Filter
Diploma
Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Terbaik 55 Diploma dalam Sains Komputer 2019

Pelajar yang suka menyelesaikan masalah komputer atau mencari jarum pepatah dalam sisa rumput kering mungkin mahu menyiasat dan memperolehi Diploma Sains Komputer. Pengkhususan ini menawarkan pelajar keupayaan untuk berpasangan kemahiran komputer mereka dengan keupayaan pemikiran kritikal mereka.

 

Salah satu soalan yang bakal pelajar kerap ditanya ialah, apakah Diploma Sains Komputer? Ia adalah program pengajian yang menawarkan latihan pelajar dalam bidang teknologi, kadang-kadang yang pakar dalam konfigurasi pelayan, sambungan komputer, pemasangan rangkaian, dan pengurusan pengguna. Walaupun bekerja ke arah diploma, pelajar dikehendaki untuk mengumpul dan menganalisis data mengenai maklumat keperluan pengguna komputer memproses, dan memproses dan menggunakan perisian model komputer yang betul.

 

Salah satu manfaat yang terbaik kepada pelajar yang mendaftar dalam program sains komputer adalah satu kelebihan yang kompetitif.Melalui latihan formal dan mengambil kelas sains komputer menunjukkan bakal majikan bahawa pelajar mampu mengendalikan tugas-tugas yang mencabar. Ia juga membolehkan pelajar meneroka kaedah yang berbeza daripada penyelesaian masalah.

 

Walaupun kebanyakan program sains komputer adalah hanya beberapa tahun yang panjang, terdapat variasi dalam kos mereka. Bayaran caj satu institusi mungkin lebih daripada institusi lain hanya batu. Pelajar universiti penyelidikan atas mereka untuk meneroka pilihan kewangan mereka.

 

Peluang kerjaya kepada pelajar Diploma Sains Komputer berbeza. Beberapa pilihan yang lebih popular termasuk: pemaju perisian, jurutera perkakasan komputer, pentadbir pangkalan data, penganalisis sistem, dan rangkaian komputer arkitek.Walaupun ramai pelajar bekerja dengan syarikat komputer dan perisian, mereka yang berminat untuk melanjutkan kerjaya dalam dunia perniagaan yang boleh bekerja dengan syarikat-syarikat sebagai pengurus jabatan IT atau sebagai perunding IT.

 

Mewujudkan kerjaya yang dinamik dalam yang berkembang maju, bidang pantas adalah dalam genggaman anda. Semua yang anda perlu lakukan adalah membuat keputusan untuk mendapatkan Diploma Sains Komputer. Untuk memulakan, mencari program anda di bawah dan kenalan secara terus pejabat kemasukan daripada sekolah pilihan anda dengan mengisi borang yang memimpin.

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

55 Hasil dalam Sains Komputer

The UK College of Business and Computing (UKCBC)

BTEC Level 5 HND dalam Pengkomputeran, yang dianugerahkan oleh Pearson, syarikat pembelajaran terbesar di dunia dan UK College of Business and Computing (UKCBC) - Kampus ... [+]

Gambaran keseluruhan

Setiap hari, kita mendengar lebih banyak kemajuan dan penemuan dalam dunia digital. Semua perniagaan moden dikuasakan oleh infrastruktur seni IT dan satu pasukan pakar yang memastikan kelancaran fungsi perniagaan. Oleh itu, permintaan para profesional pengkomputeran berbakat dan mahir berkembang secara global.

BTEC Level 5 HND dalam Pengkomputeran, yang dianugerahkan oleh Pearson, syarikat pembelajaran terbesar di dunia dan UK College of Business and Computing (UKCBC) - Kampus Dubai mengajar anda kemahiran yang diperlukan untuk industri IT yang bersaing dan berkembang supaya anda dapat menggunakan kemahiran dalam dunia sebenar dengan keyakinan.

Kursus kami direka bentuk dengan perundingan dengan majikan, wakil dari badan profesional dan pendidikan tinggi. Kami faham bahawa pelajar perlu dilengkapi dengan kemahiran yang berkemahiran, maka penilaian kursus kami memerlukan pelajar untuk mengendalikan tugasan praktikal, menulis penyelidikan sendiri, kajian kes masa nyata, dan projek.... [-]

Emiriah Arab Bersatu Dubai
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Aalto University Executive Education

Diploma Kepintaran Buatan memberikan anda pemahaman mendalam tentang topik ini dan membantu anda memahami dan menggunakan teknologi AI kontemporari. Program ini menggunak ... [+]

Diploma Kepintaran BuatanMemanfaatkan Potensi Kepintaran Buatan

Kecerdasan Buatan membawa perubahan pesat kepada semua sektor masyarakat yang membuka peluang dan keperluan untuk penyelesaian baru. Untuk berjaya dalam pertandingan organisasi dan individu memerlukan kemahiran teknologi baru serta pemahaman yang jelas mengenai gambaran besar AI. Apakah AI, apakah teknologi AI semasa dan bagaimana mereka boleh dibangunkan dan digunakan?

Diploma Kepintaran Buatan memberikan anda pemahaman mendalam tentang topik ini dan membantu anda memahami dan menggunakan teknologi AI kontemporari.

Program ini menggunakan pakar-pakar dalam bidang ini dan merupakan usaha bersama Aalto PRO, University of Helsinki HY dan Pusat Finland untuk Kecerdasan Buatan FCAI.... [-]

Finland Helsinki
Disember 2019
English
Sepenuh masa
6 bulan
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Suzhou Centennial College

Program Software Technician Engineering akan menyediakan pelajar untuk bekerja sebagai pemaju perisian. Sama ada seseorang mahu mengimbangi buku, mengedit gambar atau men ... [+]

Kelayakan: Diploma PROGRAM PANJANG: 2 tahun / 4 semester

Program Software Technician Engineering akan menyediakan pelajar untuk bekerja sebagai pemaju perisian. Sama ada seseorang mahu mengimbangi buku, mengedit gambar atau menghasilkan filem, ia tidak mungkin dapat dilaksanakan tanpa program perisian. Grads akan berada di barisan hadapan dalam mereka bentuk, membangunkan dan mengekalkan perisian terkini.

Semasa mereka melalui kursus Software Juruteknik Kejuruteraan, pelajar akan memperoleh pengetahuan pepejal: - metodologi kejuruteraan Software - bahasa pengaturcaraan - Design dan algoritma konsep - alat pengurusan Data Penilaian kerja kursus akan menekankan kaedah reka bentuk perisian berorientasikan objek, berorientasikan pengguna reka bentuk antara muka , C #, Java, Oracle, MS-SQL Server, Unix / Linux, .NET Microsoft, HTML5 / JavaScript / XML, ujian perisian dan QA, dan banyak lagi.... [-]

China Suzhou
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Vancouver Career College

Belajar konsep reka bentuk aplikasi; menulis, mengubah suai, dan menyatukan kod perisian dalam pelbagai bahasa pengaturcaraan; membina aplikasi iOS dan Android; membuat d ... [+]

Memandangkan kebangkitan teknologi dan pergantungan pada telefon pintar terus maju, lebih banyak peluang pekerjaan telah diwujudkan dalam laman web dan pembangunan aplikasi mudah alih.

Kini, Vancouver Career College menawarkan program Pembangunan Aplikasi Web dan Mudah Alih yang direka untuk menyediakan pelajar untuk kerjaya dalam komputer, mudah alih, web, dan pembangunan aplikasi.

Belajar konsep reka bentuk aplikasi; menulis, mengubah suai, dan menyatukan kod perisian dalam pelbagai bahasa pengaturcaraan; membina aplikasi iOS dan Android; membuat dan mengoptimumkan kandungan untuk aplikasi web dan mudah alih, dan banyak lagi.

Dalam masa 60 minggu, anda akan berpengalaman dalam JavaScript, JQuery, Python, Swift, sistem operasi Linux, HTML5, CSS3 dan banyak lagi, dan bersedia untuk bekerja dalam pelbagai firma pembangunan perisian yang berbeza, firma perundingan teknologi maklumat, atau unit teknologi maklumat dalam syarikat awam dan swasta.... [-]

Kanada Burnaby Abbotsford
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
60 minggu
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Code Institute

14 hingga 60 minggu Bootcamp Online: Tinggal dalam pekerjaan anda sekarang dan melatih semula dengan cara yang berpatutan dengan diploma dalam talian kami. Anda akan mend ... [+]

Bootcamp dalam talian 14 hingga 60 minggu

Tinggal dalam pekerjaan anda sekarang dan dilatih semula dengan cara yang berpatutan dengan diploma dalam talian kami. Anda akan mendapat sokongan hebat sepanjang kursus ini dan anda akan selesai dengan portfolio kerja yang keren.

Janji kami kepada Anda

Pembimbing one-to-one kami akan membimbing anda melalui kursus ini dan pasukan Penjagaan Pelajar kami berada di tangan untuk menjawab pertanyaan sehari-hari anda. Dan anda juga akan menjadi ahli komuniti dalam talian kami.

Belajar di mana sahaja sesuai dengan anda. Pembelajaran jauh bermakna anda mempunyai lebih banyak kebebasan dan kelenturan.

Bootcamp sepenuh masa14 minggu intensifSekurang-kurangnya 50 jam belajar seminggu diperlukan.Bootcamp Part-Time14-60 mingguBelajar fleksibel, belajar pada bila-bila masa dari mana-mana sahaja.Apa yang anda akan pelajariBahasa semasa... [-]
Ireland Blackrock
Pendaftaran Terbuka
English
Sepenuh masa
Sambilan
14 - 60 minggu
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Nilai University

Sekolah Pengkomputeran adalah permulaan yang baik untuk mereka yang berminat dalam pengkomputeran dan teknologi maklumat. Dengan pelbagai kursus diploma dan ijazah untuk ... [+]

Sekolah Pengkomputeran adalah permulaan yang baik untuk mereka yang berminat dalam pengkomputeran dan teknologi maklumat. Dengan pelbagai kursus diploma dan ijazah untuk dipilih, program ini menawarkan banyak peluang kerjaya kepada para pelajarnya. Organisasi sedang mencari lebih ramai staf dalam bidang sains komputer dan IT kerana peranan ini penting dalam memastikan aliran kerja dan sistem komputer yang lancar. Jadilah salah satu pemangkin dalam pengkomputeran dan IT pada masa anda lulus dari program ini.

Mengapa Sekolah Pengkomputeran?

Pilihan Kerjaya Lebar

Pelajar dalam kursus ini menggunakan teori latihan praktikal daripada aktiviti tangan.

Program Terjangkau

Pelajar membayar kurang untuk pengalaman pendidikan tinggi yang berkualiti tinggi.... [-]

مليسيا Bandar Baru Nilai
Oktober 2019
English
Sepenuh masa
30 bulan
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Tecnológico de Monterrey (Educación Continua Presencial)

Objektif program ini adalah untuk memahami, membangunkan, dan menguruskan pembangunan projek-projek eksekutif yang membina dengan metodologi BIM, melaksanakan proses komu ... [+]

objektif

Memahami, membangunkan, dan mengurus pembangunan projek-projek eksekutif yang membina dengan metodologi BIM, melaksanakan proses komunikasi, dan penyelarasan untuk menjangka masalah yang mungkin timbul dalam projek dan mengekalkan hubungan yang dapat diawasi antara objek sedia ada dan kuantiti mereka.

Faedah program iniMemasukkan kriteria tiga dimensi untuk projek-projek, bertujuan untuk terus memperbaiki projek.Penambahbaikan komunikasi dan pengenalan kriteria reka bentukKecekapan pengiraan dan dokumentasi.Penglihatan yang komprehensif bagi projek eksekutif yang membina.Diarahkan ke

Profesional dalam bidang pembinaan, pembinaan atau pembangunan projek pembinaan.

Tanpa pengetahuan terlebih dahulu atau perspektif yang sangat umum mengenai BIM.... [-]

Mexico Buenavista
Permintaan Maklumat
Sepanyol
Sepenuh masa
96 jam
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
South Mediterranean University

Jurutera latihan yang berkesan dalam persekitaran perniagaan yang semakin kompleks dan inovatif yang diterapkan oleh hari ini melampaui arahan berasaskan subjek tradision ... [+]

Kenapa Pilih MedTech?Kaedah Pengajaran Moden: pembelajaran berasaskan projek, ruang kerja inovasi terbuka, pengalaman praktikal yang luas dalam makmal moden, hubungan terbuka dan kolaboratif dengan industri dan institusi penyelidikan.Profesor Berkelayakan: fakulti berpengalaman, semua yang memegang Ph.D dari universiti berprestij.Negeri Kemudahan dan Makmal Seni: Makmal di bidang sains utama (Kimia, sains komputer, elektronik, Fizik ..)Latihan Baik dalam Pengurusan Perniagaan, Tadbir dan Etika: jurutera yang berjaya memerlukan pelbagai kompetensi yang meluas ke kemahiran komunikasi, pengurusan perniagaan, dan penghargaan terhadap persekitaran kawal selia dan interaksi antara etika dan teknologi moden.Kemungkinan Dwi Dua: peluang untuk mendapat manfaat daripada profesor yang melawat, projek penyelidikan bersama dan kerjasama diploma bersama dengan University of Michigan, universiti terkemuka di Amerika Syarikat.Program Kejuruteraan yang diajar dalam bahasa Inggeris, Kunci Kerjaya Global... [-]
Tunisia Tunis
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
3 - 3 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Sault College

Penekanan dalam program diploma Computer Programmer adalah untuk memberi pelajar perlu kemahiran pengaturcaraan komputer untuk mereka bentuk, membangun dan melaksanakan s ... [+]

Programmer Komputer (2090) 2 Tahun - 4 Semester Ontario College Diploma

Tinjauan Program

Penekanan dalam program diploma Computer Programmer adalah untuk memberi pelajar perlu kemahiran pengaturcaraan komputer untuk mereka bentuk, membangun dan melaksanakan sistem komputer. Sault College berusaha untuk memastikan persekitaran perkakasan dan perisian sehampir mungkin untuk piawaian industri dan yang terpancar di dalam persekitaran makmal di mana campuran platform wujud untuk menyokong objektif kurikulum. Pelajar akan membangunkan kemahiran mereka menggunakan pelbagai bahasa pengaturcaraan digunakan semasa termasuk C ++, Python, Visual Basic .NET, Jawa dan bahasa skrip seperti JavaScript, dan memohon kemahiran kepada penulisan yang berdiri sendiri dan aplikasi DBMS berasaskan web. ... [-]

Kanada Sault Ste. Marie
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Fanshawe College

Sekiranya anda berminat dengan apa yang diperlukan untuk menyediakan sokongan garis depan peringkat perusahaan, daftar masuk ke dalam program IT Computer Technician IT ka ... [+]

Bersiap-siap untuk memulakan kerjaya dalam-permintaan, teknologi dengan program IT ini

Sekiranya anda berminat dengan apa yang diperlukan untuk menyediakan sokongan garis depan peringkat perusahaan, daftar masuk ke dalam program IT Computer Technician IT kami. Anda akan membangunkan kemahiran untuk mengurus dan menyokong pengguna semasa menyokong dan berhubung dengan ahli-ahli lain pasukan IS.

Kursus IT dalam program Juruteknik Sistem Komputer kami akan menyediakan pengetahuan dan pengalaman pertengahan untuk menyokong persekitaran multivendor, termasuk:

Menyokong sistem operasi seperti Windows dan LinuxRangkaian - penukaran, penghalaan, WAN, tanpa wayar, sokongan VoIPSokongan pelayan webMenyokong pangkalan dataPengurusan meja perkhidmatanStrategi pemulihan bencana... [-]
Kanada London Simcoe Saint Thomas Woodstock  + 1 Lagi
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Estonian Entrepreneurship University Of Applied Sciences (EUAS)

Teknologi Web khusus mengajar anda untuk mencipta persekitaran dan aplikasi visual, membangunkan antara muka pengguna dan pengalaman pengguna. Anda juga akan berada dalam ... [+]

3.5 tahun Borang surat menyurat: belajar secara purata sebulan sekali, dari hari Khamis hingga AhadKemungkinan yuran dan ansuran bulanan bulanan Bagi graduan dan pekerja Ülemiste City, diskaun latihan ialah 10%

Teknologi Web khusus mengajar anda untuk mencipta persekitaran dan aplikasi visual, membangunkan antara muka pengguna dan pengalaman pengguna . Anda juga akan berada dalam persekitaran yang kondusif untuk mengembangkan idea-idea bagaimana menghubungkan pengetahuan anda dengan keusahawanan. Profesional dengan kemahiran kreatif dan perniagaan - kreatif pintar - adalah pekerja yang paling dicari di perusahaan teknologi Estonia.

Keistimewaan teknologi web adalah tepat untuk anda jika minat anda meluas ke seluruh bidang IT dan terutama jika anda ingin mengetahui lebih lanjut mengenai aplikasi web sebenarnya dan untuk yang mana . Keinginan untuk membentangkan diri sebagai pengguna atau pelanggan aplikasi web juga berguna. Kurikulum ini juga termasuk pengambilalihan dan pembangunan sejumlah besar kemahiran reka bentuk dan keusahawanan.... [-]

Estonia Tallinn
Sept. 2019
Russian
Sambilan
42 bulan
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Canada International Royal Arts College

Diploma Media dan Pembangunan Web adalah program dua tahun yang menggunakan teknologi terkini untuk memperkaya pembelajaran pelajar. Melalui projek-projek studio yang men ... [+]

Gambaran keseluruhan

Diploma Media dan Pembangunan Web adalah program dua tahun yang menggunakan teknologi terkini untuk memperkaya pembelajaran pelajar. Melalui projek-projek studio yang mencerminkan trend teknologi hari ini, para pelajar mendapat pengalaman menggunakan teori dan prinsip reka bentuk.

Program ini meningkatkan kemahiran pelajar dalam pelbagai perisian industri untuk berjaya merangka media web kreatif dan untuk membangunkan reka bentuk web mahir .

Tahun kedua adalah pengalaman kolektif di mana para pelajar akan bekerja dalam industri dan memperoleh pengalaman hidup sebenar, membina dan meningkatkan konsep akademik yang dipelajari di kelas.

Objektif PembelajaranMerancang media web yang kreatif dan koherenMembuat reka bentuk estetik menggunakan prinsipal reka bentukMenunjukkan pemikiran kreatif dan membangunkan komunikasi media yang cekapMenilai keperluan pemasaran projek digitalMewujudkan, membangunkan dan melaksanakan reka bentuk web mahirMenjadi sumber cadangan grafik baru dan menawarkan penyelesaian reka bentuk media berpusatkan penggunaMenunjukkan kecekapan teknikal dalam bahasa pembangunan Photoshop, Illustrator dan WebMenghasilkan kerja berkualiti profesional yang menunjukkan aplikasi kreatif yang unikBerkemampuan mempromosikan kerja untuk mendapatkan pekerjaan dalam industri Reka Bentuk GrafikKurikulum... [-]
Kanada Vancouver
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
CDI College

Adakah anda ingin menjadi peneraju industri teknologi maklumat? Sama ada anda mengejar kerjaya baru atau menaik taraf kemahiran anda, program Pengurusan Sistem Rangkaian ... [+]

Adakah anda ingin menjadi peneraju industri teknologi maklumat? Sama ada anda mengejar kerjaya baru atau menaik taraf kemahiran anda, program Pengurusan Sistem Rangkaian CDI College akan melengkapkan anda dengan kemahiran yang anda perlukan untuk merancang, melaksanakan, mentadbir dan mengamankan rangkaian komputer dan menyokong orang yang menggunakannya.

Dalam program ini, anda akan belajar untuk melaksanakan tugas perniagaan penting, menggunakan arahan sistem asas untuk sistem operasi, dan menggunakan proses berstruktur untuk menyelesaikan masalah. Graduan boleh mencabar beberapa peperiksaan pensijilan penting yang berkaitan dengan kerjaya IT, dan bersaing untuk pelbagai jawatan, seperti pentadbir rangkaian, pakar keselamatan rangkaian dan pakar sokongan teknikal.... [-]

Kanada Edmonton Calgary
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Cambrian College

Dapatkan kemahiran rangkaian dan infrastruktur yang mendalam untuk mengkonfigurasi persekitaran teknologi maklumat dalam semua saiz dan jenis organisasi. Anda akan belaja ... [+]

Gambaran keseluruhan

Dapatkan kemahiran rangkaian dan infrastruktur yang mendalam untuk mengkonfigurasi persekitaran teknologi maklumat dalam semua saiz dan jenis organisasi. Anda akan belajar cara memasang, mengurus, dan menyelesaikan masalah rangkaian dan internetwork; dan pelayan tempatan dan jauh.

Selain itu, anda akan belajar dari fakulti seperti Bob Vachon - salah seorang Prof kami yang secara literal membantu menulis buku Cisco Systems pada rangkaian.

Sila ambil perhatian bahawa kurikulum akademik sentiasa dikaji semula dan disemak untuk memastikan program dan kursus Cambrian tetap relevan. Kolej berhak untuk membatalkan atau membuat perubahan kepada mana-mana kursus atau program, yuran, prosedur, atau lokasi kampus pada bila-bila masa.... [-]

Kanada Sudbury
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
4 semester
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Centre for Arts and Technology

Reka bentuk grafik ... [+]

Berita yang Menarik !!

Centre for Arts and Technology mempunyai perjanjian artikulasi dengan University of Gloucestershire di England. Baca blog kami untuk temuduga dengan pengajar University of Gloucestershire Don Parker.

Ia pergi tanpa mengatakan bahawa anda mempunyai mata yang berminat untuk reka bentuk. Anda tahu bahawa apabila imej dan kata-kata bersatu tepat, ia adalah sihir pada halaman. Cita-cita anda tidak mempunyai batas dan anda mendapati potensi yang tidak terhad dalam aplikasi Internet dan digital yang menarik. Anda ingin memberi impak kepada dunia dengan menggabungkan reka bentuk yang indah dengan fungsi yang tiada tandingannya. Ini bukan masa depan sahaja ... masa depan anda. Dengan kepakaran ini, ditambah pula dengan bakat mentah anda, anda akan dapat melancarkan salah satu kraf reka bentuk yang lumayan:... [-]

Kanada Kelowna
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
18 bulan
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu