Diploma Yayasan UAL L4 dalam Seni

Umum

Penerangan Program

Kursus ini adalah asas bagi mereka yang ingin belajar seni dan reka bentuk. Jika anda ingin belajar dalam persekitaran yang kreatif yang menggalakkan penerokaan artistik, maka kursus ini sesuai untuk anda.

Butiran Kursus

 • Panjang 1 tahun (3 istilah)
 • Kursus Mulai September
 • Gelaran Kemajuan
 • Sokongan tutor Pakar Sokongan disediakan 5 hari seminggu.
 • Pelajar Akses Studio mempunyai akses ke studio kami 7 hari seminggu, dari 8 pagi hingga 8.30 malam, Isnin hingga Jumaat dan 9 pagi hingga 5 petang pada hujung minggu.
 • Bagaimana Kerja Anda Ditaksir tugasan dan projek visual dan bertulis.
 • Lawatan Perjalanan tempatan dan nasional ke muzium dan galeri.

124088_ScreenShot2019-11-03at1.59.05PM.png

Apa yang Diharapkan

Jangka Pertama

Pada permulaan tempoh pertama anda akan dibimbing dalam memilih disiplin ilmu khusus yang paling sesuai untuk anda (Desain 3D, Fesyen, Komunikasi Visual). Dengan sokongan dan nasihat daripada pensyarah anda, anda juga akan mempertimbangkan universiti mana yang anda mahu memohon.

Tempoh Kedua

Dalam penggal kedua, anda akan menggunakan kemahiran yang diperoleh dalam tempoh pertamanya untuk beberapa projek dan seluar hidup dari dalam bidang disiplin khusus Fesyen, Reka Bentuk 3D atau Grafik

Ketiga

Dalam jangka masa ketiga, anda akan menggabungkan amalan anda melalui projek sendiri. Pada akhir tempoh, anda akan mempamerkan kerja anda melalui pameran atau pameran dan meraikan pencapaian anda di majlis tamat pengajian kami.

Syarat kemasukan

Umur

17 tahun

Tahap pembelajaran

Penyelesaian yang berjaya di Sekolah Menengah (tahun 11 atau tahun 12 bergantung kepada negara asal) diperlukan atau 1 x Tahap atau 2 tahap AS pada gred E atau ke atas dan 5 x GCSE pada gred 4 atau C atau setaraf, sebaik-baiknya dalam subjek kreatif yang berkaitan . Pelajar yang tidak memenuhi syarat kemasukan ini masih akan dipertimbangkan atas potensi individu masing-masing untuk berjaya.

Tahap Bahasa Inggeris untuk Pelajar Antarabangsa

IELTS 4.5 (tiada elemen di bawah 4.0)

Portfolio

Portfolio diperlukan.

Kami menyediakan

Untuk membantu seniman muda kami, kami menyediakan satu kes portfolio dan kotak seni keperluan penting. Bahan khas juga boleh didapati di bengkel dan studio kami. Kami juga menyediakan akses kepada semua perisian Adobe (Photoshop, InDesign, Premier Pro, Selepas Kesan dan banyak lagi) dan pencetakan warna percuma, akses ke pustaka instudio, studio fotografi, dan bahan-bahan yang diperlukan untuk membuat cetak, serta akses ke studio 3D kami dengan pemotong laser dan pencetak 3D dan bekas vakum

Bagaimana Kami Mengajar

Sepanjang kursus ini pelajar akan diajar melalui bengkel pakar, pensyarah tetamu, tutorial satu-dengan-orang dan kumpulan berkumpulan.

Subjek yang diajar

Reka Bentuk 3D: Senibina

Fesyen: Fesyen, Seni Teater, Komunikasi Fesyen

Komunikasi Visual: Grafik

Destinasi

 • Central Saint Martins (UAL)
 • Falmouth University
 • Universiti Bournemouth
 • Universiti Kingston
 • Kolej Fesyen London

Masa depan kamu

Setiap pelajar kami menerima bantuan portfolio peribadi daripada tutor pakar kami.

Tarikh Akhir Kemaskini Mac 2020

Latar Belakang Pusat Pengajian

Cambridge school of visual & performing arts (csvpa) is a dedicated arts and performance school in the centre of cambridge. We offer diploma, foundation, undergraduate and postgraduate courses acr ... Baca lebih lanjut

Cambridge school of visual & performing arts (csvpa) is a dedicated arts and performance school in the centre of cambridge. We offer diploma, foundation, undergraduate and postgraduate courses across art & design, fashion, music and performing arts. Baca Ringkas