Filter
Diploma
Kanada Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Cari anda Diploma dalam Sistem Maklumat di Kanada

Diploma biasanya ditawarkan melalui komuniti atau sekolah teknik. program diploma mengambil masa yang lebih singkat untuk melengkapkan daripada sarjana muda 's atau program ijazah bersekutu, menjadikan mereka pilihan yang ideal untuk mereka yang ingin melonjakkan kerjaya mereka.

Pelajar-pelajar yang sedang mencari ilmu tergabung, berfungsi dan praktikal kedua-dua pengetua perniagaan dan sains komputer mungkin berminat dalam sistem maklumat. Ini adalah satu bidang pengajian yang menyediakan pelajar untuk pelbagai kerjaya seluruh pelbagai industri yang luas.

Kanada ialah sebuah negara Amerika Utara yang terdiri daripada sepuluh provinsi dan wilayah. Terletak di bahagian utara benua, ia bermula dari Atlantik ke Pasifik dan utara ke dalam Lautan Artik.

Diploma dalam Sistem Maklumat di Kanada

Baca lebih lanjut Baca Ringkas
Peluang-peluang program yang lain {dalam negara}

2 Hasil dalam Sistem Maklumat, Kanada

CDI College

Program Jurutera Sistem Jaringan CDI College akan menyediakan anda dengan kemahiran yang anda perlukan untuk merancang, melaksanakan, mentadbir dan menjamin rangkaian kom ... [+]

Adakah anda ingin menjadi peneraju dalam industri Teknologi Maklumat? Sama ada anda mengejar kerjaya baru atau menaik taraf kemahiran anda, Program Jurutera Sistem Rangkaian CDI College akan melengkapkan anda dengan kemahiran yang anda perlukan untuk merancang, melaksanakan, mentadbir dan mengamankan rangkaian komputer dan menyokong orang yang menggunakannya.

Dalam program ini, anda akan belajar untuk melaksanakan tugas perniagaan penting, menggunakan arahan sistem asas untuk sistem operasi, dan menggunakan proses berstruktur untuk menyelesaikan masalah. Anda juga akan mengkaji Cisco Networking, Microsoft Network dan Security Network.

Graduan boleh mencabar beberapa peperiksaan pensijilan penting yang berkaitan dengan kerjaya IT, dan bersaing untuk pelbagai jawatan, seperti pentadbir rangkaian, pakar keselamatan rangkaian dan pakar sokongan teknikal. Sebagai tambahan untuk membangunkan asas yang mantap dalam kemahiran rangkaian, anda akan berpartisipasi dalam penempatan praktikum yang akan memberikan anda pengalaman pengalaman yang anda perlukan untuk kerjaya yang berjaya.... [-]

Kanada Burnaby Surrey Vancouver Scarborough Mississauga Toronto  + 3 Lagi
Sept. 2020
English
Sepenuh masa
57 minggu
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Fanshawe College

Sekiranya anda berminat dengan apa yang diperlukan untuk menyediakan sokongan garis depan peringkat perusahaan, daftar masuk ke dalam program IT Computer Technician IT ka ... [+]

Bersiap-siap untuk memulakan kerjaya dalam-permintaan, teknologi dengan program IT ini

Sekiranya anda berminat dengan apa yang diperlukan untuk menyediakan sokongan garis depan peringkat perusahaan, daftar masuk ke dalam program IT Computer Technician IT kami. Anda akan membangunkan kemahiran untuk mengurus dan menyokong pengguna semasa menyokong dan berhubung dengan ahli-ahli lain pasukan IS.

Kursus IT dalam program Juruteknik Sistem Komputer kami akan menyediakan pengetahuan dan pengalaman pertengahan untuk menyokong persekitaran multivendor, termasuk:

Menyokong sistem operasi seperti Windows dan LinuxRangkaian - penukaran, penghalaan, WAN, tanpa wayar, sokongan VoIPSokongan pelayan webMenyokong pangkalan dataPengurusan meja perkhidmatanStrategi pemulihan bencana... [-]
Kanada London
Januari 2020
English
Sepenuh masa
2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu