close

Penapis

Lihat Hasil

Diploma dalam Sastera di Ireland

Diploma A merujuk kepada dokumen dianugerahkan kepada pelajar yang berjaya menamatkan kursus pra tetap yang berkaitan dengan topik, bidang atau industri tertentu. Diploma sering dianugerahkan oleh institusi akademik selepas program ijazah selesai. Kesusasteraan merujuk kepada hasil penulisan kreatif dalam kategori seperti puisi, novel dan fiksyen untuk menamakan beberapa. Satu program sastera bol… Baca lebih lanjut

Diploma A merujuk kepada dokumen dianugerahkan kepada pelajar yang berjaya menamatkan kursus pra tetap yang berkaitan dengan topik, bidang atau industri tertentu. Diploma sering dianugerahkan oleh institusi akademik selepas program ijazah selesai.

Kesusasteraan merujuk kepada hasil penulisan kreatif dalam kategori seperti puisi, novel dan fiksyen untuk menamakan beberapa. Satu program sastera boleh membenarkan pelajar meneroka jenis sastera yang berbeza. Pelajar boleh memilih untuk menjadi pakar di kawasan yang seperti sastera British atau drama, atau contoh.

Ireland baru-baru ini melaksanakan undang-undang, yang mewajibkan semua pelajar menghadiri pendidikan universiti untuk memohon pinjaman kerajaan untuk membolehkan mereka mencapai impian akademik yang lebih tinggi. Bahasa rasmi pertama adalah Ireland, juga dikenali sebagai Ireland Gaelic, tetapi Bahasa Inggeris (bahasa rasmi kedua) digunakan secara meluas. Ibu negara adalah Dublin. Ireland adalah terkenal untuk menyambut Hari Saint Patrick (17 Mac) di seluruh dunia.

Diploma dalam Sastera di Ireland

Baca Ringkas
format_list_bulleted Penapis
St. Angela's College Sligo, a College of the National University of Ireland, Galway
Sligo, Ireland

Program diploma akan menyediakan peserta dengan kesedaran, dan pendekatan kritikal kepada, pelbagai bukti sejarah di rantau Barat Utara.

Program diploma akan menyediakan peserta dengan kesedaran, dan pendekatan kritikal kepada, pelbagai bukti sejarah di rantau Barat Utara. -
Diploma
Separuh masa
2 tahun
English
Kampus
 

PETUA! Jika anda mewakili pusat pengajian dan ingin menambah program anda pada penyenaraian kami, hubungi kami di sini