Diploma dalam Pengurusan Perniagaan

Terbaik 21 Diploma dalam Pengurusan Perniagaan 2019

Pengurusan Perniagaan

Diploma adalah dokumen yang memberi keterangan kepada penyempurnaan kursus pengajian. Mereka ditawarkan dalam pelbagai bidang dan boleh didapati dari sekolah-sekolah di seluruh dunia. Dengan menyediakan latihan dan pengetahuan penting dalam bidang khusus, diploma bertujuan untuk memimpin pelajar langsung ke pekerjaan atau mempersiapkan mereka untuk pendidikan lanjut.

Apakah diploma dalam pengurusan perniagaan? Kursus ini menyediakan pelajar dengan pemahaman dan pengetahuan yang luas tentang amalan dan prinsip di sebalik topik pengurusan perniagaan asas. Topik-topik tipikal meliputi perakaunan kewangan, asas pentadbiran korporat, prinsip pengurusan projek, sumber manusia, dan pengurusan operasi. Contoh kursus kursus termasuk matematik perniagaan, prinsip-prinsip ekonomi mikro, undang-undang komersial, etika perniagaan, dan memahami pengurusan sumber manusia.

Terdapat banyak sebab untuk memilih untuk mendaftar dalam program diploma. Ada yang termasuk meningkatkan keputusan membuat keputusan dan kemahiran menyelesaikan masalah pelajar. Di samping itu, mendapatkan diploma pengurusan perniagaan boleh melayakkan para graduan program untuk promosi dan gaji yang lebih tinggi.

Memperolehi diploma biasanya mengambil masa satu hingga dua tahun, dan kosnya berbeza antara sekolah. Adalah disyorkan bahawa anda meneroka pilihan anda dengan menghubungi universiti tertentu dengan program yang menarik minat anda untuk menentukan jangkaan enrolmen dan yuran pengajian.

Laluan kerjaya pengurusan perniagaan agak berbeza, dan banyak organisasi mencari graduan dengan idea-idea baru untuk menawarkan kelebihan daya saing. Beberapa peluang pekerjaan termasuk pengurus sumber manusia, pengarah komunikasi korporat, pentadbir perniagaan, penyelia hubungan pelanggan, pengurus pemasaran, dan pentadbir pengurusan projek. Sesetengah individu memilih untuk meneruskan pendidikan mereka dengan mendaftarkan diri dalam program ijazah atau memberi tumpuan kepada kemahiran keusahawanan mereka seperti pemilikan perniagaan kecil.

Kebanyakan universiti menawarkan banyak program dalam modul pembelajaran jarak jauh. Individu yang mempunyai kehidupan yang sibuk yang memerlukan proses pendidikan yang lebih fleksibel harus mempertimbangkan mendaftar dalam program berasaskan internet. Untuk memulakan kursus, cari program anda di bawah dan hubungi langsung pejabat kemasukan sekolah pilihan anda dengan mengisi borang utama.

Baca lebih lanjut

Diploma Pentadbiran Perniagaan Co-op

Toronto School of Management
Campus Sepenuh masa January 2019 Kanada Toronto

Diploma Pentadbiran Perniagaan adalah program co-op satu tahun untuk pelajar yang mahukan kerjaya yang berjaya dalam pengurusan perniagaan. Graduan boleh mencari peranan dalam pelbagai bidang, termasuk pemasaran, kewangan, sumber manusia dan pengurusan. [+]

Diploma Pentadbiran Perniagaan Co-op

Diploma Pentadbiran Perniagaan adalah program co-op satu tahun untuk pelajar yang mahukan kerjaya yang berjaya dalam pengurusan perniagaan. Graduan boleh mencari peranan dalam pelbagai bidang, termasuk pemasaran, kewangan, sumber manusia dan pengurusan.

Anda akan dapat:

Kenal pasti dan fahami teknik dan teori perniagaan yang berjaya, termasuk bagaimana menguruskan kewangan, prinsip asas pemasaran, dan bagaimana membuat strategi yang berkesanMembangunkan kemahiran dan pengetahuan yang diperlukan untuk membuat impak di tempat kerja, seperti memahami hubungan antara perniagaan dan persekitaran tempatan, kebangsaan dan global yang berbezaGunakan kemahiran kognitif dan menyelesaikan masalah untuk meningkatkan kemahiran komunikasi anda dan beroperasi dengan berkesan secara individu dan sebagai sebahagian daripada pasukanDapatkan pengalaman perniagaan yang sebenarKeperluan KursusDiploma Sekolah Menengah Ontario atau Setaraf * atau pelajar matang **Umur 18 tahun atau lebih tuaIELTS 5.5 atau setaraf dengan penutur Bahasa Inggeris Bukan asli... [-]

Diploma Tinggi dalam Pengurusan Perniagaan Antarabangsa dengan Bahasa

Hong Kong Institute of Vocational Education
Campus Sepenuh masa September 2019 Hong Kong

Program ini bertujuan untuk membolehkan pelajar meneruskan kerjaya dalam perusahaan multinasional yang terlibat dalam perniagaan dan perdagangan antarabangsa. Ia menekankan latihan praktikal dan meliputi bahasa perniagaan (Jepun / Korea / Sepanyol), kemahiran akademik, teknikal dan pengurusan dalam persekitaran perniagaan antarabangsa, aspek undang-undang dan kewangan, e-pemasaran, kemahiran pengurusan silang budaya, pengurusan pameran praktikal dan pengurusan kualiti. [+]

Matlamat Program

Program ini bertujuan untuk membolehkan pelajar meneruskan kerjaya dalam perusahaan multinasional yang terlibat dalam perniagaan dan perdagangan antarabangsa. Ia menekankan latihan praktikal dan meliputi bahasa perniagaan (Jepun / Korea / Sepanyol), kemahiran akademik, teknikal dan pengurusan dalam persekitaran perniagaan antarabangsa, aspek undang-undang dan kewangan, e-pemasaran, kemahiran pengurusan silang budaya, pengurusan pameran praktikal dan pengurusan kualiti.

Program ini direka bentuk dengan penekanan pada latihan generik dan bahasa, perkembangan seluruh orang dan pengalaman tempat kerja untuk lebih melengkapi para pelajar untuk kajian lanjut dan pekerjaan selepas tamat pengajian.... [-]


Diploma Pengurusan Perniagaan Hospitaliti

Reeves College
Campus Sepenuh masa 43  September 2019 Kanada Calgary

Pengurusan Perniagaan Hospitality Reeves College melatih para pelajar untuk bukan sahaja cemerlang dalam komunikasi dan perkhidmatan pelanggan tetapi juga untuk jualan dan strategi pemasaran perhotelan; perkhidmatan makanan dan minuman; pengemasan dan pengurusan kakitangan; dan banyak lagi. [+]

Industri perhotelan dan pelancongan Kanada terus berkembang kerana negara itu menduduki salah satu daripada 10 destinasi pelancongan paling popular di dunia dalam Perjalanan 2013

Pengurusan Perniagaan Hospitality Reeves College melatih para pelajar untuk bukan sahaja cemerlang dalam komunikasi dan perkhidmatan pelanggan tetapi juga untuk jualan dan strategi pemasaran perhotelan; perkhidmatan makanan dan minuman; pengemasan dan pengurusan kakitangan; dan banyak lagi. Pelajar akan lulus dengan latihan tangan yang mereka perlukan untuk berjaya dalam industri yang pelbagai ini di mana mereka boleh mencari peluang sebagai hotel, penginapan, tarikan, atau pengurus restoran.

[-]

Diploma Tinggi Perniagaan dalam Perniagaan

Focus College
Campus Sepenuh masa January 2019 Kanada Kelowna Surrey + 1 lagi

Kelayakan Nasional yang lebih tinggi memberikan kemahiran praktikal dan pengetahuan perniagaan teoritis yang diperlukan oleh majikan. Mereka membenarkan kemasukan ke universiti di peringkat kebangsaan dan antarabangsa. HND in Business (level 8 SCQF) memberikan wawasan semasa ke dalam aspek utama perniagaan antarabangsa dengan fokus pada pengurusan perniagaan dan pengurusan sumber manusia. [+]

Kelayakan Nasional yang lebih tinggi memberikan kemahiran praktikal dan pengetahuan perniagaan teoritis yang diperlukan oleh majikan. Mereka membenarkan kemasukan ke universiti di peringkat kebangsaan dan antarabangsa. HND in Business (level 8 SCQF) memberikan wawasan semasa ke dalam aspek utama perniagaan antarabangsa dengan fokus pada pengurusan perniagaan dan pengurusan sumber manusia.

Program Perniagaan HND merangkumi budaya dan strategi perniagaan, menguruskan orang dalam pelbagai saiz organisasi, pemasaran, isu ekonomi, perakaunan, undang-undang perniagaan, dan IT.

Objektif Pembelajaran

HND Business akan memberikan kelebihan kompetensi. Matlamat khusus Perniagaan HND adalah untuk:... [-]


QUALIFI-Level 3 Diploma dalam Pengurusan Perniagaan

School of Business London
Online & Campus Combined Sepenuh masa Sambilan August 2019 United Kingdom London + 1 lagi

Kelayakan telah dihasilkan untuk melanjutkan dan memberi manfaat kepada pelajar yang mencari atau sudah mengambil profesion dalam sektor berkaitan perniagaan. Kami juga memastikan bahawa peserta didik akan dilengkapi dengan peluang untuk mempelajari kemahiran dan kualiti yang berkaitan dengan sektor ini. Ia juga dapat dilihat bahawa program Kursus Pengurusan Perniagaan ini akan menggalakkan pembangunan akademik dan profesional supaya pelajar menyedari pelbagai sektor yang berkaitan dengan perniagaan. Diploma diiktiraf di Tahap 3 dengan jumlah kesetaraan sebanyak 60 kredit. Adalah wajib bahawa peserta didik perlu melengkapkan Tahap 3 Diploma untuk maju ke QualIFI Level 4 Certificate in Business Management. Prinsip asas kursus ini adalah untuk memastikan laluan kerjaya bagi pelajar yang ingin membina kapasiti penjagaan mereka dalam sektor perniagaan. Hasil Diploma, yang merupakan kelayakan UK yang diterima, adalah untuk para aspirants untuk mengasah kemahiran yang diperlukan oleh organisasi di seluruh dunia. [+]

QUALIFI-Level 3 Diploma dalam Pengurusan Perniagaan

Kelayakan ini telah dihasilkan untuk melanjutkan dan menguntungkan pelajar yang sedang mencari atau sudah mengambil profesion dalam sektor yang berkaitan dengan perniagaan. Kami juga memastikan bahawa peserta didik akan dilengkapi dengan peluang untuk mempelajari kemahiran dan kualiti yang berkaitan dengan sektor ini. Ia juga dapat dilihat bahawa program Kursus Pengurusan Perniagaan ini akan menggalakkan pembangunan akademik dan profesional supaya pelajar menyedari pelbagai sektor yang berkaitan dengan perniagaan. Diploma diiktiraf di Tahap 3 dengan jumlah kesetaraan sebanyak 60 kredit. Adalah wajib bahawa peserta didik perlu melengkapkan Tahap 3 Diploma untuk maju ke QualIFI Level 4 Certificate in Business Management . Prinsip asas kursus ini adalah untuk memastikan laluan kerjaya bagi pelajar yang ingin membina kapasiti penjagaan mereka dalam sektor perniagaan. Hasil Diploma, yang merupakan kelayakan UK yang diterima, adalah untuk para aspirants untuk mengasah kemahiran yang diperlukan oleh organisasi di seluruh dunia./>... [-]


Diploma Pengurusan Perniagaan dan Koperasi

Canadian College
Campus Sepenuh masa September 2019 Kanada Vancouver

Program ini direka untuk pelajar yang mengikuti kerjaya dalam bidang perniagaan. Kursus ini memberikan pelajar pemahaman tentang aktiviti yang diperlukan untuk mengurus operasi syarikat, dan kerjasama koki selama sembilan bulan menyediakan pengalaman kerja yang berharga di dunia perniagaan. [+]

Program ini direka untuk pelajar yang mengikuti kerjaya dalam bidang perniagaan. Kursus ini memberikan pelajar pemahaman tentang aktiviti yang diperlukan untuk mengurus operasi syarikat, dan kerjasama koki selama sembilan bulan menyediakan pengalaman kerja yang berharga di dunia perniagaan.

Faedah Program

Program ini bertujuan untuk menyediakan pelajar untuk kerjaya dalam bidang pengurusan perniagaan. Pada akhir program ini, pelajar akan dapat menunjukkan kefahaman mengenai operasi pengurusan perniagaan, termasuk aplikasi komputer perniagaan, pengurusan kewangan, sumber manusia, dan pemasaran.

Syarat KemasukanDiploma sekolah / sijil tamat atau setaraf.Pelajar mesti memenuhi salah satu keperluan bahasa berikut: Ujian Penempatan Bahasa Inggeris Canadian College 130; Smart English 130; IELTS 5.5 secara keseluruhan dengan skor minimum 5.0 dalam setiap bahagian; TOEFL iBT 46-59; CAEL 45.Co-op... [-]

Diploma Pengurusan Perniagaan Hospitaliti

CDI College
Campus Sepenuh masa September 2019 Kanada Winnipeg Calgary Edmonton Red Deer + 2 lagi

Program Manajemen Bisnis Hospitality di CDI College memperkenalkan para pelajar untuk pilihan karir di bidang hotel dan makanan dan minuman. [+]

Program Manajemen Bisnis Hospitality di CDI College memperkenalkan para pelajar untuk pilihan karir di bidang hotel dan makanan dan minuman. Graduan dapat mencari pekerjaan di dalam dan luar negara di restoran dan hotel sebagai pengurus, penyelia dan kedudukan pengurusan hospitaliti yang lain.

Program ini juga merangkumi penempatan praktikum, yang membolehkan para pelajar memperoleh pengalaman di tempat kerja sebelum tamat pengajian.

[-]

Tahap 4 diploma dalam pengurusan perniagaan

Greenwich School Of Business And Finance (GSBF)
Online Sepenuh masa August 2019 United Kingdom UK Online

Kandungan Level 4 Diploma kelayakan Pengurusan Perniagaan memberi tumpuan kepada pengurusan komunikasi, organisasi perniagaan dalam konteks global, pengurusan manusia, kewangan bagi pengurus serta kefahaman mengenai kemahiran penyelidikan dan pembangunan peribadi diharapkan daripada pengurus. [+]

Kandungan Level 4 Diploma kelayakan Pengurusan Perniagaan memberi tumpuan kepada pengurusan komunikasi, organisasi perniagaan dalam konteks global, pengurusan manusia, kewangan bagi pengurus serta kefahaman mengenai kemahiran penyelidikan dan pembangunan peribadi diharapkan daripada pengurus. Ia termasuk pelbagai bidang pengajian perniagaan dan pengurusan yang berkaitan, menjadikannya sesuai bagi mereka yang telah dimulakan, atau sedang merancang untuk bergerak ke dalam, kerjaya dalam bidang swasta perniagaan sektor awam. Program ini membolehkan pelajar untuk memperolehi pengetahuan dan memahami dalam pelbagai topik dan untuk membangunkan kemahiran utama yang diperlukan untuk bekerja dalam peranan Pengurusan Perniagaan.... [-]


Diploma Pengurusan Perniagaan

Tecnológico de Monterrey (Educación Continua Presencial)
Campus Sepenuh masa 112  May 2019 Mexico Monterrey Buenavista Mexico City Santa Fe Leon Aguascalientes + 5 lagi

Objektif program ini adalah untuk mengintegrasikan visi lengkap elemen terpenting untuk membuat keputusan dalam organisasi, berdasarkan alat teknologi yang akan menjamin kejayaan dalam kedudukan anda. [+]

objektif

Agilely mengintegrasikan visi lengkap unsur-unsur yang paling penting untuk membuat keputusan dalam organisasi, berdasarkan alat teknologi yang akan menjamin kejayaan dalam kedudukan anda.

Faedah program iniAnda akan menggunakan metodologi canggih yang akan membolehkan anda lebih baik menangani kolaborator anda dengan mencadangkan matlamat yang boleh diukur dan mencabar.Anda akan mengamalkan teknik terbaik untuk pengurusan projek.Anda akan memperoleh pengetahuan dan kemahiran yang akan membantu anda mengembangkan kemahiran anda dalam topik risikan perniagaan.Anda akan belajar untuk memproyeksikan imej eksekutif yang berkuasa, anda akan menggunakan bahasa badan untuk memihak kepada anda dan anda akan mengetahui unsur-unsur asas protokol sosial dan eksekutif.Anda akan memperoleh alat untuk pengurusan pemasaran yang sempurna untuk manfaat organisasi anda.Anda akan membangunkan pengetahuan dan kemahiran untuk mencapai kepimpinan yang memberi tumpuan kepada orang yang berdasarkan kepada pembinaan dan pemberdayaan yang menyumbang kepada pembangunan bakat kakitangannya.Anda akan memahami intipati kejayaan kewangan mana-mana organisasi yang mencari keuntungan sebagai salah satu objektif utamanya.Diarahkan ke... [-]

Diploma Antarabangsa dalam Pengurusan Komersial dan Teknik Jualan

Asturias Corporación Universitaria
Online Sambilan 130  January 2019 Sepanyol Madrid Colombia Bogotá + 2 lagi

Tuntutan persekitaran sosio-ekonomi sekarang menunjukkan keperluan yang lebih besar untuk memiliki kakitangan yang berkelayakan dan terlatih di kawasan komersial. Setiap jualan penutup adalah satu lagi langkah dalam persekitaran di mana pelanggan semasa semakin berpengetahuan dan menuntut apabila membeli, menggunakan atau memakan yang baik atau perkhidmatan dan di mana alat jualan yang berkesan diperlukan ... [+]

Diploma Antarabangsa dalam Pengurusan Komersial dan Teknik Jualan

Tuntutan persekitaran sosio-ekonomi sekarang menunjukkan keperluan yang lebih besar untuk memiliki kakitangan yang berkelayakan dan terlatih di kawasan komersial. Setiap jualan penutup adalah satu lagi langkah dalam persekitaran di mana pelanggan semasa semakin berpengetahuan dan menuntut apabila membeli, menggunakan atau memakan yang baik atau perkhidmatan dan di mana alat jualan yang berkesan diperlukan untuk keuntungan keuntungan perniagaan. Atas sebab ini, pengurusan jualan yang betul adalah penting untuk meningkatkan pendapatan dan mengatasi tindakan persaingan, oleh itu nilai teknik penjualan sebagai disiplin untuk membangunkan rancangan dan tindakan untuk pasaran dan pengguna yang berbeza.... [-]


Diploma Pengurusan Perniagaan

LaSalle College Montreal
Campus Sepenuh masa September 2019 Kanada Montreal

Memandangkan masyarakat dan perdagangan perkhidmatan secara berterusan semakin berkembang, terdapat permintaan tenaga buruh khusus dalam pengurusan komersil. [+]

Diploma Pengurusan Perniagaan

Memandangkan masyarakat dan perdagangan perkhidmatan secara berterusan semakin berkembang, terdapat permintaan tenaga buruh khusus dalam pengurusan komersil.

Program Pengurusan Perniagaan (DEC) menjangkau 3 tahun dan melatih juruteknik untuk menguasai semua bidang pengurusan komersil dan tenaga jualan untuk penubuhan atau perniagaan komersial.

Prospek pekerjaan

Graduan akan dapat meletakkan pengetahuan mereka untuk bekerja dalam situasi seperti:

Pengurusan kakitangan tenaga jualan Perwakilan perniagaan dan jualan Pengurusan perniagaan runcit atau syarikat lain Pengambilan kakitangan dan pengambilan pekerja Pembelian dan pengurusan stok Pengurusan pelanggan dan selepas jualan Pengurusan pemasaran dan pelancaran produk Pengawasan komunikasi dan pengiklanan Penyelidikan perniagaan, penciptaan dan analisis pengundian ... [-]

Diploma negara / dilanjutkan diploma kebangsaan dalam pengurusan perniagaan kecil

University of Johannesburg
Campus Sepenuh masa 3 - 4  February 2019 Afrika Selatan Johannesburg

Dengan Diploma / Diploma Lanjutan Negara Negara Pengurusan Perniagaan Kecil anda boleh bekerja sebagai seorang usahawan, memulakan dan menjalankan perniagaan anda sendiri, Penasihat Perniagaan, mengurus perniagaan kecil / sederhana, atau Usahawan Sosial. [+]

Dengan Diploma / Diploma Lanjutan Negara Negara Pengurusan Perniagaan Kecil anda boleh bekerja sebagai seorang usahawan, memulakan dan menjalankan perniagaan anda sendiri, Penasihat Perniagaan, mengurus perniagaan kecil / sederhana, atau Usahawan Sosial.

Syarat kemasukan Diploma Kebangsaan APS Minimum: 22 Matematik ATAU 24 dengan Literasi Matematik Bahasa Inggeris: 4 (50% +) Matematik: 3 (40% +) Literasi Matematik: 5 (60% +) Extended Syarat kemasukan Diploma Kebangsaan APS Minimum: 19 Matematik ATAU 21 Literasi Matematik Bahasa Inggeris: 4 (50% +) Matematik: 3 (40% +) Literasi Matematik: 5 (60% +)

Memenuhi keperluan minimum Fakulti untuk program tertentu tidak semestinya menjamin kemasukan ke program itu sebagai kriteria pemilihan tertentu boleh digunakan dan kerana kekangan ruang.... [-]


Pengurusan Perniagaan, program Yayasan Universiti (Tahap 3)

Online Business School
Online Sepenuh masa Sambilan 420 - 540  Pendaftaran Terbuka United Kingdom Coventry + 1 lagi

Program Yayasan Universiti Level 3 adalah 120 kualifikasi yang setara dengan 'A-Level' yang membantu pelajar mempelajari konsep utama dan pelbagai prosedur pengurusan yang diperlukan untuk bekerja dalam perniagaan, telah dikembangkan secara khusus untuk memberikan pengetahuan yang diperlukan untuk pelajar bekerja berkesan, sama ada individu dan dalam pasukan dalam perniagaan. Mampu membangunkan kemahiran pengurusan perniagaan yang baik adalah penting bagi mana-mana syarikat. [+]

Program Yayasan Universiti Level 3 adalah 120 kualifikasi yang setara dengan 'A-Level' yang membantu pelajar mempelajari konsep utama dan pelbagai prosedur pengurusan yang diperlukan untuk bekerja dalam perniagaan, telah dikembangkan secara khusus untuk memberikan pengetahuan yang diperlukan untuk pelajar bekerja berkesan, sama ada individu dan dalam pasukan dalam perniagaan. Mampu membangunkan kemahiran pengurusan perniagaan yang baik adalah penting bagi mana-mana syarikat.

Tahap 3 Diploma Pengurusan Perniagaan terdiri daripada 6 modul dan 6 tugasan bertulis, setiap modul mengandungi kira-kira 40 jam pembelajaran berpandu. Semasa melengkapkan Diploma, pelajar akan mempunyai akses kepada pelbagai sumber kajian, seperti sokongan tutor dan webinar, forum pembelajaran sosial, dan bahan tambahan untuk membantu menyelesaikan kursus perniagaan siswazah.... [-]


diploma dalam pengurusan perniagaan, nzim tahap 5

New Zealand Institute of Studies
Campus Sepenuh masa March 2019 New Zealand Auckland

Kursus ini terdiri daripada enam kertas dan akan siap dalam tempoh dua semester. Kertas-kertas yang ditawarkan dalam program ini adalah sama seperti yang ditawarkan bagi Diploma NZ dalam perniagaan. [+]

Diploma Pengurusan Perniagaan, NZIM Tahap 5 Kursus ini terdiri daripada enam kertas dan akan siap dalam tempoh dua semester. Kertas-kertas yang ditawarkan dalam program ini adalah sama seperti yang ditawarkan bagi Diploma NZ dalam perniagaan. Program ini sesuai Pelajar antarabangsa yang tidak mahu berbelanja lebih daripada dua semester di New Zealand. Penerangan Kursus Pelajar yang mendaftar dalam program-program ini dengan permit pelajar mesti belajar sepenuh masa selama tiga kertas pada satu masa. Pelajar mesti lulus empat daripada kertas wajib dan dua daripada kertas pilihan untuk menyelesaikan kursus. Pelajar hanya boleh mengurangkan bilangan kertas jika mereka berada dalam semester terakhir program mereka dan memerlukan kurang daripada tiga kertas kerja untuk melengkapkan kelayakan. Pelajar pada Visa / Permit Pelajar perlu memenuhi syarat kehadiran sebagai syarat permit mereka.Kegagalan untuk memenuhi syarat ini boleh meletakkan apa-apa lanjutan untuk tujuan pembelajaran dalam bahaya. Program intensif dan program Pemulihan ditawarkan serentak dengan semester biasa. Profil Siswazah Para graduan akan mendapat keputusan mereka yang berdaftar dengan kedua-dua NZQA dan NZIM [NZ Institut Pengurusan]. NZ Institut Pengurusan mengeluarkan Diploma ini. Sebahagian daripada murid mungkin berterusan untuk lagi dua semester melengkapkan tambahan enam kertas untuk layak Diploma NZ penuh dalam perniagaan. Kemasukan ke Kursus Pelajar mestilah berumur 18 tahun ke atas. Tamat pengajian sekolah menengah (contoh: Intermediate atau 2 atau standard ke-12 di India atau sekolah tinggi di China) Pelajar antarabangsa untuk yang Bahasa Inggeris bukan bahasa pertama mereka, juga mesti mempunyai Skor IELT 5.5 (akademik) tanpa band individu lebih rendah daripada 5.0, atau TOEFL markah sebanyak 550,... [-]


Diploma dalam pengurusan perniagaan dan keusahawanan

ALISON
Online Sambilan 10 - 12  Ireland Galway

Perniagaan pengurusan dan keusahawanan adalah kursus pelbagai disiplin lukisan dari semua mata pelajaran pengurusan perniagaan utama termasuk pengurusan korporat, pengurusan operasi, perakaunan kewangan, pengurusan projek dan sumber manusia. [+]

Mengenai Kursus

Perniagaan pengurusan dan keusahawanan adalah kursus pelbagai disiplin lukisan dari semua mata pelajaran pengurusan perniagaan utama termasuk pengurusan korporat, pengurusan operasi, perakaunan kewangan, pengurusan projek dan sumber manusia. Kursus ini juga memberikan pandangan mengenai kemahiran keusahawanan utama daripada Bill Liao, pengasas laman sosial XING.com.

Hasil pembelajaran

Pada akhir kursus ini, anda akan mempunyai kefahaman yang jelas daripada yang berikut:

Bagaimana besar organisasi skala disusun dan diuruskan Bagaimana untuk menilai prestasi sesebuah syarikat menggunakan petunjuk prestasi utama (KPI) gaya pengurusan yang berbeza dan faktor-faktor alam sekitar mangers perlu mengambil kira Peranan dan tanggungjawab pengurus utama dalam organisasi termasuk Sumber Manusia, Pengurus Projek dan Accountants Sifat-sifat peribadi usahawan dan faktor-faktor yang paling penting yang usahawan perlu mengambil kira untuk berjaya Format Course ... [-]