Kategori Popular

Program Diploma

Terdapat pelbagai jenis diploma didapati: dari graduan untuk lepasan ijazah dan diploma lanjutan. Diploma berkhidmat pelbagai tujuan untuk pelajar yang berbeza: mereka kadang-kadang digunakan untuk merapatkan jurang antara pelbagai fasa kajian akademik, atau untuk menyediakan latihan profesional tambahan dan kelayakan. Terdapat diploma dalam pelbagai mata pelajaran Sastera, Kemanusiaan, Perniagaan, Biologi dan Sains Hayat, Kejuruteraan, Teknologi, Sains Semula Jadi dan lebih. Kepelbagaian diploma yang berbeza dapat banyak - don 't biarkan ia menghalang anda! Mulakan carian anda dengan melihat diploma yang paling popular yang disenaraikan di bawah.

Diploma yang baru ditambah

CSM Academy International

Diploma Lanjutan dalam Media Digital

Sept. 13, 2018
Diploma Lanjutan kami dalam Media Digital adalah kursus praktikal yang memberi tumpuan kepada kemahiran maju untuk meningkatkan portfolio pelajar dari Diploma dalam Media Digital kami, serta profesional yang bekerja.

Newcastle University

Diploma Lepasan Muzik

Sept. 12, 2018
Pathway menawarkan anda kemajuan ke ijazah sarjana muda di salah satu universiti terbaik di UK untuk belajar muzik.

Galicia Business School

Program Lanjutan dalam Pemasaran Digital

Sept. 8, 2018
Dunia perniagaan semakin berkembang dari sebelumnya. Transformasi digital telah menjadikan pemasaran menjadi satu disiplin baru yang memberi tumpuan lebih banyak untuk memanfaatkan peluang yang ditawarkan oleh digitalisasi dan teknologi baru.

Universiti di مليسيا

Ubah lokasi

Apakah Diploma?