Kategori Popular

Program Diploma

Terdapat pelbagai jenis diploma didapati: dari graduan untuk lepasan ijazah dan diploma lanjutan. Diploma berkhidmat pelbagai tujuan untuk pelajar yang berbeza: mereka kadang-kadang digunakan untuk merapatkan jurang antara pelbagai fasa kajian akademik, atau untuk menyediakan latihan profesional tambahan dan kelayakan. Terdapat diploma dalam pelbagai mata pelajaran Sastera, Kemanusiaan, Perniagaan, Biologi dan Sains Hayat, Kejuruteraan, Teknologi, Sains Semula Jadi dan lebih. Kepelbagaian diploma yang berbeza dapat banyak - don 't biarkan ia menghalang anda! Mulakan carian anda dengan melihat diploma yang paling popular yang disenaraikan di bawah.

Diploma yang baru ditambah

RMIT - Royal Melbourne Institute of Technology

Diploma Perdagangan

November 14, 2018
Diploma Perdagangan melengkapkan pelajar dengan komunikasi, pemecahan masalah dan kemahiran pengurusan yang diperlukan untuk berjaya dalam persekitaran global dan membina kerjaya dalam perniagaan di mana sahaja di dunia.

Canada International Royal Arts College

Grafik Motion

November 14, 2018
The Motion Graphics and Character Animation Diploma adalah program intensif selama 6 bulan untuk pelajar yang berminat untuk mendapatkan kerjaya dalam Animasi. Kursus termampat direka untuk menyerap pelajar sepenuhnya ke dalam bidang kedua-dua grafik gerakan dan animasi karakter.

Atlântica

Siswazah dalam Inovasi dalam Pengurusan Strategik Orang

November 7, 2018
Kursus pascasiswazah ini mempunyai valensi yang tidak lazim dalam tawaran tradisional pendidikan tinggi di Portugal (kami fikir ia adalah tawaran inovatif di negara kita), tetapi ia adalah aset yang sangat penting untuk komuniti perniagaan, dan juga untuk aspek yang berkaitan dengan tindakan profesional, serta aspek-aspek yang berkaitan dengan pelbagai… [+] domain transversal yang dicakup dalam kursus ini, tetapi asas bagi inovasi dalam pengurusan strategik orang. [-]

Universiti di مليسيا

Ubah lokasi

Apakah Diploma?