Filter
Diploma
Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Terbaik 28 Diploma dalam Kepimpinan 2019/2020

Diploma adalah sijil yang boleh diperolehi selepas berjaya menamatkan kursus pengajian. Ia boleh dalam beberapa kes juga merujuk kepada tahap anugerah akademik. Sesetengah pelajar memilih untuk meneruskan diploma bersama ijazah lain.

Apakah yang dimaksudkan dengan diploma dalam kepimpinan? Diploma ini adalah kursus pengajian yang memberi tumpuan kepada menganalisis dan menilai tingkah laku kepimpinan. Pelajar-pelajar belajar kemahiran pengurusan dan membuat keputusan untuk menggunakan di tempat kerja. Kursus-kursus yang menawarkan pelajar pengetahuan teknikal organisasi dan mereka struktur, budaya, persekitaran, pasaran dan proses. Kursus-kursus yang juga membantu pelajar memahami bagaimana mereka boleh menggunakan kebolehan mereka untuk menyumbang kepada kerja-kerja mereka dan juga terus membangunkan kemahiran kepimpinan mereka.

Diploma dalam kepimpinan memberi manfaat kepada pelajar kerana ia memberi mereka kemahiran yang mereka perlukan untuk menjadi pekerja yang lebih baik dan memberi sumbangan yang lebih kepada syarikat-syarikat yang mereka bekerja.Pelajar memperoleh kemahiran yang diperlukan untuk meneruskan pendidikan sepanjang hayat mereka dan Perjalanan ke tahap yang baru.

Kos untuk mendapatkan diploma dalam kepimpinan adalah berbeza-beza bergantung kepada di mana kolej atau universiti terletak, dan jika anda mengambil kursus-kursus secara peribadi atau dalam talian. Untuk mengetahui apa yang akan kos, anda perlu menyelidik sekolah anda berminat.

Apabila anda mendapat diploma dalam kepimpinan, anda sedang melengkapkan diri untuk pelbagai pekerjaan. Anda akan bersedia untuk mendapatkan atau bekerja cara anda untuk pertengahan dan jawatan pengurusan kanan, pengiklanan atau pemasaran, sumber manusia, perbankan, jualan dan runcit, kewartawanan perniagaan, pengangkutan dan logistik, dan banyak lagi. Tidak kira apa industri anda mahu berada di, anda akan mempunyai kemahiran kepimpinan yang diperlukan untuk berjaya.

Jika anda berfikir bahawa ini adalah diploma untuk anda, ia adalah mudah untuk memulakan. Melakukan kajian untuk memikirkan yang mana sekolah yang terbaik untuk anda, dan mempunyai program yang sesuai dengan keperluan anda.Cari program anda di bawah dan kenalan secara terus pejabat kemasukan daripada sekolah pilihan anda dengan mengisi borang utama.

Baca lebih lanjut Baca Ringkas
Pilihan lain dalam bidang pengajian ini:

28 Hasil dalam Kepimpinan

Pacific Training Group

Sediakan untuk peranan pengurusan di mana anda akan menyokong individu dan pasukan untuk memenuhi matlamat organisasi. Ketahui cara merancang, menyusun, melaksanakan dan ... [+]

Kursus yang dikenakan terlalu tinggi untuk kerjaya yang dikenakan super

Pacific Training Group menawarkan kursus kepimpinan dan pengurusan eksklusif yang direka untuk pelajar yang paling bercita-cita tinggi. Anda akan dilatih dan dibimbing oleh beberapa minda perniagaan terbaik di Australia dan mendapat faedah dari metodologi dan teknologi pengajaran terkini. Mempelajari bersama pelajar dari campuran negara-negara yang menakjubkan, ini adalah pengalaman pembelajaran sekali dalam seumur hidup.

BSB51915 Diploma Kepimpinan dan Pengurusan

Sediakan untuk peranan pengurusan di mana anda akan menyokong individu dan pasukan untuk memenuhi matlamat organisasi. Ketahui cara merancang, menyusun, melaksanakan dan memantau beban kerja peribadi anda dan beban kerja orang lain.... [-]

Australia Sydney Surfers Paradise
Julai 2020
English
Sepenuh masa
18 bulan
Dalam Talian & Kampus Digabungkan
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Australian College of Skills & Education Pty Ltd

Kelayakan ini mensasarkan para pelajar yang ingin memperoleh BSB51915 Diploma Kepimpinan dan Pengurusan, untuk memformalkan kemahiran sedia ada, kemajuan dalam kerjaya me ... [+]

