Filter
Diploma
Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

18 Diploma dalam Pelancongan 2020

A Diploma Pelancongan menjurus ke arah individu yang berminat dalam bidang hospitaliti dan pelancongan. Diploma A boleh membawa terus ke dalam pekerjaan atau menyediakan pelajar untuk melanjutkan pelajaran mereka di cawangan tertentu kajian pelancongan.

 

Anda mungkin tertanya-tanya, apakah Diploma Pelancongan? Diploma A akan menyediakan pelajar bagi aspek-aspek asas perniagaan pelancongan dan gaya hidup. Kebanyakan program menggabungkan latihan dalam kelas dengan latihan dalam industri untuk membantu mengaplikasikan pengetahuan yang dipelajari kepada situasi sebenar. Contoh kelas yang ditawarkan termasuk komunikasi, statistik perniagaan, perancangan destinasi dan pembangunan, pengurusan perkhidmatan makanan, undang-undang hospitaliti, jualan dan pemasaran, operasi penginapan, pengurusan masa lapang, kos pengurusan, perakaunan, geografi pelancongan, tarikan pelancongan, dan operasi perjalanan dan pelancongan.

 

Pendapatan Diploma Pelancongan memberi manfaat dalam pelbagai cara.Ia meningkatkan komunikasi dan kemahiran pengurusan, yang membantu dalam semua aspek kehidupan. Ia juga menawarkan perjalanan dan peluang-peluang antarabangsa yang banyak kerjaya lain tidak. Di samping itu, diploma adalah batu loncatan yang besar bagi mereka yang ingin meneruskan pelajaran mereka dan mendapat ijazah dalam bidang pelancongan atau hospitaliti.

 

Banyak sekolah antarabangsa menawarkan program-program untuk mendapatkan Diploma Pelancongan. Kos boleh berbeza dari satu sekolah yang lain, bergantung kepada lokasi dan kursus beban. Menyelidik pelbagai sekolah dan menghubungi mereka secara langsung untuk mengetahui apa yang perlu dijangka kewangan.

 

A Diploma Pelancongan membuka banyak pintu untuk pelbagai kerjaya. Graduan boleh mencari pekerjaan dengan syarikat penerbangan, sebagai pengusaha pelancongan, dalam ekopelancongan, pelancongan sukan, badan kerajaan, komersial rekreasi, pelancongan dan perundingan hospitaliti dan percutian inklusif.Banyak program juga menyediakan asas yang kukuh bagi orang-orang usahawan yang ingin memulakan perniagaan mereka sendiri.

 

Jika mengikuti Diploma Pelancongan adalah menarik, tetapi anda bimbang tentang menjadi mampu untuk mengambil kelas dalam suasana tradisional, banyak sekolah menawarkan kelas dalam talian untuk kemudahan anda. Untuk mencari mereka, mencari program anda di bawah dan kenalan secara terus pejabat kemasukan daripada sekolah pilihan anda dengan mengisi borang yang memimpin.

 

Baca lebih lanjut Baca Ringkas
Pilihan lain dalam bidang pengajian ini:

18 Hasil dalam Pelancongan

Toronto School of Management

Diploma Sarjana Muda satu tahun ini akan memberi anda kemahiran untuk memulakan dan berjaya dalam kerjaya dalam perhotelan dan pelancongan. Nikmati 3% diskaun awal burung ... [+]

Diploma Pengurusan Hospitaliti dan Pelancongan Pengurusan

Diploma Sarjana Muda satu tahun ini akan memberi anda kemahiran untuk memulakan dan berjaya dalam kerjaya dalam perhotelan dan pelancongan. Nikmati 3% diskaun awal burung jika anda membayar yuran tuisyen anda sepenuhnya. Program ini memberi tumpuan kepada perkembangan terbaru dalam industri perhotelan, yang membantu anda untuk:

Membangunkan kecekapan hotel profesional seperti kemahiran berkomunikasi yang berkesan, kemahiran khidmat pelanggan yang baik, kepimpinan, dan kerja berpasukan, memastikan anda menyediakan produk atau perkhidmatan yang berkualiti tinggi kepada pelanggan anda.Mengalami pengalaman kerja praktikal yang diawasi secara langsung berkaitan dengan tujuan akademik dan kerjaya andaMenjadi segera berkesan dalam industri hospitaliti dan pelancongan melalui pemahaman prinsip dan prosedur pelbagai fungsi hospitaliti, termasuk operasi meja depan, pengemasan, dan pengeluaran makanan dan minumanKeperluan KursusDiploma Sekolah Menengah Ontario atau Setaraf * atau pelajar matang **Umur 18 tahun atau lebih tuaIELTS 5.5 atau setaraf dengan penutur Bahasa Inggeris Bukan asli... [-]
Kanada Toronto
Januari 2020
English
Sepenuh masa
1 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Pacific Training Group

Membangunkan pelbagai kemahiran pengurusan dalam perjalanan dan pelancongan. ... [+]

Adakah penyedia latihan anda AFTA diakreditasi?

Salah satu daripada beberapa penyedia latihan yang akan diakreditasi dan disahkan oleh AFTA, badan perjalanan puncak Australia, Pacific Training Group berada di barisan hadapan latihan perjalanan di Australia dan pilihan terbaik jika anda serius tentang kerjaya dalam perjalanan dan pelancongan. Lulus dengan inTravel Sijil AFTA SIT30216 berprestij ditambah dengan kelayakan formal anda yang diiktiraf secara nasional dan sijil Galileo CRS.

SIT50116 Diploma Pengurusan Perjalanan dan Pelancongan

Membangunkan pelbagai kemahiran pengurusan dalam perjalanan dan pelancongan.

Tempoh

5 syarat 10 minggu ditambah rehat jangka panjang

... [-]

Australia Sydney Surfers Paradise
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
18 bulan
Dalam Talian & Kampus Digabungkan
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
ITM College and University Studies

Program ITM telah tetap setia kepada amalan kejayaan masa lalu dengan memberi tumpuan kepada pendedahan dan pengalaman praktikal yang kuat yang digabungkan dengan pengeta ... [+]

Program Kolej

Batu loncatan anda

Program ITM telah tetap setia kepada amalan kejayaan masa lalu dengan memberi tumpuan kepada pendedahan dan pengalaman praktikal yang kuat yang digabungkan dengan pengetahuan teoritis. Inilah yang membuatkan pelajar kita bersedia untuk bekerja dari hari ke hari. Alumni kami bersumpah pendekatan pendukung menyokong kemasukan mereka dan pertumbuhan seterusnya dalam profesion mereka.

Kemasukan Semula Pendek untuk HLW / HLT / HLF untuk Profesional

Anda berkelayakan dengan sijil sekolah pelancongan / pelancongan dari EU. Anda mempunyai A2 atau B1 dalam bahasa Jerman, Perancis atau Sepanyol.

Kami boleh menawarkan anda struktur pengajaran yang lebih ringan dengan masuk ke dalam pengajian bahasa lanjutan, jadi anda akan belajar dengan pelajar Tahun 2 dan mendapatkan manfaat untuk memajukan melebihi status semasa anda.... [-]

Austria Bad Völlau
Permintaan Maklumat
English,Jerman,Perancis,Sepanyol
Sepenuh masa
2 - 2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
College of the Rockies

Program Pengurusan Pelancongan kami menyediakan anda kerjaya di resort, hotel, dan operasi pelancongan yang lain. Anda boleh memilih daripada sijil setahun atau menyelesa ... [+]

Mengenai

Industri pelancongan HOT - Mula kerjaya anda di sini.

Program Pengurusan Pelancongan kami menyediakan anda kerjaya di resort, hotel, dan operasi pelancongan yang lain. Anda boleh memilih daripada sijil setahun atau menyelesaikan program diploma dua tahun. Program ini termasuk kursus dalam bidang pelancongan, pengurusan perniagaan, dan kursus khusus yang berkaitan.

Program ini boleh didapati secara dalam talian. Anda juga boleh mengambil kebanyakan kursus secara langsung di kampus Cranbrook kami. The Rockies berada tepat di luar pintu, memberikan anda kesempatan untuk menggabungkan gaya hidup dan belajar di salah satu tempat yang paling menakjubkan di Bumi - dan salah satu destinasi pelancongan paling hangat di BC!... [-]

Kanada Cranbrook
Sept. 2020
English
2 tahun
Kampus
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
CDI College

Program Perjalanan dan Pelancongan di CDI College menggabungkan latihan komputer teknikal dengan kemahiran penjualan, pengetahuan geografi dunia dan teknik pemasaran untu ... [+]

Hidupkan semangat anda untuk perjalanan ke dalam kerjaya yang menarik! Industri pelancongan dan pelancongan merupakan sektor pekerjaan terbesar di dunia dan menawarkan banyak ganjaran yang berkaitan dengan perjalanan.

Program Perjalanan dan Pelancongan di CDI College menggabungkan latihan komputer teknikal dengan kemahiran penjualan, pengetahuan geografi dunia dan teknik pemasaran untuk menjamin keberhasilan Anda dalam sektor yang cepat ini.

Program CDI College ini juga akan mengajar anda bagaimana untuk mengendalikan dua sistem tempahan komputer utama yang digunakan di agensi pelancongan Kanada; Apollo dan SABER. Di samping itu, anda akan belajar tentang destinasi di seluruh dunia, kapal pelayaran, tiket, tarif dan operasi agensi pelancongan. Graduan program ini telah pergi bekerja di semua sektor industri pelancongan dalam kedudukan seperti: pengendali pelancongan, atendan syarikat penerbangan, agen perjalanan dan fasilitator kapal pesiar.... [-]

Kanada Vancouver Calgary Edmonton
Sept. 2020
English
Sepenuh masa
100 jam
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
University of Johannesburg

Diploma Kebangsaan Pengurusan Pelancongan menyediakan graduan dengan aspek operasi dan pengurusan untuk bekerja dalam pelbagai sektor yang berkaitan dengan pelancongan. ... [+]

Diploma Kebangsaan Pengurusan Pelancongan menyediakan graduan dengan aspek operasi dan pengurusan untuk bekerja dalam pelbagai sektor yang berkaitan dengan pelancongan.

Keperluan kemasukanAPS minimum:22 dengan Matematik ATAU24 dengan Literasi MatematikBahasa Inggeris: 4 (50%)Matematik: 3 (40%)Literasi matematik: 5 (60%)

Memenuhi keperluan minimum Fakulti untuk sesuatu program tertentu tidak semestinya menjamin kemasukan ke program itu kerana kriteria pemilihan tertentu boleh digunakan dan disebabkan oleh kekangan ruang.

Pendaftaran dan Tarikh Mula

Pendaftaran bermula pada bulan Januari dan kuliah pada bulan Februari untuk kedua-dua program kerja kursus Sarjana dan Siswazah.

Semua program penyelidikan untuk Sarjana dan PhD boleh mendaftar sepanjang tahun.... [-]

Afrika Selatan Johannesburg
Januari 2020
English
Sepenuh masa
3 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
LaSalle College Montreal

Dengan kurikulum teras kajian, program Teknik Pelancongan dengan pengkhususan dalam program Pengembangan dan Promosi Produk Perjalanan (perjalanan, perhotelan, tarikan, d ... [+]

Diploma Teknik Pelancongan - Pengkhususan dalam Pembangunan dan Promosi Produk Perjalanan

Dengan kurikulum teras kajian, program Teknik Pelancongan dengan pengkhususan dalam program Pengembangan dan Promosi Produk Perjalanan (perjalanan, perhotelan, tarikan, destinasi, hotel, restoran, dll) membuka pintu kepada pelbagai jawatan dalam pembangunan dan promosi. Program ini memberi tumpuan kepada pengetahuan penting mengenai pengurusan pelancongan. Guru yang berpengalaman dalam industri memberikan pengetahuan dan kunci kepada kejayaan dalam memasuki pasaran buruh. Pelajar berpeluang untuk berinteraksi dengan profesional semasa lawatan, persidangan dan acara. Graduan program ini boleh mengikuti pengajian universiti.... [-]

Kanada Montreal
Januari 2020
Sepenuh masa
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Airtravel Aviation Academy

Siswazah dari bahagian ini, dengan pengambilalihan Diploma Yayasan mempunyai pengetahuan yang sangat baik dasar harga (tiket penerbangan) tempahan dan lain-lain cara peng ... [+]

Diploma IATA / UFTAA Foundation (Level 1)

Siswazah dari bahagian ini, dengan pengambilalihan Diploma Yayasan mempunyai pengetahuan yang sangat baik dasar harga (tiket penerbangan) tempahan dan lain-lain cara pengangkutan (kereta api-kapal), bantuan pentadbiran (Pentadbiran), dan pengetahuan untuk mewujudkan cuti khas, menganjurkan perjalanan perniagaan, menyediakan perkhidmatan sokongan lapangan terbang, penglihatan syarikat penerbangan dan pengusaha pelancongan serta menggalakkan jualan mereka.

khusus ini membolehkan semua golongan muda yang berminat untuk mendapatkan pendidikan yang diperlukan untuk "membina" kerjaya yang cemerlang dalam bidang yang luas Penerbangan dan Pelancongan.... [-]

Cyprus Strovolos
Sept. 2020
English
Sepenuh masa
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
OUS Royal Academy of Economics and Technology in Switzerland

Pelancongan dan Pengurusan Acara Hotel dan Hospitaliti Pengurusan Essentials Pengurusan Asas Ekonomi Komunikasi untuk Perniagaan Memahami Organisasi P ... [+]

Pelancongan dan Pengurusan Acara Hotel dan Hospitaliti Pengurusan Essentials Pengurusan Asas Ekonomi Komunikasi untuk Perniagaan Memahami Organisasi Perniagaan

Umur: Umur minimum 17 tahun

Kajian terdahulu:

[-]
Switzerland Zürich
Pendaftaran Terbuka
English
Sepenuh masa
Sambilan
1 tahun
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
TMC Academy

Kursus ini direka khusus untuk membangunkan kemahiran dan pengetahuan yang diperlukan untuk menjadi pengurus yang kompeten dan berkesan dalam industri dinamik ini. ... [+]

Kursus ini direka khusus untuk membangunkan kemahiran dan pengetahuan yang diperlukan untuk menjadi pengurus yang kompeten dan berkesan dalam industri dinamik ini.

Kursus ini tidak mempunyai Lampiran Perindustrian. Pelajar perlu melengkapkan 16 modul atau 12 modul untuk Advanced Standing sebelum mereka dapat menamatkan kursus.

Sepenuh masa: 12 bulan

Paruh waktu: 21 bulan *

* boleh diselesaikan dalam masa 14-16 bulan dalam mod intensif.

Penilaian kursus

Penilaian modul termasuk peperiksaan, tugasan, projek, persembahan, ujian kelas, dan / atau ujian amali.

Cara Penghantaran

Kuliah, tutorial dan pembelajaran bebas digunakan. Untuk memastikan pelajar mempunyai pemahaman yang jelas mengenai konsep, tutorial digunakan untuk menekankan semula bidang utama.... [-]

Singapura
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
Sambilan
12 - 21 bulan
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Australian College of Applied Education

Diploma Pelancongan dan Pelancongan menawarkan integrasi yang seimbang kajian teori dan latihan praktikal termasuk pelbagai unit utama yang menyediakan pelbagai kemahiran ... [+]

1 Tahun Sepenuh Masa; kursus ini juga boleh didapati masa Bahagian

Graduan Diploma Pelancongan dan Pelancongan boleh menjangka akan berjaya digunakan oleh syarikat penerbangan, tarikan pelancong, agensi kerajaan, tempat pelancongan dan operasi pelancongan mikro atau makro lain.

Perjalanan adalah semangat yang dikongsi bersama oleh ramai, mengapa tidak membuat kerjaya daripada itu? Industri Pelancongan di Australia semakin pesat membangun dan ia dijangka berkembang lagi 43% kepada 74% pada tahun 2020. Menyumbang lebih daripada separuh daripada eksport perkhidmatan dan 8% daripada pekerjaan negara, Pelancongan merupakan industri yang hebat untuk memulakan kerjaya dalam yang menggalakkan kakitangan untuk melancong dan mengalami budaya baru.... [-]

Australia Perth
Januari 2020
English
Sepenuh masa
Sambilan
1 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
David Game Management School Thailand

David Permainan Pengurusan Sekolah menawarkan Program Diploma Pengurusan Pelancongan di dua peringkat: ... [+]

Kursus Diploma Pengurusan Pelancongan David Permainan Pengurusan Sekolah menawarkan Program Diploma Pengurusan Pelancongan di dua peringkat:

Diploma Pengurusan Pelancongan Diploma Lanjutan Pengurusan Pelancongan

Bersama-sama Diploma dan Diploma Lanjutan Kursus meliputi pelbagai modul termasuk mereka yang khusus untuk industri pelancongan dan mereka yang melibatkan mata pelajaran pengurusan am. Oleh itu, para pelajar akan dapat manfaat dengan membangunkan pandangan holistik sektor pelancongan, yang akan berdiri dalam kedudukan yang baik untuk membangunkan kerjaya yang pelbagai pada masa hadapan. Diploma Lanjutan Pengurusan Pelancongan adalah bersamaan dengan tahun kedua Kursus Ijazah di Universiti British. Kedua-dua Diploma boleh didapati atas sepenuh masa dan separuh masa. Mod sepenuh masa adalah sesuai untuk lepasan sekolah yang berniat membangunkan kerjaya mereka dalam industri pelancongan yang sentiasa ada di rantau ini. Mod sambilan ini sesuai untuk orang yang sudah bekerja, tetapi ingin meningkatkan kerjaya mereka selanjutnya.Modul diajar dalam Kursus Diploma Diploma Pengurusan Pelancongan ... [-]

Thailand Bangkok
Jun 2020
Sepenuh masa
Sambilan
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Greenwich School Of Business And Finance (GSBF)

Tahap 4 Diploma kelayakan Pelancongan dan Pengurusan Hospitaliti direka untuk menyediakan pelajar dengan kelayakan yang mencabar yang menyokong perkembangan mereka sebaga ... [+]

Tahap 4 Diploma kelayakan Pelancongan dan Pengurusan Hospitaliti direka untuk menyediakan pelajar dengan kelayakan yang mencabar yang menyokong pembangunan mereka sebagai pengurus dalam industri pelancongan dan hospitaliti, dengan orientasi sepanjang hayat pembelajaran; membolehkan pelajar untuk mengembangkan pengetahuan mereka pengetahuan dan teori berkenaan dengan pengurusan industri pelancongan dan hospitaliti; menyediakan pelajar dengan kemahiran dan istilah teknikal yang diperlukan untuk membangunkan kemahiran pengurusan mereka dalam industri pelancongan dan hospitaliti; membolehkan pelajar untuk membuat keputusan bermaklumat dan yakin dengan pengurusan kawasan kerja dalam industri pelancongan dan hospitaliti; memberi peluang kepada pelajar membuat refleksi mengenai isu-isu biasa yang dihadapi oleh pengurus membangunkan kerjaya mereka dalam industri pelancongan dan hospitaliti; memberi pelajar peluang untuk maju untuk melanjutkan pelajaran atau pekerjaan.... [-]

United Kingdom UK Online
Og 2020
English
Sepenuh masa
9 bulan
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
HTMI Switzerland Dubai

Program Diploma selama dua tahun ini dirancang untuk membina kemahiran kepimpinan pelajar melalui pendekatan yang berpusatkan pelanggan dan inisiatif pengurusan operasi. ... [+]

Program Diploma selama dua tahun ini dirancang untuk membina kemahiran kepimpinan pelajar melalui pendekatan yang berpusatkan pelanggan dan inisiatif pengurusan operasi. Program ini menggabungkan pengajaran secara teoritis (50%) dan praktikal (50%) dalam pembelajaran kelas dan pembelajaran praktikal melalui latihan industri. Kemahiran ini adalah kunci untuk memulakan kerjaya yang baik dalam industri perhotelan. Program ini sesuai untuk pelajar yang berminat menjadi pemimpin masa depan dalam bidang pengurusan hotel, pengurusan aset perhotelan, pelancongan, dan industri penerbangan.

Latihan

Pelbagai peluang untuk graduan baru dan individu mahir boleh didapati untuk mendapatkan sijil dan program diploma dengan latihan praktikal di UAE.... [-]

Emiriah Arab Bersatu Dubai
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
CSM Academy International

Penyelesaian Diploma Pengurusan Pelancongan dan Hospitaliti yang berjaya membawa Diploma Lanjutan dalam Pengurusan Pelancongan dan Hospitaliti untuk terus memperoleh peng ... [+]

Globalisasi semasa dipertingkatkan dengan kemajuan pesat dalam Teknologi - membolehkan jangkauan lebih mudah ke destinasi luar negara dengan harga yang lebih rendah - hasil peningkatan keseluruhan Diploma dalam Program Pengurusan Pelancongan dan Hospitaliti telah dibangunkan berdasarkan hasil kaji selidik pasaran informal yang dijalankan oleh CSM Academy International untuk menyediakan pelajar tempatan dan antarabangsa dengan pengetahuan akademik yang diperlukan dalam mata pelajaran Pengurusan Pelancongan dan Hospitaliti supaya mereka dapat memulakan kerjaya dalam Industri Pelancongan dan Perhotelan.

Penyelesaian Diploma Pengurusan Pelancongan dan Hospitaliti yang berjaya membawa Diploma Lanjutan dalam Pengurusan Pelancongan dan Hospitaliti untuk terus memperoleh pengetahuan dan kemahiran untuk peranan tertentu dalam Pelancongan dan Hospitaliti.... [-]

Singapura
Permintaan Maklumat
Sepenuh masa
Sambilan
8 - 12 bulan
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu