Baca keterangan rasmi

Panduan Kerjaya Terbaik Kanada, yang diterbitkan oleh Mediacorp, meletakkan kerjaya berkaitan penguatkuasaan undang-undang sebagai salah satu jalan kerjaya perkhidmatan sosial / komuniti terbaik di Kanada.

Program Yayasan Penguatkuasaan Undang-undang mempersiapkan anda untuk kerjaya yang menuntut dan memuaskan dalam kepolisian, keselamatan awam dan penguatkuasaan undang-undang. Jika anda pernah berminat untuk meneroka kerjaya dalam penguatkuasaan undang-undang, kini adalah masa untuk mengambil langkah pertama!

Program ini direka untuk memberi anda pengetahuan dan kemahiran asas yang diperlukan untuk pekerjaan yang berjaya dalam bidang ini. Kursus-kursus seperti Penyelesaian Konflik, Teknik Penyiasatan, Kriminologi dan Kelakuan Manusia akan sepenuhnya menyediakan anda untuk kerjaya yang bermanfaat dalam penguatkuasaan undang-undang.

Nota: Agensi Persekutuan dan Provinsi di Kanada mempunyai keperluan khusus bagi mereka yang memasuki kerjaya sebagai penguatkuasa undang-undang atau pegawai penguatkuasa peraturan. Pelajar yang ingin mengejar kerjaya tersebut harus memastikan bahawa mereka dapat memenuhi keperluan fizikal dan pendidikan sebelum mendaftar.

Program diajar dalam:
English

Lihat 50 lagi program yang ditawarkan oleh CDI College »

This course is Lokasi Kampus
Start Date
Sep 2019
Sep 2019
Duration
Permintaan Maklumat
Sepenuh masa
Ikut lokasi
Ikut tarikh
Start Date
Sep 2019
Tarikh tutup permohonan
Start Date
Sep 2019
Tarikh tutup permohonan

Sep 2019

Location
Tarikh tutup permohonan
End Date

Sep 2019

Location
Tarikh tutup permohonan
End Date