Filter
Diploma
Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Terbaik 88 Diploma dalam Pengajian Pengurusan 2019/2020

Bagi mereka yang berminat untuk melanjutkan kerjaya dalam pengurusan, program diploma boleh menjadi jalan yang benar. A diploma pengurusan boleh membantu pelajar belajar bagaimana untuk menguruskan projek, jabatan, dan pasukan untuk perniagaan semua saiz.

Anda mungkin bertanya "apa itu diploma dalam pengurusan?" A diploma dalam pengurusan adalah ke arah orang-orang yang berminat dalam perniagaan dan ingin mengetahui bagaimana untuk menguruskan kawasan tertentu perniagaan, seperti operasi atau pekerja dengan berkesan. Diploma A sering diperolehi sebagai ijazah pasca siswazah, dan kebanyakan pelajar sudah mempunyai beberapa pengalaman dengan pengurusan, walaupun tidak semua program memerlukan ini.

Mendapatkan diploma dalam pengurusan boleh membuka pintu bagi banyak peluang pekerjaan. Diploma A adalah untuk membantu mereka yang ingin peranan pengurusan peringkat pertengahan dalam syarikat-syarikat yang lebih besar dan juga mereka yang ingin lebih daripada peranan kepimpinan dalam syarikat-syarikat kecil.Pemikiran kritikal yang maju dan keupayaan untuk bertindak balas secara fleksibel dan cepat kepada situasi yang berubah-ubah boleh membantu pelajar mencapai kecemerlangan bukan sahaja dalam kerjaya mereka, tetapi dalam kehidupan peribadi mereka.

Terdapat program-program pengurusan di seluruh dunia. Kos pendidikan anda akan bergantung kepada di mana anda menghadiri sekolah dan berapa lama program khusus anda.

Dengan diploma dalam pengurusan, anda boleh mencari kerjaya dalam pelbagai bidang. Anda kemungkinan besar akan layak ke aspek teras pengurusan seperti perakaunan, pemasaran, pengurusan sumber manusia, operasi, dan banyak lagi. Anda boleh bekerja di sektor awam atau swasta dan bagi apa-apa saiz organisasi. A diploma am membantu anda mendapat pekerjaan dalam barisan pertama atau pengurusan pertengahan dan juga boleh menjadi batu loncatan untuk melanjutkan pelajaran anda ke arah MBA.

A diploma dalam pengurusan boleh didapati dalam talian dari banyak institusi, yang menjadikan ia mudah bagi kebanyakan pelajar.Cari program anda di bawah dan kenalan secara terus pejabat kemasukan daripada sekolah pilihan anda dengan mengisi borang yang memimpin.

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

88 Hasil dalam Pengajian Pengurusan

Toronto School of Management

Diploma Sarjana ini sesuai untuk mereka yang ingin meneruskan kerjaya perniagaan antarabangsa. Kelayakan ini akan menyediakan pelajar untuk peranan dalam pelbagai bidang, ... [+]

Diploma Pengurusan Perniagaan (opsyen siang dan petang)

Diploma Sarjana ini sesuai untuk mereka yang ingin meneruskan kerjaya perniagaan antarabangsa. Kelayakan ini akan menyediakan pelajar untuk peranan dalam pelbagai bidang, termasuk pemasaran, kewangan, sumber manusia dan pengurusan. Nikmati diskaun awal burung 5% jika anda membayar yuran tuisyen sepenuhnya.

Program ini memberi tumpuan kepada perkembangan terbaru dalam pengurusan perniagaan antarabangsa, membantu anda untuk:

Membangunkan kemahiran dan pengetahuan yang diperlukan supaya segera berkesan sebagai pengurus, serta meningkatkan kemahiran peribadi dan profesional anda untuk membantu anda mencapai matlamat andaGunakan kemahiran kognitif dan menyelesaikan masalah untuk beroperasi dengan berkesan secara individu dan sebagai sebahagian daripada pasukan, termasuk pertimbangan etika perniagaan pada setiap masaSediakan untuk bekerja dalam pelbagai budaya dan negara, dan fahami bagaimana membuat strategi komunikasi yang berkesanKeperluan KursusDiploma Sekolah Menengah Ontario atau Setaraf * atau pelajar matang **Umur 18 tahun atau lebih tuaIELTS 5.5 atau setaraf dengan penutur Bahasa Inggeris Bukan asli... [-]
Kanada Toronto
November 2019
English
Sepenuh masa
2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
LSBF Singapore

Logistik kami ... [+]

Diploma Logistik

Logistik kami

Keperluan KursusUmur minimum:18 tahunKeperluan Kemasukan Akademik Minimum:Pelajar tempatan mempunyai salah satu daripada yang berikut:Sekurang-kurangnya dua pas di GCE 'A' LevelBaccalaureate Antarabangsa (24 mata)Diploma Politeknik Tempatan dalam mana-mana bidangPelajar antarabangsa hendaklah mempunyai salah satu daripada yang berikut:Penyempurnaan Kelayakan Sekolah Tinggi 12 Tahun atau kelayakan yang setara dari negara asal masing-masingBaccalaureate Antarabangsa yang lengkap (24 mata)Diploma Politeknik Tempatan Setempat dalam mana-mana bidang di negara asal masing-masing

DAN

Kedua-dua pelajar tempatan dan antarabangsa MESTI memenuhi syarat kemasukan minimum bahasa Inggeris salah satu daripada berikut (kecuali program bahasa Mandarin):Gred C6 yang diperoleh atau lebih baik dalam bahasa Inggeris dalam tahap GCE O;Lulus dalam Bahasa Inggeris dalam 10 tahun kelayakan Sekolah Tinggi atau setaraf;IELTS 5.5 / TOEFL 550;Kursus Persiapan LSBF dalam Tahap Pertengahan Peringkat Bahasa Inggeris.... [-]
Singapura Singapore
Sept. 2020
English
Sepenuh masa
Sambilan
8 - 12 bulan
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Reeves College

Logistik ... [+]

Pengurusan rantaian bekalan memperkatakan logistik aliran barangan dan perkhidmatan daripada pembekal kepada pengguna. Untuk bekerja di bidang ini, majikan akan ingin melihat pelbagai kemahiran termasuk perkiraan bekalan dan permintaan dan peramalan, operasi dan perancangan kewangan, dan teknik perundingan.

Logistik

[-]
Kanada Calgary Edmonton
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Pacific Training Group

Ketahui cara menyelaraskan operasi acara. Memperolehi pelbagai kemahiran yang berkaitan dengan peristiwa dan pengetahuan yang kukuh tentang proses pengurusan acara. ... [+]

Pacific Training Group Kursus Pacific Training Group disusun di sekitar perancangan dan pementasan acara kehidupan sebenar. Sebagai pelajar, anda akan terlibat secara aktif dalam pelbagai acara utama di sekitar bandaraya, serta acara butik yang dijalankan oleh PTG itu sendiri. Latihan praktikal dan praktikal dilakukan melalui rangkaian rakan kongsi industri Pacific Training Group luas.

Diploma Pengurusan Acara SIT50316

Ketahui cara menyelaraskan operasi acara. Memperolehi pelbagai kemahiran yang berkaitan dengan peristiwa dan pengetahuan yang kukuh tentang proses pengurusan acara.

Tempoh

5 syarat 10 minggu ditambah rehat jangka panjang

Mod pembelajaran

Tinjauan mod: 20 jam seminggu termasuk 15 jam dalam kelas dan 5 jam dalam talian.... [-]

Australia Sydney Surfers Paradise
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
15 bulan
Dalam Talian & Kampus Digabungkan
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Vancouver Career College

Program Pengurusan Rantaian Pembekalan Global dan Diploma Perdagangan Antarabangsa akan menyediakan pelajar untuk kerjaya yang baru dan menarik dalam perdagangan dan logi ... [+]

Pengurusan rantaian bekalan memperkatakan proses pengurusan aliran barangan, perkhidmatan, kewangan dan pengetahuan, serta hubungan di dalam dan di antara organisasi.

Permintaan semakin berkembang untuk individu yang berjaya mengurus operasi di peringkat antarabangsa, jadi produk dan perkhidmatan dapat mencapai jumlah pengguna yang terus berkembang di pasaran baru.

Program Pengurusan Rantaian Pembekalan Global dan Diploma Perdagangan Antarabangsa akan menyediakan pelajar untuk kerjaya yang baru dan menarik dalam perdagangan dan logistik antarabangsa. Program ini meliputi anggaran perolehan, penyimpanan, pengangkutan, penawaran dan permintaan dan peramalan, perancangan operasi, dan rundingan. Pelajar akan belajar bagaimana untuk menyokong strategi syarikat, meningkatkan kelebihan daya saing dan kepuasan pelanggan untuk mengembangkan perniagaan di peringkat antarabangsa. Program kami bekerjasama dengan Forum Latihan Perdagangan Antarabangsa (FITT), jadi pelajar akan menerima diploma FITT dalam Perdagangan Antarabangsa setelah tamat pengajian - pensijilan yang diiktiraf secara global.... [-]

Kanada Vancouver
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Academy Of Applied Pharmaceutical Sciences (AAPS)

Program inovatif ini mendedahkan pelajar kepada perkembangan dunia sebenar dalam industri Makanan, Kosmetik dan Farmaseutikal. ... [+]

Program inovatif ini mendedahkan pelajar kepada perkembangan dunia sebenar dalam industri Makanan, Kosmetik dan Farmaseutikal . Para pelajar QA / RA mendapat pemahaman praktikal tentang sistem kualiti seperti GMP, HACCP, BRC dan SQF serta pelbagai strategi pengawalseliaan dan proses penyerahan.

Dengan fakulti yang diambil dari industri, peluang rangkaian adalah sangat besar. Setiap pengalaman dalam kelas menggabungkan pengalaman individu dari pelbagai aspek industri, termasuk jaminan kualiti dan kawalan, sains kawal selia, R & D, pengilangan dan pengesahan, pembangunan produk, keselamatan, sanitasi, penyelidikan klinikal, urusan perubatan dan farmakovigilans, bioteknologi dan ubat generik, peranti perubatan dan produk gabungan, dan pemasaran dan penjualan.... [-]

Kanada Toronto
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
46 minggu
Kampus
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
CESTE Business School

Kursus ini disusun menjadi satu siri modul yang dipimpin oleh fasilitator yang berprestij, di mana kedua-dua asas dan trend terkini dalam pengurusan perniagaan dikaji sem ... [+]

Kursus Pengurusan Perniagaan Kanan (Curso de Alta Dirección de Empresas, dalam Bahasa Sepanyol) adalah program pembangunan pengurusan dengan panjang purata 120 jam, disusun menjadi sesi intensif yang diberi tenaga oleh pakar profesional dan bertujuan untuk para pengarah yang bertanggungjawab dan berkuasa atas perniagaan, atau asas bahagian yang sama, yang ingin mengejar amalan pengurusan perniagaan terkini dan melaksanakannya secara praktikal.

Kursus ini disusun menjadi satu siri modul yang dipimpin oleh fasilitator yang berprestij, di mana kedua-dua asas dan trend terkini dalam pengurusan perniagaan dikaji semula.

Khususnya, alamat kursus:

Perancangan perniagaan strategik.Mengurus perubahan organisasi.Pengurusan kewangan.Kawalan pengurusan.Pemasaran.Segmentasi dan hubungan pelanggan / kepuasan.Pengurusan Sumber Manusia.Siapa ini?... [-]
Sepanyol Zaragoza
Oktober 2019
Sepanyol,English
Sepenuh masa
120 jam
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Steinbeis University Berlin - Institute of Executive Capabilities

Diploma Pengajian Lanjutan dalam Kepimpinan ... [+]

Tarikh Bermula: Oktober / November 2019Mata Kredit: bersamaan dengan 15 ECTS (6 bulan)Yuran Pengajian: 3,900 €Tempat: Kursus Pembelajaran CampuranPenyiapan Kursus:2 (dua) seminar bertatap muka di kampus4 (empat) kuliah maya wajib, perbincangan kumpulan dan persembahanPenyediaan pra dan pasca dengan penyelesaian pembelajaran dalam talian komprehensif untuk setiap modulObjektif Pembelajaran

Diploma Pengajian Lanjutan dalam Pengurusan

Pengetahuan yang diperoleh dan kecekapan maju akan membantu para peserta untuk menentukan pendekatan kepimpinan yang efektif dan masa depan untuk diri mereka sendiri dan organisasi mereka.

Diploma Pengajian Lanjutan dalam Pengurusan

Kelebihan program:... [-]

Jerman Berlin
Oktober 2019
English
Sambilan
6 bulan
Dalam Talian & Kampus Digabungkan
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Australian College of Skills & Education Pty Ltd

Kelayakan ini mensasarkan para pelajar yang ingin memperoleh BSB51915 Diploma Kepimpinan dan Pengurusan, untuk memformalkan kemahiran sedia ada, kemajuan dalam kerjaya me ... [+]

Mengenai

Kelayakan ini mensasarkan para pelajar yang ingin memperoleh BSB51915 Diploma Kepimpinan dan Pengurusan, untuk memformalkan kemahiran sedia ada, kemajuan dalam kerjaya mereka atau mempunyai keupayaan untuk mempelajari kelayakan peringkat tinggi. BSB51915 Diploma Kepimpinan dan Pengurusan mempunyai aplikasi yang luas, terutamanya sesuai dengan mereka yang ingin meningkatkan keupayaan dalam beberapa bidang kepimpinan dan pengurusan. Ia direka khusus untuk penyelia atau pengurus pertengahan yang bertanggungjawab untuk sekumpulan orang, serta mereka yang mengambil bahagian dalam perancangan operasi dan terlibat dalam pengurusan perubahan.

Akreditasi kursus

Kursus ini diiktiraf secara nasional di bawah Rangka Kerja Kelayakan Australia (AQF).... [-]

Australia Oakhurst
Januari 2020
English
Sepenuh masa
Sambilan
12 bulan
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Fanshawe College

Pemasaran dan Pengurusan Fesyen adalah di mana teknologi fesyen dan runcit bertemu. Jika anda berminat dengan dunia fesyen dan mempunyai mata yang berminat untuk apa yang ... [+]

Menjadi sebahagian daripada industri global, berbilang bilion dolar.

Pemasaran dan Pengurusan Fesyen adalah di mana teknologi fesyen dan runcit bertemu. Jika anda berminat dengan dunia fesyen dan mempunyai mata yang berminat untuk apa yang akan dijual, program Pemasaran dan Pengurusan Fesyen boleh membantu anda memulakan kerjaya anda.

Majikan industri fesyen memerlukan graduan yang memahami kedua-dua peruncitan dan teknologi, dan dalam program Pemasaran dan Pengurusan Fesyen, anda akan mempelajari kemahiran yang anda perlukan untuk melancarkan kerjaya dalam pengurusan runcit, merchandising visual, atau pemasaran produk / perkhidmatan fesyen. Sebagai pelajar, anda akan memperdalam pemahaman anda mengenai pengurusan runcit, pembangunan jenama, pembelian, teknologi tekstil, gaya gambar, pengeluaran acara / pameran fesyen, dan teknologi fesyen.... [-]

Kanada London Simcoe Saint Thomas Woodstock  + 1 Lagi
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Université de Lorraine

Diploma Pengurusan Universiti dari IAE Nancy adalah diploma peringkat tinggi 1-semester dalam pengurusan teori dan penerapan yang diajar dalam bahasa Inggeris. Ia terbuka ... [+]

Diploma Pengurusan Universiti dari IAE Nancy adalah diploma peringkat tinggi 1-semester dalam pengurusan teori dan penerapan yang diajar dalam bahasa Inggeris. Ia terbuka kepada pelajar perniagaan dan bukan perniagaan selepas 4 tahun pengajian universiti berikutan ijazah Sarjana Muda atau program Sarjana Masters (M1) pertama dan kepada profesional dalam pendidikan berterusan dewasa. Kursus ini membolehkan pelajar atau pengurus melengkapi kepakaran mereka dalam bidang bukan perniagaan dengan kurikulum komprehensif dalam perniagaan. Untuk memenuhi cabaran perniagaan di dunia global, kursus ini juga membolehkan pelajar atau pengurus khusus dalam bidang tertentu untuk memperluaskan perspektif mereka dan meningkatkan kemahiran yang boleh dipindah milik mereka.... [-]

Perancis Nancy
Januari 2020
English
Sepenuh masa
1 semester
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Elite Management School - Pioneer University Degree Pathway Provider in Wellington New Zealand

Tujuan program ini adalah untuk menyediakan Aotearoa New Zealand dengan orang-orang yang mempunyai pengetahuan dan kemahiran umum dan khusus yang boleh digunakan untuk pe ... [+]

Program NZDB bertujuan

Matlamat keseluruhan program ini adalah untuk memberi inspirasi dan mentransformasi pelajar dengan melengkapkan mereka dengan pengetahuan, kemahiran perniagaan yang penting, sikap dan nilai-nilai yang menyokong fungsi kepimpinan dan pengurusan utama dalam persekitaran perniagaan yang tipikal.

Program ini juga bertujuan untuk menyediakan entiti perniagaan New Zealand dengan orang yang boleh atau boleh digunakan dalam peranan pengurusan di peringkat operasi dan yang boleh menyumbang kepada pengurusan dan kepimpinan entiti perniagaan untuk mencapai objektif yang dipersetujui dalam persekitaran pelbagai budaya.

Kursus ini terdiri daripada lapan kertas berikut:... [-]

New Zealand Wellington
Oktober 2019
English
Sepenuh masa
Sambilan
8 - 9 bulan
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Acudemy

Kualifikasi Tahap 4 dalam Pengurusan dan Kepimpinan, yang direka untuk pengurus junior, direka untuk membangunkan keupayaan pengurusan peribadi, dan mengembangkan kemahir ... [+]

Penonton sasaran

Kualifikasi Tahap 4 dalam Pengurusan dan Kepimpinan, yang direka untuk pengurus junior, direka untuk membangunkan keupayaan pengurusan peribadi, dan mengembangkan kemahiran pengurusan profesional termasuk membuat keputusan, mengurus dinamik pasukan dan kemampuan delegasi. Kelayakan ini adalah untuk pembangunan peranan dan kemahiran pengurus dan bertujuan untuk membangunkan keupayaan pengurusan peribadi, menggunakan maklumat yang berkesan dalam pembuatan keputusan, operasi dan pembangunan kemahiran dalam menguruskan orang. Pelajar yang berjaya menyelesaikan diploma ini akan mempunyai peluang untuk maju ke Diploma Peringkat CMI 5 dalam Pengurusan dan Kepimpinan.

Kandungan kursus:... [-]
United Kingdom London
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
12 bulan
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
CDI College

Diploma Pengurusan Rantaian Bekalan Global dan Diploma Antarabangsa CDI College menawarkan latihan praktikal dan praktikal dalam banyak bidang dalam rantaian bekalan, seb ... [+]

Diploma Pengurusan Rantaian Bekalan Global dan Diploma Antarabangsa CDI College menawarkan latihan praktikal dan praktikal dalam banyak bidang dalam rantaian bekalan, sebuah industri yang kini menggaji lebih dari satu juta orang Kanada.

Dalam program ini, anda akan mendapat pemahaman untuk pelbagai bidang, termasuk perangkaan penawaran dan permintaan, pengurusan projek, perancangan operasi, perancangan kewangan, pengangkutan dan logistik, IT dan banyak lagi. Kami telah bekerjasama dengan Forum Latihan Perdagangan Antarabangsa (FITT) , yang merangkumi kelas dalam perdagangan antarabangsa, kemahiran kemasukan pasaran antarabangsa, rantaian nilai global, produk dan perkhidmatan untuk pasaran global, kewangan perdagangan antarabangsa, dan jualan dan pemasaran antarabangsa. Apabila tamat pengajian, anda akan menerima bukan sahaja diploma Pengurusan dan Rantaian Bekalan Global anda. tetapi juga Diploma FITT dalam Perdagangan Antarabangsa, dua mandat yang berharga untuk memulakan kerjaya perniagaan baru anda.... [-]

Kanada Surrey
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Tecnológico de Monterrey (Educación Continua Presencial)

Objektif program ini adalah untuk membangunkan kemahiran dan kecekapan yang berkaitan dengan reka bentuk dan pelaksanaan strategi yang bertindak balas terhadap objektif o ... [+]

objektif

Membangunkan kemahiran dan kecekapan yang berkaitan dengan reka bentuk dan pelaksanaan strategi yang bertindak balas terhadap objektif organisasi dalam industri yang berbeza.

Faedah program iniprogram teknikal praktikal, yang menggalakkan pembangunan kemahiran pengurusan yang berkaitan dengan perancangan dan pelaksanaan strategi untuk menyelesaikan masalah dalam syarikat-syarikat dan organisasi.Diploma yang dikenakan kepada mana-mana syarikat atau organisasi dalam mana-mana sektor aktiviti.Diarahkan ke

pengurus pertengahan dan kanan di kedua-dua keluarga dan korporat, di mana-mana sektor atau aktiviti ekonomi perusahaan pertengahan dan besar.

Kandungan program

Diploma 6 modul, yang berjumlah 96 jam pengajian secara keseluruhan.... [-]

Mexico Monterrey Santiago de Querétaro
Permintaan Maklumat
Sepanyol
Sepenuh masa
Sambilan
96 jam
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu