Baca keterangan rasmi

Cari apa yang dimaksudkan untuk mengambil minat fotografi digital anda dan menjadikannya kerjaya yang menarik, memuaskan dan memuaskan di Centre for Arts and Technology fotografi digital Centre for Arts and Technology ; salah satu sekolah fotografi digital terkemuka di Kanada. Belajar setiap aspek seni, teknikal dan sejarah fotografi digital sambil menyusun portfolio profesional melalui kelas, studio dan tugasan kehidupan sebenar yang ditawarkan di Centre for Arts and Technology fotografi digital Centre for Arts and Technology . Fotografi mungkin bermula sebagai hobi untuk anda, tetapi anda tidak lama lagi mengenali potensi untuk menjadikan hobi anda menjadi sesuatu yang lebih. Anda melihat kecantikan dalam apa yang orang lain mungkin mengambil, dan anda tahu bahawa pencahayaan dan komposisi yang betul dapat mengubah cara kita melihat hanya segalanya. Pemikiran bekerja secara bebas menggembirakan anda dan anda tidak boleh menunggu untuk berkongsi penglihatan anda dengan dunia. Adakah anda bersedia untuk membuat visi ini menjadi kenyataan?

Hanya dalam 12 bulan, program Fotografi Digital yang ditawarkan di salah satu sekolah fotografi digital terkemuka di Kanada akan menyediakan anda untuk kerjaya ini:

 • Fotografer Komersial (Produk, Fesyen, Pengiklanan)
 • Jurugambar Perindustrian
 • Jurugambar Seni Halus
 • Penolong Jurugambar
 • Wartawan Foto / Jurugambar Editorial
 • Jurugambar Potret
 • Jurugambar Sukan / Tindakan
 • Jurugambar Acara / Pernikahan
 • Jurugambar Hidupan Liar
 • Jurugambar Filem / televisyen
 • Jurugambar dan Jurugambar Harta Tanah
 • Jurugambar Saham
Program Fotografi Digital di Pusat Seni dan Teknologi direka untuk mengembangkan kemahiran anda, memperkenalkan anda kepada teknik baru, dan mempersiapkan anda untuk memukul landasan ketika anda memulakan karier anda. Fotografi Digital menawarkan beberapa laluan kerjaya, tetapi ramai graduan kami pergi untuk membuka studio mereka sendiri.
Berikut adalah contoh kecil syarikat dan acara yang pelajar-pelajar kita telah bekerja dengan selepas tamat pengajian: Disney's Penguin Club • Sony Music Canada • Kilang Winery Quail's • Resor Ski Big White • CIBC Run untuk Penyembuhan • Kelab Anak-anak dan Gadis Kanada • Basah Ape Productions • Pusat Pengajar Festival Musim Panas Graviti di Centre for Arts and Technology akan mengajar anda setiap aspek seni, teknikal dan bersejarah sisi kerajinan.
Pelajaran anda akan diadakan di bilik darjah, studio, dan semasa tugasan fotografi sebenar. Terbaik sekali, anda akan menamatkan kursus ini dengan portfolio profesional yang memaparkan jenama anda sendiri, kad perniagaan, dan laman web untuk membantu memasarkan kemahiran anda kepada pelanggan baru.
Sepanjang masa anda di Centre for Arts and Technology fotografi digital Centre for Arts and Technology , anda akan belajar Adobe Lightroom, Photoshop, Illustrator, InDesign, Komposisi Premiere, Teori, Prinsip Seni Fotografi-Sejarah Fotografi-dan Kemajuan dalam Teknologi Fotografi.

"Struktur program Fotografi Digital adalah ideal untuk mempelajari teknik yang betul dan mendapatkan maklum balas yang membina secara satu-satu. Centre for Arts and Technology memberi saya sumber, rangkaian, dan sokongan yang saya perlukan untuk membawa kepada peluang yang luar biasa. "- Mike Phang

Aliran Kursus

Pada suku pertama, pelajar akan diperkenalkan dengan prinsip fotografi, memerhatikan cahaya, kategori fotografi, amalan perniagaan asas, dan kemahiran pembangunan profesional yang akan menjadi asas bagi program Digital Photography. Dalam Prinsip Fotografi, anda akan diarahkan, melalui pembelajaran dan tugasan secara langsung, kawalan kamera dan terminologi anda yang berkaitan dengan segi tiga pendedahan, rangka dan komposisi, optik lensa dan teori asas warna.

Mengamati Cahaya akan meletakkan cahaya dalam perhatian ... bagaimana ia berfungsi dan bagaimana kita sebagai pembuat imej memanipulasinya untuk memenuhi hasil kreatif kita? Pelajar akan bekerja di kelas dan di dalam tugasan mempelajari alat dan terminologi asas yang mengelilingi cahaya dalam arti fotografi.

Melalui Kategori Fotografi, anda akan mendapat kemahiran yang diterapkan dalam perisian grafik asas teras digital, sambil menyelidik pelbagai genre fotografi yang tersedia kepada pelajar apabila tamat pengajian.

Membina kajian dan amalan suku pertama anda, anda akan menyelidiki lebih mendalam ke dalam seni dan sains fotografi dan membuat imej pada suku kedua . Kecemerlangan teknikal adalah fokus Prinsip Fotografi dan Lampu untuk kelas Stills. Di sini anda akan bekerja pada tugasan teknikal yang semakin maju, baik di studio dan di lokasi, semasa kelas tangan, kelas pengajaran. Tugas-tugas ini akan meliputi pelbagai senario menembak dan akan menyediakan rangka kerja untuk kemahiran yang kuat dalam fotografi kreatif dan teknikal. Tugasan ini akan melengkapkan kursus dalam Digital Imaging dan Sejarah Fotografi ... alur kerja digital untuk profesional kerja, pemprosesan imej dan manipulasi imej

Pada suku ketiga anda, anda akan mula melihat meletakkan diri anda dalam pasaran fotografi dan bagaimana untuk melakukannya. Semasa kelas Perniagaan Fotografi, anda akan menjalankan penyelidikan pasaran dan membangunkan pelan perniagaan untuk Pathway pekerjaan yang dicadangkan. Kemahiran Pekerjaan akan memecah amalan kerja profesional termasuk kesihatan dan keselamatan, kemahiran pengeluaran asas dan pengurusan tugasan / projek.

Dalam Pencahayaan untuk Stills , anda akan bersedia untuk menjalankan beberapa siri tugasan yang bertujuan untuk meningkatkan amalan / keyakinan kerja anda dengan memberi anda ruang lingkup yang lebih kreatif untuk membangun rasa ruang, tempat dan suara fotografi anda. Penekanan akan diberikan pada arah kreatif dan metodologi kerja. Advanced Digital Imaging akan terus meneliti dan mencipta semula prinsip dan teknik manipulasi serta membangunkan kemahiran 'menembak untuk mengedit' yang wujud dalam genre fotografi tertentu.

Di sinilah segala-galanya bersatu, suku akhir anda. Hadap kaki terbaik ialah nama tiga bulan akan datang. Anda akan menghabiskan sebahagian besar masa anda pada suku ini menyediakan portfolio fotografi terakhir anda (cetak dan laman web). Ini akan dilakukan di Bengkel Pengeluaran Portfolio anda di mana anda akan dibimbing dan diarahkan untuk meletakkan imej terbaik anda dengan cara yang terbaik. Kami akan menjalankan dua pengeluaran besar-besaran, meja dalam Kesedaran Fotografi Kontemporari dan Essay fotografi dan tayangan slaid dalam komponen Fotografi Profesional.

Dalam Perniagaan Fotografi , anda akan membina semua perkara yang perlu untuk mendapatkan anda dan imej anda ke pasaran apabila tamat ... platform pemasaran media sosial, kad perniagaan, strategi pemasaran dan permulaan identiti jenama. Digital Darkroom akan terus mencari penggambaran komposit profesional, menyunting untuk penyerahan cetak dan pembangunan alur kerja dinamik yang akan menyokong gaya fotografi dan tabiat kerja anda.

Program diajar dalam:
English

Lihat 7 lagi program yang ditawarkan oleh Centre for Arts and Technology »

Tarikh Akhir Kemaskini October 5, 2018
This course is Lokasi Kampus
Start Date
Sep 2019
Duration
12 
Sepenuh masa
Price
23,100 CAD
Ikut lokasi
Ikut tarikh
Start Date
Sep 2019
Tarikh tutup permohonan

Sep 2019

Location
Tarikh tutup permohonan
End Date