Filter
Diploma
Australia Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Cari anda Diploma dalam Fesyen di Australia

Individu boleh mendaftar dalam program diploma selepas sekolah menengah untuk mendapatkan kemahiran dan pendidikan yang diperlukan untuk bidang tertentu atau selepas selesainya prasiswazah atau siswazah ijazah untuk memajukan atau mengasah kemahiran untuk pilihan kerjaya tertentu.

kajian fesyen yang amat sesuai bagi mereka yang mahu belajar tentang reka bentuk jenis pakaian. Sejarah tambahan boleh dilindungi dalam program-program tertentu. Belajar fesyen boleh membenarkan individu untuk mengalami pelbagai peluang di dalam industri.

Australia mempunyai pendidikan yang lebih tinggi subsidi untuk pelajar yang mengikuti program ijazah sarjana muda. Mereka juga memberikan pinjaman dan geran untuk pelajar pasca siswazah. Pengajian tinggi bermula di peringkat ijazah sarjana muda untuk ijazah kedoktoran yang ditawarkan dalam mana-mana bidang pengajian.

Diploma dalam Fesyen di Australia

Baca lebih lanjut Baca Ringkas
Peluang-peluang program yang lain {dalam negara}

2 Hasil dalam Fesyen, Australia

Karl Von Busse Institute of Design

Adakah anda siap Diploma anda dalam reka bentuk fesyen dan mahu mengamalkan semua kemahiran dan pengetahuan yang telah anda pelajari dengan kebebasan untuk membangunkan r ... [+]

1 TAHUN ADVANCED DIPLOMA APPLIED FASHION DESIGN AND MERCHANDISING

CRICOS 093197A

Adakah anda siap Diploma anda dalam reka bentuk fesyen dan mahu mengamalkan semua kemahiran dan pengetahuan yang telah anda pelajari dengan kebebasan untuk membangunkan rangkaian anda sendiri untuk pengeluaran dan penjualan di bawah pengawasan dan bimbingan daripada profesional industri?

Diploma Lanjutan kami di Fashion Design Perniagaan fesyen mungkin kursus impian untuk anda. Belajar bagaimana untuk menguruskan proses koleksi bermusim dalam masa sebenar akan memberikan anda kemahiran dan keyakinan untuk melonjakkan anda ke hadapan dalam industri yang kompetitif ini.

Sama ada anda ingin memulakan perniagaan anda sendiri atau bekerja untuk sebuah syarikat yang ditubuhkan, pengetahuan dan perjalanan dan pendedahan antarabangsa mendapat mulai tahun ini akan memberikan anda asas untuk memulakan!... [-]

Australia Sydney
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
1 - 2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Karl Von Busse Institute of Design

Freelance pereka fesyen Fesyen Illustrator & Print Designer Pengurus pengeluaran corak Maker Fashion Stylist TERDAPAT TIGA TARIKH Pendaftaran TAHUN S ... [+]

Freelance pereka fesyen Fesyen Illustrator & Print Designer Pengurus pengeluaran corak Maker Fashion Stylist

TERDAPAT TIGA TARIKH Pendaftaran TAHUN SETIAP

tarikh pendaftaran pertama: 13 Feb tarikh pendaftaran Kedua: Jun 5

[-]
Australia Sydney
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
1 - 2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu