Filter
Diploma
Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Terbaik 7 Diploma dalam Sastera 2019/2020

Diploma diperoleh melalui sekolah khusus atau awam dan biasanya diselesaikan dalam satu atau dua tahun. Sijil ini berfungsi sebagai alternatif kepada ahli bersekutu atau ijazah sarjana muda dan boleh berguna untuk individu yang mengetahui bidang kerjaya yang mereka ingin bekerjasama.

Apakah diploma seni? Program seperti ini melibatkan pertama kali membentuk asas yang mantap dalam asas-asas seni apa pun bentuk rancangan individu untuk mengejar, sama ada reka bentuk fesyen, seni visual, atau reka bentuk grafik. Walaupun pelajar topik dipilih, kemungkinan mereka akan memperoleh pelbagai kemahiran termasuk sains warna, perspektif, komposisi, dan anatomi. Bergantung pada laluan, pendidikan tambahan mungkin diperlukan untuk peluang yang kukuh untuk mendarat.

Pelajar yang menerima diploma dalam seni boleh mengharapkan tahap ketekunan mereka meningkat, serta keyakinan terhadap kebolehan dan kerja mereka sendiri. Individu mungkin juga mendapati diri mereka lebih mampu untuk mengambil kritikan yang membina dan menggunakannya dengan berkesan, yang berguna sama ada seseorang sedang mengejar seni secara profesional atau sebagai hobi.

Dengan peluang untuk bekerja ke arah diploma dalam seni di peringkat antarabangsa, ia menyarankan agar individu menyempitkan sekolah tinggi mereka dan melakukan penyelidikan yang sesuai untuk membuat keputusan yang bijak. Kos boleh berbeza antara program.

Menerima diploma dalam bidang seni boleh menetapkan pelajar untuk pelbagai jalur kerjaya termasuk artis visual, pereka logo, jurugambar, dan animator. Pelajar boleh mengamalkan beberapa kemahiran yang melibatkan menggunakan pelbagai peralatan, menggunakan kesan visual, dan bekerja dengan pelanggan untuk memilih media dan gaya yang paling sesuai, serta menghasilkan ukiran, lukisan, dan / atau lukisan.

Dengan dedikasi, diploma seni boleh menjadi laluan yang berjaya. Program ini boleh dijalankan secara sambilan atau sepenuh masa, secara peribadi atau dalam talian. Untuk mencari sekolah yang sesuai untuk anda, cari program anda di bawah dan hubungi terus pejabat kemasukan sekolah pilihan anda dengan mengisi borang utama.

Baca lebih lanjut Baca Ringkas
Pilihan lain dalam bidang pengajian ini:

7 Hasil dalam Sastera

Florence Classical Arts Academy

Pelajar yang mengambil kursus tiga tahun ini akan dianugerahkan diploma institusi swasta dalam Seni Visual. Kursus ini direka untuk pelajar yang ingin membuat kerjaya dal ... [+]

Pelajar yang mengambil kursus tiga tahun ini akan dianugerahkan diploma institusi swasta dalam Seni Visual. Kursus ini direka untuk pelajar yang ingin membuat kerjaya dalam Seni Visual. Kursus ini menawarkan kepelbagaian kemahiran kepada pelajar termasuk lukisan, lukisan, komposisi, perspektif, anatomi, sains warna dan lakaran.

[-]
Itali Florence
Oktober 2019
English,Russian
Sepenuh masa
3 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
MADIN USAL

Topik khusus pemulihan akan dibangunkan, pelajar akan mempelajari istilah teknikal yang mencukupi, namun, sebagai pengajaran yang sangat peribadi setiap pelajar akan mena ... [+]

TARIKH: Percuma dan Peribadi. Cadangan: 2.5 bulan (15 Disember - 28 Februari).MODALITY: ONLINE. (Dengan kemungkinan pengajaran tatap muka pilihan).KREDIT: 15HARGA: € 1,125.

Topik khusus pemulihan akan dibangunkan, pelajar akan mempelajari istilah teknikal yang mencukupi, namun, sebagai pengajaran yang sangat peribadi setiap pelajar akan menandakan tahapnya sendiri.

Kami fikir modul tertentu mengenai pemulihan adalah perlu untuk memahami pertumbuhan semula bandar secara keseluruhannya menggunakan teknologi baru untuk meningkatkan kebolehgunaan, aksesibiliti, persekitaran yang selamat, sihat dan mudah diakses.

Pengetahuan Bangunan Abad ke-20Prosedur dalam Rehabilitasi SenibinaPengubahsuaian bangunan abad ke-20Pemulihan tenagaProsedur dalam Pemulihan Senibina.TAJUK PERSIJILAN... [-]
Sepanyol Salamanca
Sept. 2020
Sepanyol
Sambilan
3 bulan
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Kensington and Chelsea College

Kursus yang menarik dan mencabar satu tahun akan menyediakan anda untuk memohon untuk kursus ijazah yang sangat kompetitif. Kursus ini dibentuk dalam tiga bahagian, setia ... [+]

Apa kepentingan atau cita-cita anda, kami menawarkan pelbagai yang menarik kursus fesyen di jabatan kami yang berdedikasi, yang diajar oleh profesional fesyen pakar.

sambungan yang sangat baik kami dengan Pengajian Tinggi fesyen dan tekstil kursus di Kawasan London bermakna bahawa kita boleh membantu anda membuat persediaan permohonan kursus fesyen yang berjaya.

Ramai pelajar kami telah berkembang ke Pengajian Tinggi, berjaya memulakan perniagaan kecil, atau pergi untuk bekerja dalam industri fesyen. Kami mempunyai reputasi untuk standard kerja yang tinggi dihasilkan, dan kemasukan ke kursus kami sering kompetitif.

Kami memenuhi keperluan untuk pemula melalui yang berpengalaman, yang bertujuan untuk menjadi fleksibel mungkin untuk memenuhi keperluan individu. Penerimaan ke semua kursus fesyen kami adalah dengan temu bual individu. Di mana sesuai, anda akan diminta untuk membawa contoh-contoh kerja anda. Pada temu bual kita boleh membina satu program pembelajaran peribadi dengan mengambil kira kemahiran dan masa anda yang sedia ada boleh didapati.... [-]

United Kingdom London
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
35 minggu
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Drury University

Utama ini adalah sesuai untuk pelajar yang sedang mencari terutamanya kerjaya jawatan-BA dalam fotografi komersial, seni reka bentuk atau reka bentuk grafik. ... [+]

Sebelum memilih yang utama seni, pelajar harus berunding dengan penasihat mereka dan kerusi jabatan seni dan seni sejarah. Semua pelajar yang membuat keputusan untuk utama dalam seni atau sejarah seni secara rasmi perlu memilih seorang ahli fakulti dari jabatan sebagai penasihat rasmi mereka dan berunding dengan yang ahli fakulti sebelum pendaftaran kursus setiap semester.

Utama ini adalah sesuai untuk pelajar yang sedang mencari terutamanya kerjaya jawatan-BA dalam fotografi komersial, seni reka bentuk atau reka bentuk grafik. Ia juga sesuai untuk pelajar merancang untuk melanjutkan pengajian ijazah dalam bidang ini untuk mempertimbangkan kedua utama dalam sejarah seni atau seni halus. Utama ini diperlukan untuk pelajar yang ingin mengikuti program khas dalam komunikasi visual.... [-]

Amerika Syarikat Springfield
Sept. 2020
English
Sepenuh masa
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Cambridge School of Visual & Performing Arts

Kursus ini adalah asas jika anda ingin maju ke universiti untuk mempelajari Seni ... [+]

Mengenai

Kursus ini adalah asas jika anda ingin maju ke universiti untuk mempelajari Seni

Apa yang DiharapkanTERMA PERTAMA

Selepas seminggu menguji semua mata pelajaran optik, anda akan memilih tiga subjek ini untuk belajar sepanjang tempoh putaran. Anda juga akan mempertimbangkan mana universiti yang anda ingin memohon dan anda disokong dan dinasihatkan oleh pensyarah sementara membuat aplikasi UCAS universiti anda. Pada akhir istilah ini anda akan mempunyai pengenalan kepada kawasan spesialis pilihan anda.

JANGKA PENDEK

Anda akan menetapkan beberapa projek yang akan anda lakukan di kawasan pakar anda. Pada masa ini, anda juga akan mengembangkan portfolio anda, bersedia untuk temuduga universiti.... [-]

United Kingdom Cambridge
Og 2020
English
3 semester
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Cambridge School of Visual & Performing Arts

Jika anda ingin meneruskan kerjaya dalam Seni ... [+]

Mengenai

Jika anda ingin meneruskan kerjaya dalam Seni

Apa yang DiharapkanTAHUN SATU

Tahun pertama adalah mengenai meletakkan asas-asas seni dan reka bentuk, memberikan anda kemahiran asas seni asas dan mengembangkan pendekatan kreatif dan ide. Anda akan mengembangkan kemahiran lukisan anda melalui bidang subjek wajib termasuk:

Pengajian VisualLukisan HayatPengajian KontekstualBahasa Inggeris

Dari September hingga Mac, anda juga akan diperkenalkan kepada proses reka bentuk kreatif 2D dan 3D serta media berasaskan kanta:

Seni halusGrafikTekstilFotografiMemindahkan Imej

Pada bulan Mac, anda akan memilih salah satu mata pelajaran ini untuk memberi tumpuan kepada projek utama akhir tahun anda.... [-]

United Kingdom Cambridge
Campus Caraïbéen des Arts

Pilihan seni menawarkan peluang kepada pelajar untuk memperoleh kemahiran artistik dan mengungkapkan kemahiran praktikal, teoretikal, teknologi dan plastik peringkat ting ... [+]

Pilihan seni menawarkan peluang kepada pelajar untuk memperoleh kemahiran artistik dan mengungkapkan kemahiran praktikal, teoretikal, teknologi dan plastik peringkat tinggi yang membolehkan mereka memperoleh autonomi dalam bidang penyelidikan profesional. seni.

Ajaran membahas dan mempersoalkan amalan seni kontemporari dan menjalin hubungan dengan amalan dan pengetahuan lain seperti sains dan kemanusiaan. Dimensi Caribbean rantau Martinique adalah sebahagian daripada konteks tetap amalan dan pengetahuan.

Kitaran pendek

Diploma Seni Nasional (ADN) dianugerahkan pada akhir tahun ke 3 pengajian dan menutup kitaran pertama kursus lama.

Diploma yang disahkan di peringkat Bac 3, ia membolehkan untuk melanjutkan pelajaran universiti. Ia memberi peluang untuk mendaftarkan diri dalam kitar utama pendidikan seni visual.... [-]

Martinique (Fr.) Fort-de-France Bay
Mac 2020
Perancis
Sepenuh masa
3 - 5 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu