Filter
Diploma
Afrika Selatan Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Cari anda Diploma dalam Sistem Maklumat di Afrika Selatan

Diploma biasanya ditawarkan melalui komuniti atau sekolah teknik. program diploma mengambil masa yang lebih singkat untuk melengkapkan daripada sarjana muda 's atau program ijazah bersekutu, menjadikan mereka pilihan yang ideal untuk mereka yang ingin melonjakkan kerjaya mereka.

Sistem maklumat adalah satu bidang yang besar pengajian bagi mereka yang mencari kerjaya dalam pemasaran yang melibatkan pengetahuan yang luas dalam dunia perniagaan dan sains komputer. Kedua-dua bidang bergabung untuk menyediakan pelajar untuk pekerjaan yang melibatkan analisis rapat dan tafsiran dalam pelbagai industri penting.

Sebuah negara yang terletak ke hujung selatan Afrika, Afrika Selatan, mempunyai budaya yang kaya yang anda tidak akan mendapatkan cukup sambil melawat atau belajar di sini. Bahasa-bahasa di sini termasuk Afrikaner dan Inggeris dan Belanda. Kehidupan kampus luas Universiti Afrika Selatan, Johannesburg Universiti atau mana-mana universiti lain akan menjadi fikiran bertiup. Anda akan suka berinteraksi dengan Bantus sini dan iklim tropika di rantau ini.

Diploma dalam Sistem Maklumat di Afrika Selatan

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

1 Hasil dalam Sistem Maklumat, Afrika Selatan

University of Johannesburg

Pelajar yang telah melengkapkan kelayakan ini akan berupaya menyediakan sokongan profesional, teknikal dan pembangunan dalam industri komputer. ... [+]

Pelajar yang telah melengkapkan kelayakan ini akan berupaya menyediakan sokongan profesional, teknikal dan pembangunan dalam industri komputer.

Hasil

Keluar hasil peringkat:

Pelajar yang layak akan mempunyai keupayaan untuk:

Berkomunikasi, membangunkan, menyelenggara dan melaksanakan sistem perisian.Membangun, melaksanakan dan menyelenggara sistem perkakasan dalam persekitaran pengkomputeran.Melaksanakan dan menyelenggara perkakasan dan sistem pengendalian rangkaian.Huraikan dan laksanakan prinsip teoritis yang menyokong persekitaran pengkomputeranSyarat Kemasukan dan Kriteria PemilihanSijil Kanan Negara atau kelayakan yang setara dengan piawaian yang setara.Rujuk kepada Peraturan Fakulti EB3 untuk syarat kemasukan minimum untuk Sijil Kanan (sehingga 2008) dan Sijil Kanan Negara (dari tahun 2009).Sijil N3, dengan lulus minimum sebanyak 60% dalam Matematik, Sains Fizikal, Elektronik Perindustrian dan Elektroteknologi, dan lulus dalam dua bahasa.Pelajar yang telah lulus program akses yang sesuai boleh dikecualikan daripada keperluan minimum.Pembelajaran eksperimen... [-]
Afrika Selatan Johannesburg
Januari 2020
English
Sepenuh masa
3 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu