close

Penapis

Lihat Hasil

Diploma dalam Sastera di Amerika Syarikat

Diploma adalah satu dokumen diiktiraf di peringkat antarabangsa dan pencapaian akademik yang menunjukkan kecekapan dalam bidang tertentu atau kawasan kajian. Perbezaan yang besar antara program diploma boleh dijangka dalam hal kandungan, tempoh dan kos. Arts kajian menggabungkan pelbagai bentuk seni, termasuk filem, seni visual, muzik dan teater. Beberapa program seni akan memberi tumpuan kepada… Baca lebih lanjut

Diploma adalah satu dokumen diiktiraf di peringkat antarabangsa dan pencapaian akademik yang menunjukkan kecekapan dalam bidang tertentu atau kawasan kajian. Perbezaan yang besar antara program diploma boleh dijangka dalam hal kandungan, tempoh dan kos.

Arts kajian menggabungkan pelbagai bentuk seni, termasuk filem, seni visual, muzik dan teater. Beberapa program seni akan memberi tumpuan kepada satu kawasan tertentu manakala yang lain akan memberi pelajar pendidikan keseluruhan seni.

Amerika Syarikat adalah sebuah negara yang besar di Amerika Utara, sering dirujuk sebagai yang "Amerika Syarikat ", yang "Amerika Syarikat ", "United States ", "Amerika ", atau hanya "yang Syarikat ". Kolej Amerika dibiayai oleh "tuisyen " dikenakan kepada pelajar itu, yang selalunya agak mahal, sangat biasa menjulang ke puluhan ribu ringgit setiap tahun.

Diploma dalam Sastera di Amerika Syarikat

Baca Ringkas
Pilihan lain dalam bidang pengajian ini: 
format_list_bulleted Penapis
Drury University
Springfield, Amerika Syarikat

Utama ini adalah sesuai untuk pelajar yang sedang mencari terutamanya kerjaya jawatan-BA dalam fotografi komersial, seni reka bentuk atau reka bentuk grafik.

Utama ini adalah sesuai untuk pelajar yang sedang mencari terutamanya kerjaya jawatan-BA dalam fotografi komersial, seni reka bentuk atau reka bentuk grafik. -
Diploma
Sepenuh Masa
English
Kampus
 

PETUA! Jika anda mewakili pusat pengajian dan ingin menambah program anda pada penyenaraian kami, hubungi kami di sini