Filter
Diploma
Kanada Jenis pengajian: Pembelajaran jarak jauh Secara: Semua

Cari anda Pembelajaran jarak jauh Diploma dalam Pengajian Pengurusan di Kanada 2019

Diploma A diberi ganjaran kepada pelajar-pelajar yang menamatkan program pembelajaran tertumpu kepada subjek tertentu. Program diploma mengambil satu hingga dua tahun untuk disiapkan. Sekolah teknik dan kolej komuniti menawarkan diploma untuk pembelajaran khusus.

Pelajar mencari untuk mendapatkan kedudukan pengurusan mungkin berminat dalam mengejar ijazah dalam pengurusan. Program-program ini boleh memberi pelajar pengalaman yang diperlukan untuk bekerja dalam peranan pengurusan untuk pelbagai syarikat dengan memberi tumpuan kepada topik-topik seperti pemasaran, perniagaan atau kewangan.

Pendidikan jarak jauh atau pembelajaran jarak jauh adalah satu cara untuk menyampaikan pendidikan dan pengajaran, sering secara individu, kepada pelajar-pelajar yang tidak hadir secara fizikal di kampus.

Jika anda berfikir untuk mana-mana sistem pendidikan tinggi yang akan memberi kesan kepada kehidupan anda secara positif sambil memberi anda pengetahuan dan kemahiran praktikal, maka sistem pendidikan Kanada 's adalah apa yang anda perlukan. Perjalanan ke Kanada untuk pendidikan anda akan membuat anda menghargai kreativiti dan inovasi pensyarah di institusi-institusi pengajian tinggi.

Pembelajaran jarak jauh Diploma dalam Pengajian Pengurusan di Kanada

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

1 Hasil dalam Pengajian Pengurusan, Kanada, Pembelajaran jarak jauh

Academy Of Applied Pharmaceutical Sciences (AAPS)

Program inovatif ini mendedahkan pelajar kepada perkembangan dunia sebenar dalam industri Makanan, Kosmetik dan Farmaseutikal. ... [+]

Program inovatif ini mendedahkan pelajar kepada perkembangan dunia sebenar dalam industri Makanan, Kosmetik dan Farmaseutikal . Para pelajar QA / RA mendapat pemahaman praktikal tentang sistem kualiti seperti GMP, HACCP, BRC dan SQF serta pelbagai strategi pengawalseliaan dan proses penyerahan.

Dengan fakulti yang diambil dari industri, peluang rangkaian adalah sangat besar. Setiap pengalaman dalam kelas menggabungkan pengalaman individu dari pelbagai aspek industri, termasuk jaminan kualiti dan kawalan, sains kawal selia, R & D, pengilangan dan pengesahan, pembangunan produk, keselamatan, sanitasi, penyelidikan klinikal, urusan perubatan dan farmakovigilans, bioteknologi dan ubat generik, peranti perubatan dan produk gabungan, dan pemasaran dan penjualan.... [-]

Kanada Toronto
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
46 minggu
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu