ACADEMICCOURSES

Diploma dalam Sastera di Ireland

Diploma A merujuk kepada dokumen dianugerahkan kepada pelajar yang berjaya menamatkan kursus pra tetap yang berkaitan dengan topik, bidang atau industri tertentu. Diploma sering dianugerahkan oleh institusi akademik selepas program ijazah selesai.

Kesusasteraan merujuk kepada hasil penulisan kreatif dalam kategori seperti puisi, novel dan fiksyen untuk menamakan beberapa. Satu program sastera boleh membenarkan pelajar meneroka jenis sastera yang berbeza. Pelajar boleh memilih untuk menjadi pakar di kawasan yang seperti sastera British atau drama, atau contoh.

Ireland baru-baru ini melaksanakan undang-undang, yang mewajibkan semua pelajar menghadiri pendidikan universiti untuk memohon pinjaman kerajaan untuk membolehkan mereka mencapai impian akademik yang lebih tinggi. Bahasa rasmi pertama adalah Ireland, juga dikenali sebagai Ireland Gaelic, tetapi Bahasa Inggeris (bahasa rasmi kedua) digunakan secara meluas. Ibu negara adalah Dublin. Ireland adalah terkenal untuk menyambut Hari Saint Patrick (17 Mac) di seluruh dunia.

Diploma dalam Sastera di Ireland

1 Hasil dalam Sastera, Ireland Filter

Diploma dalam cerita rakyat & warisan barat laut, ireland

St. Angela's College Sligo, a College of the National University of Ireland, Galway
Diploma
<
Separuh masa
<
2 tahun
English
Kampus

Program diploma akan menyediakan peserta dengan kesedaran, dan pendekatan kritikal kepada, pelbagai bukti sejarah di rantau Barat Utara.

Baca lebih lanjut