Mengenai

Kelayakan ini mensasarkan para pelajar yang ingin memperoleh BSB51915 Diploma Kepimpinan dan Pengurusan, untuk memformalkan kemahiran sedia ada, kemajuan dalam kerjaya mereka atau mempunyai keupayaan untuk mempelajari kelayakan peringkat tinggi. BSB51915 Diploma Kepimpinan dan Pengurusan mempunyai aplikasi yang luas, terutamanya sesuai dengan mereka yang ingin meningkatkan keupayaan dalam beberapa bidang kepimpinan dan pengurusan. Ia direka khusus untuk penyelia atau pengurus pertengahan yang bertanggungjawab untuk sekumpulan orang, serta mereka yang mengambil bahagian dalam perancangan operasi dan terlibat dalam pengurusan perubahan.

Akreditasi kursus

Kursus ini diiktiraf secara nasional di bawah Rangka Kerja Kelayakan Australia (AQF).... [-]

Australia Oakhurst
Januari 2020
English
Sepenuh masa
Sambilan
12 bulan
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Elite Management School - Pioneer University Degree Pathway Provider in Wellington New Zealand

Tujuan program ini adalah untuk menyediakan Aotearoa New Zealand dengan orang-orang yang mempunyai pengetahuan dan kemahiran umum dan khusus yang boleh digunakan untuk pe ... [+]

Program NZDB bertujuan

Matlamat keseluruhan program ini adalah untuk memberi inspirasi dan mentransformasi pelajar dengan melengkapkan mereka dengan pengetahuan, kemahiran perniagaan yang penting, sikap dan nilai-nilai yang menyokong fungsi kepimpinan dan pengurusan utama dalam persekitaran perniagaan yang tipikal.

Program ini juga bertujuan untuk menyediakan entiti perniagaan New Zealand dengan orang yang boleh atau boleh digunakan dalam peranan pengurusan di peringkat operasi dan yang boleh menyumbang kepada pengurusan dan kepimpinan entiti perniagaan untuk mencapai objektif yang dipersetujui dalam persekitaran pelbagai budaya.

Kursus ini terdiri daripada lapan kertas berikut:... [-]

New Zealand Wellington
Oktober 2019
English
Sepenuh masa
Sambilan
8 - 9 bulan
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Steinbeis University Berlin - Institute of Executive Capabilities

Diploma Pengajian Lanjutan dalam Kepimpinan ... [+]

Tarikh Bermula: Oktober / November 2019Mata Kredit: bersamaan dengan 15 ECTS (6 bulan)Yuran Pengajian: 3,900 €Tempat: Kursus Pembelajaran CampuranPenyiapan Kursus:2 (dua) seminar bertatap muka di kampus4 (empat) kuliah maya wajib, perbincangan kumpulan dan persembahanPenyediaan pra dan pasca dengan penyelesaian pembelajaran dalam talian komprehensif untuk setiap modulObjektif Pembelajaran

Diploma Pengajian Lanjutan dalam Pengurusan

Pengetahuan yang diperoleh dan kecekapan maju akan membantu para peserta untuk menentukan pendekatan kepimpinan yang efektif dan masa depan untuk diri mereka sendiri dan organisasi mereka.

Diploma Pengajian Lanjutan dalam Pengurusan

Kelebihan program:... [-]

Jerman Berlin
Oktober 2019
English
Sambilan
6 bulan
Dalam Talian & Kampus Digabungkan
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Unity College Australia

Kursus Diploma Kepimpinan dan Pengurusan BSB51915 direka untuk memberi pelajar latihan untuk menguruskan kerja orang lain atau menambah nilai atau mengkaji semula amalan ... [+]

Garis Panduan KursusAIMS

Kursus Diploma Kepimpinan dan Pengurusan BSB51915 direka untuk memberi pelajar latihan untuk menguruskan kerja orang lain atau menambah nilai atau mengkaji semula amalan pengurusan. Di peringkat pengurus ini memberikan kepimpinan dan bimbingan kepada orang lain dan bertanggungjawab terhadap fungsi dan prestasi pasukan dan hasil kerja yang efektif.

KELUARAN

Pelajar yang melengkapkan kelayakan ini boleh menjalankan peranan pengurusan dan / atau penyeliaan yang berbeza. Peranan dan tajuk kerja berbeza mengikut sektor industri yang berlainan.

TINJAUAN

Perubahan tempat kerja telah membawa kepada pembangunan peranan yang sangat berbeza bagi Pengurus dan pasukan mereka. Terdapat satu langkah yang jauh dari kemahiran tradisional penyelia yang mengawal, mengarah dan mengekalkan disiplin, kepada pemimpin pasukan yang bertanggungjawab untuk melatih, memudahkan dan membangun kerjasama pasukan dalam rangka kerja strategik.... [-]

Australia Queanbeyan
Januari 2020
English
Sepenuh masa
10 bulan
Kampus
Dalam Talian & Kampus Digabungkan
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Acudemy

Kualifikasi Tahap 4 dalam Pengurusan dan Kepimpinan, yang direka untuk pengurus junior, direka untuk membangunkan keupayaan pengurusan peribadi, dan mengembangkan kemahir ... [+]

Penonton sasaran

Kualifikasi Tahap 4 dalam Pengurusan dan Kepimpinan, yang direka untuk pengurus junior, direka untuk membangunkan keupayaan pengurusan peribadi, dan mengembangkan kemahiran pengurusan profesional termasuk membuat keputusan, mengurus dinamik pasukan dan kemampuan delegasi. Kelayakan ini adalah untuk pembangunan peranan dan kemahiran pengurus dan bertujuan untuk membangunkan keupayaan pengurusan peribadi, menggunakan maklumat yang berkesan dalam pembuatan keputusan, operasi dan pembangunan kemahiran dalam menguruskan orang. Pelajar yang berjaya menyelesaikan diploma ini akan mempunyai peluang untuk maju ke Diploma Peringkat CMI 5 dalam Pengurusan dan Kepimpinan.

Kandungan kursus:... [-]
United Kingdom London
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
12 bulan
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Tecnológico de Monterrey (Educación Continua Presencial)

Objektif program ini adalah untuk mendapatkan pengetahuan, metodologi dan model yang memudahkan anda menjalankan pengurusan yang lebih berkesan, termasuk strategi anda da ... [+]

objektif

Dapatkan pengetahuan, kaedah dan model yang memudahkan anda menjalankan pengurusan yang lebih berkesan, termasuk strategi anda dalam amalan perniagaan terbaik.

Faedah program iniAnda akan memperoleh visi global amalan perniagaan terbaik.Anda akan menyelesaikan kecekapan pengurusan yang memudahkan untuk menghadapi cabaran persekitaran semasa dan untuk menjalankan pengurusan yang lebih berkesan.Anda akan membawa dalam reka bentuk strategi korporat.Anda akan bertukar pengalaman dengan eksekutif pengurusan tertinggi dari sektor perniagaan yang berbeza.Diarahkan ke

Eksekutif, ahli perniagaan dan eksekutif pengurusan kanan yang, kerana tugas mereka, memerlukan dan ingin mengemas kini pengetahuan mereka tentang manajemen, dan lulusan mana-mana peringkat.... [-]

Mexico Mexico City Santa Fe
Permintaan Maklumat
Sepanyol
Sepenuh masa
Sambilan
135 jam
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Cambridge Management and Leadership School

Tahap 8 Diploma dalam Pengurusan Strategik dan Kepimpinan direka untuk membangun dan melaksanakan strategi yang efektif di seluruh organisasi yang berkembang pesat. Pengu ... [+]

Mengenai

Tahap 8 Diploma dalam Pengurusan Strategik dan Kepimpinan direka untuk membangun dan melaksanakan strategi yang efektif di seluruh organisasi yang berkembang pesat. Pengurusan strategik adalah untuk Pengarah Eksekutif dan Pengurus Kanan dan bagi mereka yang mempunyai autoriti dan inspirasi peribadi untuk menterjemahkan strategi organisasi ke dalam prestasi korporat yang berkesan.

Kelayakan ini memerlukan pengarah dan pengurus kanan yang bercita-cita atau semasa untuk membina pengetahuan dan kefahaman dalam arah dan kepimpinan strategik dan memfokuskan pertumbuhan dan prestasi di semua peringkat organisasi; menjadikannya berdaya saing dan responsif untuk memperoleh perniagaan esok.... [-]

United Kingdom Cambridge
Pendaftaran Terbuka
English
Sepenuh masa
Sambilan
6 - 18 bulan
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Online Business School

Tahap 4 (Kepimpinan dan Kerja Bekerja) dan Tahap 5 (Diploma Lanjutan dalam Pengurusan) adalah kursus kredit 240 yang direka untuk pelajar-pelajar yang pantas mengikuti ta ... [+]

Tahap 4 (Kepimpinan dan Kerja Bekerja) dan Tahap 5 (Diploma Lanjutan dalam Pengurusan) adalah kursus kredit 240 yang direka untuk pelajar-pelajar yang pantas mengikuti tahun terakhir yang berkaitan dengan Ijazah Sarjana dalam Kepemimpinan dan pengurusan, yang boleh diselesaikan di sebuah universiti Inggeris di kampus atau melalui pembelajaran jarak jauh.

Modul Tahap 4 dan tugasan kursus ini bersamaan dengan tahun pertama Ijazah Universiti dan modul Tahap 5 dan tugasan adalah bersamaan dengan tahun kedua Ijazah Universiti .

Kursus ini terdiri daripada 10 aras 4 modul (120 kredit) dan 10 aras 5 modul (120 kredit), setiap peringkat juga termasuk 10 tugasan bertulis. Sekiranya pelajar memutuskan untuk hanya belajar di Aras 4 mereka akan menerima 120 kredit dan boleh memohon pengecualian dari tahun pertama kursus Ijazah Universiti.... [-]

United Kingdom Coventry
Pendaftaran Terbuka
English
Sepenuh masa
Sambilan
700 - 1800 jam
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Instituto Universitario de Investigación Ortega y Gasset

Diploma dalam kepemimpinan dan pengurusan awam yang bertanggungjawab direka dengan tujuan untuk menyumbang kepada latihan para profesional peringkat tinggi, mengenai isu- ... [+]

Tajuk: Diploma Kepimpinan dan Pengurusan Awam Bertanggungjawab Tajuk sendiri: Instituto Universitario de Investigación Ortega y Gasset Pengarah: Dr. Ricardo García Vegas Kredit: 9 ECTS Harga: 970 euro Modality: dalam talian Tempoh: 90 jam. Bertujuan untuk: profesional (pekerja / penjawat awam), yang mempunyai tahap keupayaan untuk memimpin organisasi dan memimpin proses transformasi dan perubahan dalam institusi dan syarikat awam, dengan komitmen politik / teknikal dan komitmen warga negara. Maklumat dan hubungan: infocursos@fogm.es

Institusi awam menghadapi cabaran penting yang berasal dari kerumitan dan dinamisme masyarakat semasa. Keutamaan warganegara semakin beragam dan khusus. Warga bukan sahaja menuntut lebih banyak barang dan perkhidmatan; mereka juga menuntut kepatuhan terhadap piawaian kualiti, penggunaan kriteria kelestarian alam sekitar, pelaburan wang rakyat yang cekap dan, dalam banyak kes, secara aktif mengambil bahagian dalam proses membuat keputusan.... [-]

Sepanyol Madrid
Sept. 2019
Sepanyol
Sepenuh masa
Sambilan
90 jam
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Mercury Colleges

BSB51915 Diploma Kepimpinan dan Pengurusan menyediakan kemahiran dan pengetahuan yang diperlukan untuk melaksanakan pengurusan yang berkesan dalam medium ke tempat kerja ... [+]

Diploma Kepimpinan dan Pengurusan

CRICOS Kod Kursus: 090857E

Jangka masa: 52 minggu sepenuh masa (termasuk rehat jangka 4x3):

20 jam kelas setiap minggu sepanjang tempoh 4 istilah 4 Istilah x jam 10 minggu x 20 jam = 800 kelas.

Bayaran: Sila rujuk senarai harga kami.

Tujuan:

BSB51915 Diploma Kepimpinan dan Pengurusan menyediakan kemahiran dan pengetahuan yang diperlukan untuk melaksanakan pengurusan yang berkesan dalam medium ke tempat kerja kecil. program ini membangunkan kesedaran tentang amalan pengurusan perniagaan am yang melibatkan penyeliaan kakitangan.

Graduan Diploma BSB51915 Kepimpinan dan Pengurusan akan telah membangunkan pemahaman dinamik dan prinsip-prinsip asas berfungsi dengan berkesan kumpulan kerja, serta kemahiran yang diperlukan untuk cekap berfungsi dalam organisasi kecil. Tajuk pekerjaan yang mungkin berkaitan dengan kelayakan ini termasuk:... [-]

Australia Sydney
Januari 2020
English
Sepenuh masa
52 minggu
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Central Bedfordshire College

Tahap 3 Diploma Kepimpinan dan Pengurusan kami sesuai untuk mereka yang ingin membangunkan kemahiran yang diperlukan untuk mengetuai dan menguruskan pasukan. Anda boleh m ... [+]

Penerangan kursus

Adakah anda mencari peluang untuk membangunkan kemahiran pengurusan anda?

Tahap 3 Diploma Kepimpinan dan Pengurusan kami sesuai untuk mereka yang ingin membangunkan kemahiran yang diperlukan untuk mengetuai dan menguruskan pasukan. Anda boleh mencari kemajuan dalam pengurusan di pelbagai sektor atau ingin memasuki peranan kepimpinan pada masa hadapan.

