3 Diploma ijazah dalam Pengajian Teknologi 2020

Diploma lepasan adalah kelayakan akademik yang dapat diperoleh oleh pelajar setelah mereka memperoleh ijazah sarjana muda. Memperolehi diploma siswazah boleh mengambil masa satu hingga dua tahun, bergantung kepada jumlah masa pelajar dapat menumpukan kepada persekolahan mereka. Apakah diploma lepasan dalam kajian teknologi? Diploma lulusan dalam teknologi membantu pelajar meningkatkan pengetahua… Baca lebih lanjut

Diploma lepasan adalah kelayakan akademik yang dapat diperoleh oleh pelajar setelah mereka memperoleh ijazah sarjana muda. Memperolehi diploma siswazah boleh mengambil masa satu hingga dua tahun, bergantung kepada jumlah masa pelajar dapat menumpukan kepada persekolahan mereka.

Apakah diploma lepasan dalam kajian teknologi? Diploma lulusan dalam teknologi membantu pelajar meningkatkan pengetahuan mereka mengenai bidang sains dan teknologi. Pelajar dalam program ini boleh mempelajari topik seperti automasi dan kawalan, reka bentuk mekanik, sistem kualiti, pengurusan sistem, reka bentuk operasi, dan asas kejuruteraan, sains, dan teknologi maklumat. Banyak program diploma yang memerlukan pelajar melengkapkan latihan secara langsung atau latihan untuk melaksanakan latihan sekolah mereka.

Menerima diploma siswazah dalam teknologi mungkin memberi manfaat kepada pelajar kerana mereka sering meningkatkan kemahiran mereka dalam kepimpinan, komunikasi, dan membuat keputusan. Kemahiran ini dapat membantu para pelajar menjadi pekerja dan pemimpin yang berharga di tempat kerja masa depan mereka.

Kos untuk mendapatkan diploma siswazah boleh berbeza-beza dan bergantung kepada faktor-faktor seperti lokasi sekolah dan keperluan spesifiknya. Pelajar yang berminat mendapatkan ijazah lepasan hendaklah menghubungi sekolah khusus dan meminta maklumat mengenai kos tuisyen.

Dengan mendapatkan diploma siswazah dalam teknologi, pelajar mungkin menunjukkan majikan yang berpotensi bahawa mereka mempunyai kemahiran praktikal dan pengetahuan profesional yang diperlukan untuk membuat perubahan dalam banyak industri, seperti perniagaan, penjagaan kesihatan, pembuatan, telekomunikasi, dan kejuruteraan. Graduan mungkin mencari karier sebagai pentadbir pangkalan data, pengurus IT, penganalisis sistem komputer, pemaju perisian, pentadbir rangkaian, atau ketua pegawai teknologi. Ramai pelajar juga memilih untuk memohon ijazah lepasan untuk mendapatkan ijazah sarjana dalam bidang yang sama.

Melanjutkan pendidikan anda mungkin lebih mudah daripada yang anda fikirkan. Untuk mengetahui lebih lanjut mengenai mendapatkan diploma siswazah dalam teknologi, cari program anda di bawah dan hubungi terus pejabat kemasukan sekolah pilihan anda dengan mengisi borang utama.

Baca Ringkas
Pilihan lain dalam bidang pengajian ini: 
University of Stirling
Stirling , United Kingdom

Sediakan untuk kemasukan terus ke ijazah pascasiswazah dalam pelbagai mata pelajaran pakar dan teknikal di University of Stirling .

Sediakan untuk kemasukan terus ke ijazah pascasiswazah dalam pelbagai mata pelajaran pakar dan teknikal di University of Stirling . -
Diploma Siswazah
Sepenuh masa
9 bulan
English
Sept. 2020
Campus
 
Glasgow Caledonian University
Glasgow , United Kingdom

Offering direct entry to a postgraduate degree within the School of Engineering and Computing at Glasgow Caledonian University.

Offering direct entry to a postgraduate degree within the School of Engineering and Computing at Glasgow Caledonian University. -
Diploma Siswazah
Sepenuh masa
9 bulan
Sept. 2020
Campus
 
Auckland Institute of Studies
Auckland , New Zealand

Diploma Lepasan Teknologi Maklumat (GDIT) memenuhi keperluan pelajar yang sama ada menamatkan ijazah sarjana muda dalam bidang bukan IT dan ingin mengembangkan pengetahuan mer ... +

Diploma Lepasan Teknologi Maklumat (GDIT) memenuhi keperluan pelajar yang sama ada menamatkan ijazah sarjana muda dalam bidang bukan IT dan ingin mengembangkan pengetahuan mereka dalam cawangan IT tertentu, atau yang memegang ijazah sarjana muda dalam IT dan ingin untuk meningkatkan peluang kerjaya mereka dalam industri IT dengan memberi tumpuan kepada topik pakar. -
Diploma Siswazah
Sepenuh masa
3 semester
English
Mei 2020
Campus