ACADEMICCOURSES

2 Diploma dalam Bahasa Moden 2021

anugerah Institusi pendidikan diploma selepas pelajar melengkapkan kursus pengajiannya. Bergantung kepada program dan universiti atau kolej, diploma biasanya boleh terbanyak dalam satu hingga empat tahun.

Apakah yang dimaksudkan dengan diploma dalam bahasa-bahasa moden? Ini diploma serba boleh mengajar pelajar untuk menjadi mahir dalam kedua-dua bahasa dan budaya. Pelajar boleh menjadi mahir dalam bahasa asing, belajar nuansa komunikasi perniagaan, pengiklanan, teknologi, pemasaran dan ekonomi. Pelajar mengambil kelas untuk meningkatkan membaca, menulis, dan bertutur dalam bahasa khusus mereka dan bidang pengajian. Beberapa institusi pakar dalam bahasa tertentu, seperti Perancis, Jerman atau Sepanyol, manakala yang lain pakar dalam profesion tertentu, seperti perbankan, perniagaan atau teknologi.

Pelajar yang berjaya menamatkan pengajian diploma dalam bahasa-bahasa moden sering mempunyai kelebihan di tempat kerja global yang kompetitif.ijazah ini amat berguna untuk profesional yang bekerja di syarikat-syarikat antarabangsa atau yang berminat untuk melanjutkan kerja-kerja di luar negara. Banyak sekolah menawarkan program-program khusus untuk memajukan kemahiran bahasa dalam perbankan, sains komputer, hospitaliti, undang-undang dan perubatan.

Kos diploma dalam bahasa-bahasa moden akan berbeza bergantung kepada lokasi institusi itu dan tempoh masa yang diperlukan untuk melengkapkan diploma. Sesetengah program memerlukan perjalanan, yang juga boleh memberi kesan kepada kos. Hubungi sekolah faedah yang anda yang paling untuk maklumat lanjut mengenai kos.

Kerana ekonomi global hari ini, pelbagai jenis kerjaya disediakan untuk orang-orang yang mendapat diploma dalam bahasa-bahasa moden. Sesetengah kedudukan termasuk pengurusan pelanggan hubungan, risikan perniagaan, pemasaran dan terjemahan khusus dalam pasaran ekonomi, kewangan dan perniagaan.diploma ini juga boleh menjadi berguna kepada mereka yang ingin melanjutkan kerjaya mereka dalam bidang perbankan, undang-undang atau perubatan di pasaran antarabangsa.

A diploma dalam bahasa-bahasa moden boleh menjadi alat yang berguna dalam pelbagai kerjaya yang berbeza. Untuk mengetahui lebih lanjut mengenai diploma ini, cari program anda di bawah dan kenalan secara terus pejabat kemasukan daripada sekolah pilihan anda dengan mengisi borang di plumbum.

 

 

 

 

 

2 Hasil dalam Bahasa Moden Filter

Diploma Pengkhususan dalam Industri Bahasa: Bahasa Sepanyol sebagai Sumber Ekonomi

Universidad Internacional de Andalucía UNIA
Diploma
15 Mac 2021
<
Separuh masa
<
4 bulan
Sepanyol
Online

Kursus ini akan dijalankan dalam mod e-pembelajaran melalui platform CAMPUS VIRTUAL UNIA, di mana pelajar akan berinteraksi dengan cara yang berbeza dengan rakan sebaya mereka ...

Baca lebih lanjut

Persiapan DELF - diploma

College (Campus) International de Cannes
Diploma
Sep 2021
<
Sepenuh Masa
<
Separuh masa
Perancis
Kampus

Dalam kursus ini, para pelajar akan dibiasakan dengan sifat peperiksaan DELF. Pelajar boleh memilih dari 4 tahap dari A1 hingga B2 (pemula palsu hingga lanjutan), mengikut dip ...

Baca lebih lanjut