Setelah pelajar selesai berjaya dianugerahkan kelayakan Tahap 3 yang diakui secara nasional dalam Kepimpinan dan Pengurusan yang diakreditasi oleh ILM.

Keperluan kemasukanAnda mesti berumur 19 tahunAnda harus menjadi pengurus baris pertama atau berpotensi atau mempunyai pengalaman kerja yang mencukupiMinat yang kuat dalam membangunkan kemahiran kepimpinan andaSiapa kursus yang sesuai untuk?... [-]
United Kingdom Luton
FOCUS LEARNING

Kelayakan ini bertujuan untuk meningkatkan kemahiran dan pengetahuan luas dalam kepemimpinan dan pengurusan. Kursus ini boleh menyebabkan peranan seperti pengurus perniag ... [+]

Siapakah kursus?

Kelayakan ini bertujuan untuk meningkatkan kemahiran dan pengetahuan luas dalam kepemimpinan dan pengurusan. Kursus ini boleh menyebabkan peranan seperti pengurus perniagaan, Pengurus Sumber Manusia atau Pengurus Jualan Jualan.

Ringkasan Penilaian

Penilaian diselesaikan secara unit-unit berdasarkan pelbagai kaedah penilaian. Kaedah penilaian akan meliputi soalan bertulis, senario, projek, pemerhatian dan persembahan.

Pelajar juga diperlukan untuk menyelesaikan tugas-tugas penilaian dalam masa mereka sendiri.

Hasil pembelajaran

Kelayakan ini mencerminkan peranan individu yang menggunakan pengetahuan, kemahiran praktikal dan pengalaman dalam kepimpinan dan pengurusan dalam pelbagai konteks perusahaan dan industri. Individu di peringkat ini memaparkan inisiatif dan pertimbangan dalam merancang, menganjurkan, melaksanakan dan mengawasi beban kerja mereka sendiri dan beban kerja orang lain. Mereka menggunakan kemahiran komunikasi untuk menyokong individu dan pasukan untuk memenuhi keperluan organisasi atau perusahaan. Kursus ini boleh menyebabkan peranan seperti Pengurus Kanan (Sektor Awam), Pengurus Pembangunan Perniagaan, Pengurus Operasi, Pengurus Perniagaan dan lain-lain.... [-]

Australia Melbourne
Permintaan Maklumat
English
52 minggu
Dalam Talian & Kampus Digabungkan
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
BCA National Training Group

Untuk mendapatkan maklumat lanjut, muat turun panduan kursus lengkap atau hubungi kami. Pengambilan Antarabangsa BCA National mem ... [+]

Untuk mendapatkan maklumat lanjut, muat turun panduan kursus lengkap atau hubungi kami.

Pengambilan Antarabangsa

BCA National mempunyai empat pengambilan setahun:

Tarikh pengambilan untuk 2018 adalah 29 Januari, 23 April, 16 Julai, 8 Oktober.

Setiap pengambilan menandakan permulaan satu istilah baru. Satu istilah adalah 10 minggu pengajian diikuti dengan istirahat 2 minggu di antara syarat dengan rehat 4 minggu tambahan selama cuti Krismas dan tahun baru.

Sepanjang tempoh, setiap kursus memenuhi sekurang-... [-]
Australia Darwin
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
4 semester
Dalam Talian & Kampus Digabungkan
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
The College of Central London

Kolej ini kini menawarkan Diploma baru dalam Pengajian Pengurusan yang direka oleh PEARSON -BTEC, badan pemberian vokasional terbesar di UK. Ini adalah kelayakan perniaga ... [+]

Pearson BTEC Aras 7 dalam Diploma Lanjutan dalam Pengurusan Strategik dan Kepimpinan

Kolej kini menawarkan Diploma baru dalam Pengajian Pengurusan yang direka oleh PEARSON -BTEC, badan pemberian vokasional terbesar di UK. Ini adalah kelayakan perniagaan (pascasiswazah) yang diiktiraf di Britain dan merupakan kelayakan profesional yang tersendiri. Ia diterima sebagai laluan ke MBA. Dalam beberapa kes pengecualian dari tahun pertama sesuatu MBA.

Panduan dan UnitPearson BTEC Aras 7 dalam Diploma Lanjutan dalam Pengurusan Strategik dan Kepimpinan

Kelayakan ini mempunyai tiga unit teras yang disokong oleh enam unit pakar yang dipilih dari pelbagai unit pakar yang ada. Kelayakan ini memperluas dan memperdalam kemahiran dan pengetahuan pengurusan pelajar.... [-]

United Kingdom London
Og 2020
English
Sepenuh masa
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu