Filter
Diploma Siswazah
Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Terbaik Diploma ijazah dalam Sistem Maklumat 2019/2020

Diploma siswazah ditawarkan secara dalam talian dan di-orang. Pelajar mencari tradisional persekitaran yang lebih berstruktur,, akademik mungkin mahu mempertimbangkan program di kampus. Pelajar mencari fleksibiliti dan kebebasan akan mencari kursus dalam talian menjadi pilihan yang lebih baik.

Sistem maklumat adalah satu bidang pengajian yang menyediakan pelajar dengan pendidikan yang mereka perlukan untuk masa depan. Kelas berkisar gabungan maklumat perniagaan dan sains komputer untuk memastikan peserta dapat menganalisis maklumat yang mereka mencari dan memohon kepada sudut pandangan perniagaan.

Diploma ijazah dalam Sistem Maklumat

Baca lebih lanjut Baca Ringkas
Pilihan lain dalam bidang pengajian ini:

1 Hasil dalam Sistem Maklumat

Auckland Institute of Studies

Diploma Lepasan Teknologi Maklumat (GDIT) memenuhi keperluan pelajar yang sama ada menamatkan ijazah sarjana muda dalam bidang bukan IT dan ingin mengembangkan pengetahua ... [+]

Diploma Lepasan Teknologi Maklumat (GDIT) memenuhi keperluan pelajar yang sama ada menamatkan ijazah sarjana muda dalam bidang bukan IT dan ingin mengembangkan pengetahuan mereka dalam cawangan IT tertentu, atau yang memegang ijazah sarjana muda dalam IT dan ingin untuk meningkatkan peluang kerjaya mereka dalam industri IT dengan memberi tumpuan kepada topik pakar. Program ini terdiri daripada 8 kursus, termasuk kursus wajib dan elektif dari: Pembangunan Perisian, Rangkaian Komputer dan Sistem Maklumat.

Semua pelajar GDIT dikeluarkan dengan komputer riba mereka sendiri dan menerima perisian Microsoft percuma yang diperlukan.

Peluang pekerjaan

GDIT dihormati kerana hasil kerja yang sangat tinggi dalam profesion seperti pemaju perisian, penganalisis sistem, penganalisis perniagaan, pengurus projek, sokongan sistem, sokongan teknikal, juruteknik rangkaian, sokongan perkakasan, dan pengurus IT. Sesetengah graduan mencipta perniagaan berkaitan IT sendiri.... [-]

New Zealand Auckland
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
3 semester
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu