Read the Official Description

(Sijil III hingga Diploma)

Hunter TAFE menawarkan yang unik Bahasa Inggeris dan Kecantikan pakej. Anda boleh memilih untuk melakukan kursus secara individu atau gabungan mereka untuk 'pakej' yang akan menjimatkan wang anda dan menjamin anda penempatan.

Pakej Termasuk:

 • 18 bulan program pengajian.
 • Bahasa Inggeris, Sijil III, IV Sijil dan Diploma.
 • Akses kepada memenangi anugerah Newcastle Pusat Bahasa Inggeris di kampus.
 • Anda boleh bekerja semasa anda belajar.
 • Akses kepada penginapan pelajar diskaun kami.
 • Program latihan yang ada.
 • Pek selamat datang termasuk tiket wayang, sepuluh pin bowling pas, keahlian persatuan pelajar dan banyak lagi!
 • Lapangan terbang percuma mengambil (dari Newcastle lapangan terbang serantau).

Kelas bahasa Inggeris (Jika perlu) - AUD $ 5000: 00 (6 bulan).

Sijil III untuk pakej Diploma Kecantikan (24 bulan) AUD $ 25,000: 00

Semester 1 - kelas bahasa Inggeris (Jika perlu)

Hunter TAFE adalah rumah kepada Newcastle Pusat Bahasa Inggeris yang memenangi anugerah. Pusat ini beroperasi 51 minggu tahun ini dengan pelbagai pilihan kajian disediakan untuk semua pelajar, walaupun orang-orang yang mempunyai visa selain visa pelajar.

Program ini akan berlangsung selama 20 minggu untuk AUD harga diskaun $ 5000: 00 (AUD $ 250: 00 / minggu)

Program ini termasuk:

 • Bahasa Inggeris untuk Peperiksaan Persediaan.
 • Sijil Pertama Cambridge (stalowe).
 • Sijil Cambridge di Advanced English (CAE).
 • IELTS Penyediaan.
 • Bahasa Inggeris Umum yang baru bermula untuk Advanced.
 • Bahasa Inggeris untuk Tujuan Akademik.

Tahap kemasukan untuk produk ini adalah IELTS 4.5 ATAU minimum Setaraf Sila ambil perhatian: Pusat Bahasa Inggeris kami boleh menilai penguasaan bahasa Inggeris sebelum pendaftaran.

Semester 2 Sijil III Kecantikan

Kursus ini adalah untuk mereka yang mahu bekerja sebagai pakar kecantikan di persekitaran salon runcit atau kecantikan. Anda akan belajar bagaimana untuk menyediakan beberapa perkhidmatan kecantikan yang mungkin termasuk solekan, waxing, teknologi kuku, mencaci dan perkhidmatan dahi, penyahbuluan dan menunjukkan dan menjual penjagaan kulit runcit dan lain-lain produk kosmetik.

Dalam kursus ini anda boleh belajar rawatan kecantikan tambahan untuk membangunkan kemahiran untuk memiliki / menguruskan salon anda sendiri.

Anda mesti melengkapkan semua unit teras dengan tambahan bilangan unit elektif untuk menerima kelayakan. Anda mungkin boleh melakukan unit tunggal untuk memenuhi keperluan tertentu anda.

Orang yang mempertimbangkan enrolmen dalam kursus-kursus kecantikan perlu sedar bahawa pembangunan kemahiran akan memerlukan pelajar untuk mengamalkan satu sama lain dan bahawa kod pakaian industri akan dikenakan. Ini semestinya akan melibatkan sentuhan tetapi akan sentiasa diamalkan dan digunakan mengikut tataamalan industri dan etika.

Kos kursus individu: AUD $ 8400: 00. 6 program Bulan. Tahap permulaan bagi Sijil III Kecantikan adalah IELTS 5.5 ATAU Akademik Setaraf.

Semester 3 Diploma Terapi Kecantikan

Diploma ini telah direka bagi mereka yang ingin untuk beroperasi sebagai ahli terapi kecantikan yang menggunakan kakitangan dan menguruskan salun kecantikan. Anda akan memperoleh kemahiran kecantikan maju untuk menjadi ahli terapi kecantikan yang berkelayakan, termasuk aromaterapi estetik, penggunaan minyak pati, penyahbuluan dan solekan untuk fotografi. Anda boleh memilih daripada elektif dalam bidang kecantikan pakar, latihan di tempat kerja dan penilaian atau pengurusan perniagaan kecil.

Pembangunan kemahiran untuk kerja-kerja klinikal memerlukan pelajar untuk mengamalkan satu sama lain dan industri kod pakaian yang dikenakan. Ini semestinya akan melibatkan sentuhan tetapi akan sentiasa diamalkan dan digunakan mengikut tataamalan industri dan etika.

Kos kursus individu: AUD $ 17,000: Program 00 12 Bulan. Tahap kemasukan untuk Diploma Terapi Kecantikan merupakan III Sijil Terapi Kecantikan.

Bekerja di rantau Hunter yang:

9/10 pelajar kita bekerja sambilan sambil belajar.

Sama ada bekerja untuk menimba pengalaman siswazah, atau butuh pekerjaan kasual untuk membantu perbelanjaan sara hidup sokongan, terdapat banyak cara untuk mencari kerja yang sesuai dengan setiap keadaan.

Program taught in:
English

See 13 more programs offered by Hunter TAFE - Australia »

This course is Campus based
Start Date
Jan. 2020
Duration
18 - 24 
Sepenuh masa
Price
25,000 AUD
By locations
By date
Start Date
Jan. 2020
Application deadline

Jan. 2020