Filter
Diploma
United Kingdom Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Cari anda Diploma dalam Sistem Maklumat di UK

Diploma adalah satu dokumen akademik yang dianugerahkan oleh sekolah-sekolah yang menunjukkan penguasaan sesuatu kawasan. Secara umumnya, diploma diperolehi selepas berjaya menamatkan kursus komprehensif mengenai topik tertentu atau dalam disiplin akademik tertentu.

Sistem maklumat memperkenalkan pelajar kepada kelas yang berkisar sains perniagaan dan komputer untuk memupuk mereka dengan pengetahuan kerja masing-masing, dan bagaimana untuk menggunakan pengetahuan ini digabungkan untuk bekerja dalam beberapa kerjaya yang wujud dalam industri lain popular pemasaran, perniagaan dan.

UK, United Kingdom adalah berusia lebih daripada 300 tahun dan terdiri daripada empat negara konstituen: England, Scotland, Wales dan Ireland Utara. UK telah menjadi pusat pengajian untuk 1,000 tahun yang lalu dan mempunyai banyak universiti purba dan dibezakan. Pelajar luar negara membentuk sebahagian besar daripada badan pelajar di universiti di England.

Diploma dalam Sistem Maklumat di UK

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

1 Hasil dalam Sistem Maklumat, United Kingdom

The College of Central London

Diploma Nasional BTEC dalam Pengkomputeran adalah kelayakan yang diiktiraf di peringkat antarabangsa dan disahkan, ditadbir dan disahkan oleh Pearson BTEC. Diploma Kebang ... [+]

Pearson BTEC Tahap 5 HND dalam Pengkomputeran dan Pembangunan Sistem (QCF)

Kebangsaan Kebangsaan BTEC yang baru dalam Pengkomputeran dan Pembangunan Sistem telah diakreditasi ke Kelayakan dan Kerangka Kredit (QCF)

Diploma Nasional Pearson BTEC Hr dalam Pengkomputeran adalah kelayakan yang diiktiraf di peringkat antarabangsa dan disahkan, ditadbir dan disahkan oleh Pearson BTEC. Diploma Kebangsaan Tinggi BTEC (HND) bersamaan dengan dua tahun pertama program Ijazah Kehormat di Universiti British. Kelayakan ini direka untuk melengkapkan pelajar dengan pengetahuan, pemahaman dan kemahiran yang diperlukan untuk berjaya dalam pekerjaan semasa dan masa depan dalam Teknologi Maklumat. Kelayakan ini adalah selaras dengan Keperluan Komputer British British (BCS) dan Majlis Kejuruteraan untuk mendapatkan akreditasi dan pengecualian dari peperiksaan BCS.... [-]

United Kingdom London UK Online
Pendaftaran Terbuka
English
Sepenuh masa
1 - 2 tahun
Dalam Talian & Kampus Digabungkan
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu