Filter
Diploma Siswazah
Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Terbaik Diploma ijazah dalam Sukan 2019/2020

Diploma siswazah biasanya tidak ditawarkan di Amerika Syarikat. Bersamaan Amerika diploma ini dikenali sebagai pensijilan profesional. Setiap universiti mempunyai satu set yang berbeza keperluan untuk masuk, jadi pelajar perlu melakukan kajian mendalam mengenai program sebelum memohon.

Satu program atau kursus dalam sukan secara umumnya menyediakan pelajar untuk menguruskan pasukan sukan, menjadi jurulatih kanan sukan pelajar memilih untuk memberi tumpuan kepada, menjadi seorang guru pendidikan jasmani atau memasuki mana-mana bidang yang berkaitan rapat.

Diploma ijazah dalam Sukan

Baca lebih lanjut Baca Ringkas
Pilihan lain dalam bidang pengajian ini:

1 Hasil dalam Sukan

University of Technology Sydney

Diploma Siswazah dalam Media Sukan melengkapkan pelajar dengan kemahiran, teknik dan pengetahuan untuk membina kerjaya di pelbagai bidang pengurusan sukan, pentadbiran, k ... [+]

Pengaturan unik UTS dengan Sydney Cricket Ground Trust menyampaikan pelbagai peluang untuk pelajar melangkaui kod sport, menambah elemen dalam-rumah, tangan ke setiap aspek kursus. Pelajar berada di belakang tabir dan di hadapan tindakan. Kursus ini disampaikan oleh guru dari Sekolah Komunikasi dan Sekolah Perniagaan UTS bersama dengan pengamal industri terkemuka. Penekanannya adalah untuk menyampaikan peluang pembelajaran praktikal dan reflektif, supaya para lepasan adalah pelaku dan pemikir, dan memiliki kemahiran praktikal dan strategis.

Graduan program mempunyai penyelidikan, kemahiran pelaporan dan pengeluaran yang kukuh dan fleksibel, dan pemahaman kritikal terhadap media sukan kontemporari mempunyai keupayaan untuk bekerja di seluruh platform, saluran dan disiplin dalam persekitaran digital dan muncul sebagai pengamal inovatif dan pemikir tangkas yang dapat membangun idea-idea baru, menyelesaikan masalah dan melibatkan penonton berusaha ke arah kedudukan industri yang bersenjatakan pemahaman yang baik mengenai perdebatan etika, profesional dan dasar semasa dalam sukan.... [-]

Australia Sydney
Januari 2020
English
Sepenuh masa
Sambilan
1 - 1.5 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu