Read the Official Description

Panduan Kerjaya Terbaik Kanada, yang diterbitkan oleh Mediacorp, meletakkan kerjaya berkaitan penguatkuasaan undang-undang sebagai salah satu jalan kerjaya perkhidmatan sosial / komuniti terbaik di Kanada.

Program Yayasan Penguatkuasaan Undang-undang mempersiapkan anda untuk kerjaya yang menuntut dan memuaskan dalam kepolisian, keselamatan awam dan penguatkuasaan undang-undang. Jika anda pernah berminat untuk meneroka kerjaya dalam penguatkuasaan undang-undang, kini adalah masa untuk mengambil langkah pertama!

Program ini direka untuk memberi anda pengetahuan dan kemahiran asas yang diperlukan untuk pekerjaan yang berjaya dalam bidang ini. Kursus-kursus seperti Penyelesaian Konflik, Teknik Penyiasatan, Kriminologi dan Kelakuan Manusia akan sepenuhnya menyediakan anda untuk kerjaya yang bermanfaat dalam penguatkuasaan undang-undang.

Nota: Agensi Persekutuan dan Provinsi di Kanada mempunyai keperluan khusus bagi mereka yang memasuki kerjaya sebagai penguatkuasa undang-undang atau pegawai penguatkuasa peraturan. Pelajar yang ingin mengejar kerjaya tersebut harus memastikan bahawa mereka dapat memenuhi keperluan fizikal dan pendidikan sebelum mendaftar.

Program taught in:
English

See 45 more programs offered by CDI College »

Last updated April 2, 2018
This course is Campus based
Start Date
Sept. 2019
Duration
Permintaan Maklumat
Sepenuh masa
By locations
By date
Start Date
Sept. 2019
Application deadline
Start Date
Sept. 2019
Application deadline

Sept. 2019

Location
Application deadline
End Date
Location
Application deadline
End Date