Filter
Diploma
United Kingdom Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Cari anda Diploma dalam Sastera di UK

Diploma A mempamerkan kemampuan seseorang 's untuk mengkaji subjek tertentu selama satu hingga dua tahun. Anda boleh mendapatkan diploma anda daripada pelbagai kolej komuniti atau sekolah teknikal. Diploma A sering membawa kepada pendidikan tinggi dan / atau pekerjaan khusus.

Arts kajian adalah kawasan akademik yang merangkumi kajian prestasi seni termasuk sejarah, bahasa, dan budaya yang berkaitan dengannya. Pelajar boleh mempunyai peluang untuk mengkaji bidang tertentu seperti muzik, lukisan, atau fotografi.

Pendidikan di United Kingdom adalah perkara diturunkan dengan setiap satu daripada negara-negara di United Kingdom yang mempunyai sistem yang berasingan di bawah kerajaan yang berbeza: Kerajaan UK bertanggungjawab England, dan Kerajaan Scotland, Kerajaan Wales dan Northern Ireland Eksekutif bertanggungjawab untuk Scotland , Wales dan Ireland Utara, masing-masing.

Diploma dalam Sastera di UK

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

3 Hasil dalam Sastera, United Kingdom

Kensington and Chelsea College

Kursus yang menarik dan mencabar satu tahun akan menyediakan anda untuk memohon untuk kursus ijazah yang sangat kompetitif. Kursus ini dibentuk dalam tiga bahagian, setia ... [+]

Apa kepentingan atau cita-cita anda, kami menawarkan pelbagai yang menarik kursus fesyen di jabatan kami yang berdedikasi, yang diajar oleh profesional fesyen pakar.

sambungan yang sangat baik kami dengan Pengajian Tinggi fesyen dan tekstil kursus di Kawasan London bermakna bahawa kita boleh membantu anda membuat persediaan permohonan kursus fesyen yang berjaya.

Ramai pelajar kami telah berkembang ke Pengajian Tinggi, berjaya memulakan perniagaan kecil, atau pergi untuk bekerja dalam industri fesyen. Kami mempunyai reputasi untuk standard kerja yang tinggi dihasilkan, dan kemasukan ke kursus kami sering kompetitif.

Kami memenuhi keperluan untuk pemula melalui yang berpengalaman, yang bertujuan untuk menjadi fleksibel mungkin untuk memenuhi keperluan individu. Penerimaan ke semua kursus fesyen kami adalah dengan temu bual individu. Di mana sesuai, anda akan diminta untuk membawa contoh-contoh kerja anda. Pada temu bual kita boleh membina satu program pembelajaran peribadi dengan mengambil kira kemahiran dan masa anda yang sedia ada boleh didapati.... [-]

United Kingdom London
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
35 minggu
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Cambridge School of Visual & Performing Arts

Kursus ini adalah asas jika anda ingin maju ke universiti untuk mempelajari Seni ... [+]

Mengenai

Kursus ini adalah asas jika anda ingin maju ke universiti untuk mempelajari Seni

Apa yang DiharapkanTERMA PERTAMA

Selepas seminggu menguji semua mata pelajaran optik, anda akan memilih tiga subjek ini untuk belajar sepanjang tempoh putaran. Anda juga akan mempertimbangkan mana universiti yang anda ingin memohon dan anda disokong dan dinasihatkan oleh pensyarah sementara membuat aplikasi UCAS universiti anda. Pada akhir istilah ini anda akan mempunyai pengenalan kepada kawasan spesialis pilihan anda.

JANGKA PENDEK

Anda akan menetapkan beberapa projek yang akan anda lakukan di kawasan pakar anda. Pada masa ini, anda juga akan mengembangkan portfolio anda, bersedia untuk temuduga universiti.... [-]

United Kingdom Cambridge
Og 2020
English
3 semester
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Cambridge School of Visual & Performing Arts

Jika anda ingin meneruskan kerjaya dalam Seni ... [+]

Mengenai

Jika anda ingin meneruskan kerjaya dalam Seni

Apa yang DiharapkanTAHUN SATU

Tahun pertama adalah mengenai meletakkan asas-asas seni dan reka bentuk, memberikan anda kemahiran asas seni asas dan mengembangkan pendekatan kreatif dan ide. Anda akan mengembangkan kemahiran lukisan anda melalui bidang subjek wajib termasuk:

Pengajian VisualLukisan HayatPengajian KontekstualBahasa Inggeris

Dari September hingga Mac, anda juga akan diperkenalkan kepada proses reka bentuk kreatif 2D dan 3D serta media berasaskan kanta:

Seni halusGrafikTekstilFotografiMemindahkan Imej

Pada bulan Mac, anda akan memilih salah satu mata pelajaran ini untuk memberi tumpuan kepada projek utama akhir tahun anda.... [-]

United Kingdom Cambridge