Baca keterangan rasmi

Diploma Teknologi Kejuruteraan Drilling (Certified oleh Pejabat Piawaian CPD)

Program Pengenalan

Diploma ini direka untuk graduan baru, kakitangan dengan pengalaman yang sedikit atau tiada dalam penggerudian dan kakitangan dalam bidang-bidang lain yang ingin memulakan kerjaya dalam penggerudian. Kurikulum program Diploma ini telah dibangunkan oleh pakar-pakar mata pelajaran dan juga telah ditanda aras dengan piawaian industri.

Kursus Pendekatan Penghantaran

Satu teori dan tangan pada pendekatan yang digunakan dalam penyampaian enam bulan program Diploma intensif ini. Program Diploma ini akan mendedahkan calon kepada perisian standard industri, simulator penggerudian dan peluang untuk bekerja dalam pasukan dan sebagai seorang individu. Calon-calon yang mendaftar pada program ini juga akan dinilai dari semasa ke semasa sepanjang program dengan penilaian akhir di akhir sebelum sijil pencapaian dianugerahkan.

Gambar

Matlamat dan Objektif

Ini Diploma Teknologi Kejuruteraan Penggerudian bertujuan untuk merapatkan jurang dalam pengetahuan untuk bakal calon yang ingin memulakan kerjaya dalam penggerudian. Program Diploma menangani aspek asas dan prinsip-prinsip penggerudian, dan juga memperkenalkan calon-calon untuk semua aspek penggerudian. Melalui program Diploma ini, calon-calon yang mendaftar akan mendapat pengetahuan asas dan pemahaman kejuruteraan penggerudian dan pelbagai teknologi penggerudian. Ini program Diploma Teknologi Kejuruteraan Penggerudian disampaikan oleh pakar-pakar industri untuk menyediakan dan melengkapkan calon yang didaftarkan untuk memulakan kerjaya dalam penggerudian.

Peluang Kerjaya

Setelah tamat program Diploma ini, calon-calon akan berpengetahuan dan dilengkapi dengan baik untuk menghadapi cabaran penggerudian dan bersedia untuk disewa segera untuk kedua-dua jawatan pesisir dan luar pantai dalam industri minyak dan gas global.

  • Tarikh Mula: September, 2016
  • Jangka masa: 6 Bulan / 4 minggu * 6 yrs = 24 minggu
  • Yuran Pengajian: £ 12.960
  • Lokasi: London, United Kingdom.

Dianugerahkan Sijil

Setelah tamat program ini, perwakilan akan dianugerahkan Diploma Teknologi Kejuruteraan Penggerudian disahkan oleh Piawaian CPD pejabat London dan Sijil CPD Kehadiran, yang kemudian mereka boleh menggunakan dalam rekod CPD rasmi mereka untuk badan profesional, institut, atau majikan.

Program diajar dalam:
English
This course is Campus based
Start Date
Ogos. 2019
Sept. 2019
Duration
Sepenuh masa
Price
12,960 GBP
Ikut lokasi
Ikut tarikh
Start Date
Sept. 2019
Tarikh tutup permohonan
Start Date
Ogos. 2019
Tarikh tutup permohonan

Ogos. 2019

Location
Tarikh tutup permohonan
End Date

Sept. 2019

Location
Tarikh tutup permohonan
End Date