Sambilan Diploma dalam Sains Makanan di Sepanyol

Cari anda Sambilan Diploma dalam Sains Makanan di Sepanyol 2019

Sains Makanan

Diploma diberikan kepada mereka yang menamatkan program pengajian di sebuah sekolah teknikal atau kolej komuniti. Satu topik yang khusus perlu dikaji dalam usaha untuk mendapatkan diploma. Kebanyakan pelajar pergi ke pekerjaan yang lebih baik dan pendidikan yang lebih tinggi apabila mereka mendapatkan diploma mereka.

Dalam program Sains Makanan pelajar mempelajari prinsip-prinsip saintifik belakang pemprosesan makanan, penyimpanan, pembungkusan, dan pengedaran. Mereka mengkaji pemakanan manusia, kimia makanan, mikrobiologi, dan kesihatan manusia dan keselamatan.

Sepanyol, secara rasmi Kerajaan Sepanyol, adalah sebuah negeri yang berdaulat dan negara anggota Kesatuan Eropah. Ia terletak di Semenanjung Iberia di barat daya Eropah. Universiti Sepanyol mengawal akses kepada darjah mereka sendiri dan mereka menetapkan yuran pengajian. Mereka juga boleh menawarkan ijazah lanjutan tidak rasmi. Ibu kota Madrid berkemungkinan mempunyai bilangan terbesar bar per kapita daripada mana-mana bandar Eropah dan kehidupan malam yang sangat aktif.

Sambilan Diploma dalam Sains Makanan di Sepanyol

Baca lebih lanjut

Diploma Keselamatan Makanan

Asturias Corporación Universitaria
Online Sambilan 120  January 2019 Sepanyol Madrid

Untuk mengurangkan risiko keracunan makanan dan menyediakan pengguna dengan makanan yang selamat, industri makanan telah mengambil berat tentang pelaksanaan sistem dan piawaian yang menjamin keselamatan makanan. Terdapat satu siri alat praktikal yang membawa kepada penubuhan, pelaksanaan, penyelenggaraan dan peningkatan sistem pengurusan ... [+]

Diploma Keselamatan Makanan

Untuk mengurangkan risiko keracunan makanan dan menyediakan pengguna dengan makanan yang selamat, industri makanan telah mengambil berat tentang pelaksanaan sistem dan piawaian yang menjamin keselamatan makanan. Terdapat beberapa alat praktikal yang membawa kepada penubuhan, pelaksanaan, penyelenggaraan dan peningkatan sistem pengurusan kualiti, seperti BPM, HACCP dan sistem Keselamatan Makanan termasuk teknik audit ISO 22000. : 2005

Diploma Keselamatan Makanan dengan akreditasi sebagai Juruaudit Dalaman dalam Keselamatan Makanan Universiti Asturias dan IEP, akan membolehkan para peserta mengembangkan kemahiran yang diperlukan untuk pengurusan alat-alat ini dalam bidang pengetahuan ini.... [-]