Filter
Diploma
Australia Queensland Jenis pengajian: Semua Secara: Sambilan

Terbaik Sambilan Diploma dalam Kewartawanan dan Komunikasi Massa di Amerika Queensland Australia 2019/2020

Pendapatan Diploma dicapai dengan menghadiri program pengajian yang ditawarkan oleh kolej teknikal atau komuniti. Program diploma lanjutan biasanya mengambil masa 1-2 tahun untuk disiapkan bagi kebanyakan pelajar. Diploma A menyediakan lebih banyak peluang pekerjaan dan pendidikan.

Kewartawanan merujuk kepada mengumpul, menyusun, dan menyampaikan maklumat dalam bentuk bertulis atau disiarkan. Wartawan adalah penulis dan yang bertanya soalan yang penting dan yang kurang selesa untuk membantu individu memahami peristiwa yang berlaku di sekeliling mereka di dalam negara dan di peringkat antarabangsa.

Australia adalah sebuah negara pulau dan benua hemisfera selatan, di SW Pasifik, sebuah negara anggota Komanwel.

Sambilan Diploma dalam Kewartawanan dan Komunikasi Massa di Amerika Queensland di Australia

Baca lebih lanjut Baca Ringkas
Peluang-peluang program yang lain {dalam negara}

1 Hasil dalam Kewartawanan dan Komunikasi Massa, Queensland

Pilihan lain dalam bidang pengajian ini:
Gold Coast Learning Centre

Diploma Pemasaran dan Komunikasi di Gold Coast Learning Centre menawarkan latihan yang maju, praktikal dan menarik dalam semua bidang industri pemasaran, termasuk pemasar ... [+]

Diploma Pemasaran dan Komunikasi di Gold Coast Learning Centre menawarkan latihan yang maju, praktikal dan menarik dalam semua bidang industri pemasaran, termasuk pemasaran antarabangsa dan e-pemasaran.

Mewujudkan diri anda dalam industri yang dinamik, kreatif dan berkembang dengan kelayakan pemasaran dan komunikasi peringkat tinggi ini dan mengembangkan kemahiran dan pengetahuan yang anda perlukan untuk berjaya, termasuk:

Mengacu kepada trend pasaran untuk mengenal pasti dan menilai peluang pemasaranMerancang dan membangunkan pelan pemasaran dan komunikasi bersepaduPasukan utama untuk menjalankan kempen pemasaran yang berkesanMerancang penyelidikan pasaran dan melaksanakan dan memantau kempenMenguruskan belanjawan dan rancangan kewanganMembangunkan pelan media dan menyesuaikan campuran pemasaran... [-]
Australia Surfers Paradise
Pendaftaran Terbuka
English
Sambilan
52 minggu
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu