Filter
Diploma Siswazah
Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Terbaik Diploma ijazah dalam Strategi 2019/2020

Sebahagian besar pelajar mendapat diploma lanjutan atas sebab-sebab vokasional. Mempunyai pensijilan tambahan, selain daripada ijazah sarjana muda, boleh membantu pelajar mencari -paying lebih tinggi dan peluang pekerjaan yang lebih berprestij. Setelah tamat diploma ini, kebanyakan pelajar mempunyai masa yang lebih mudah mencari pekerjaan.

kajian strategi yang sangat baik untuk meneruskan untuk mereka yang ingin belajar tentang bagaimana untuk membuat keputusan perniagaan yang terbaik mengenai sumber. Kerana membuat keputusan korporat adalah satu proses yang penting, individu boleh meneroka secara mendalam prinsip-prinsip strategik yang membimbing membuat pilihan.

Diploma ijazah dalam Strategi

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

1 Hasil dalam Strategi

Universal Business Academy

Mereka yang berjaya Diploma Siswazah dalam Pengurusan Strategik dan tahun akhir program ijazah lanjutan yang diiktiraf, pelajar akan mempunyai kemahiran untuk melaksanaka ... [+]

The Siswazah Level 7 Diploma dalam Pengurusan Strategik adalah kursus 30 modul (120 kredit), dengan kira-kira 40 jam pembelajaran berpandu setiap modul. Semua modul mempunyai tambahan 30-50 jam pembelajaran bahan-bahan pilihan yang terdiri daripada latihan disyorkan, disyorkan bacaan, sumber Internet, dan latihan ujian diri.

Selepas menerima Diploma Level 7 anda, anda layak untuk memohon MBA Top Up tentu, Sama ada dalam talian atau di kampus di pelbagai UK Universiti. The top up bahagian biasanya akan terdiri daripada akhir 60 kredit sama ada, disertasi, atau disertasi dan satu modul.

Untuk mendaftar untuk program Level 7 ini, anda mesti sama ada

seorang lulusan universi... [-]
مليسيا Johor Bahru
Pendaftaran Terbuka
English
Sambilan
6 - 12 bulan
Kampus
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu