Filter
Diploma
Amerika Syarikat Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Cari anda Diploma dalam Sastera di Amerika Syarikat

Diploma adalah satu dokumen diiktiraf di peringkat antarabangsa dan pencapaian akademik yang menunjukkan kecekapan dalam bidang tertentu atau kawasan kajian. Perbezaan yang besar antara program diploma boleh dijangka dalam hal kandungan, tempoh dan kos.

Arts kajian menggabungkan pelbagai bentuk seni, termasuk filem, seni visual, muzik dan teater. Beberapa program seni akan memberi tumpuan kepada satu kawasan tertentu manakala yang lain akan memberi pelajar pendidikan keseluruhan seni.

Amerika Syarikat adalah sebuah negara yang besar di Amerika Utara, sering dirujuk sebagai yang "Amerika Syarikat ", yang "Amerika Syarikat ", "United States ", "Amerika ", atau hanya "yang Syarikat ". Kolej Amerika dibiayai oleh "tuisyen " dikenakan kepada pelajar itu, yang selalunya agak mahal, sangat biasa menjulang ke puluhan ribu ringgit setiap tahun.

Diploma dalam Sastera di Amerika Syarikat

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

1 Hasil dalam Sastera, Amerika Syarikat

Drury University

Utama ini adalah sesuai untuk pelajar yang sedang mencari terutamanya kerjaya jawatan-BA dalam fotografi komersial, seni reka bentuk atau reka bentuk grafik. ... [+]

Sebelum memilih yang utama seni, pelajar harus berunding dengan penasihat mereka dan kerusi jabatan seni dan seni sejarah. Semua pelajar yang membuat keputusan untuk utama dalam seni atau sejarah seni secara rasmi perlu memilih seorang ahli fakulti dari jabatan sebagai penasihat rasmi mereka dan berunding dengan yang ahli fakulti sebelum pendaftaran kursus setiap semester.

Utama ini adalah sesuai untuk pelajar yang sedang mencari terutamanya kerjaya jawatan-BA dalam fotografi komersial, seni reka bentuk atau reka bentuk grafik. Ia juga sesuai untuk pelajar merancang untuk melanjutkan pengajian ijazah dalam bidang ini untuk mempertimbangkan kedua utama dalam sejarah seni atau seni halus. Utama ini diperlukan untuk pelajar yang ingin mengikuti program khas dalam komunikasi visual.... [-]

Amerika Syarikat Springfield
Sept. 2020
English
Sepenuh masa
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu