program Sarjana adalah pengalaman pembelajaran yang singkat dan intensif yang menuntut kemerdekaan yang tinggi dan satu set kemahiran pembelajaran tertentu. Program ini disesuaikan untuk membantu anda mengembangkan kemahiran yang diperlukan untuk bekerja dengan baik di MA.

Ia direka untuk merapatkan jurang antara kemampuan / pengalaman anda dan cita-cita untuk belajar di peringkat pasca siswazah. Penekanan diberikan kepada menggalakkan anda untuk menjadi pelajar bebas dan yakin dalam budaya pendidikan berbahasa Inggeris.

Diploma Siswazah akan membantu anda mengembangkan Bahasa Inggeris lisan anda untuk mencapai tahap yang diperlukan untuk kemasukan langsung ke Master. Ia juga akan memberi anda pengalaman yang anda perlukan pemahaman tentang gaya pembelajaran dan pengajaran di UK, untuk membantu anda mengembangkan portfolio anda dengan lebih lanjut dan membina kemahiran sedia ada atau membangunkan potensi penyelidikan.... [-]

United Kingdom Cambridge
Og 2019
Sepenuh masa
2 semesters
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu