Filter
Diploma
Sri Lanka Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Terbaik Diploma di Sri Lanka 2019

Diploma A diberi ganjaran kepada pelajar-pelajar yang menamatkan program pembelajaran tertumpu kepada subjek tertentu. Program diploma mengambil satu hingga dua tahun untuk disiapkan. Sekolah teknik dan kolej komuniti menawarkan diploma untuk pembelajaran khusus.

Walaupun terdapat banyak peluang pendidikan tinggi di Sri Lanka, banyak yang baik daripada penduduk tidak memilih untuk menghadiri institusi-institusi ini. Walaupun tekanan antarabangsa telah membantu beberapa dalam pembangunan, cadangan universiti sering mendapat tentangan dari penduduk tempatan.

Diploma di Sri Lanka

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

Hasil

Hindustan University

Komputer dan teknologi komunikasi telah menjadi bahan-bahan utama dan tulang belakang untuk menyokong misi perkhidmatan infrastruktur kritikal dalam pelbagai sektor masya ... [+]

Komputer dan teknologi komunikasi telah menjadi bahan-bahan utama dan tulang belakang untuk menyokong misi perkhidmatan infrastruktur kritikal dalam pelbagai sektor masyarakat kita. Dalam usaha untuk berkongsi maklumat dan menyusun operasi Perusahaan juga mewujudkan sistem rangkaian kompleks mendedahkan rangkaian mereka kepada pelanggan, pembekal dan rakan niaga yang lain. selok-belok Advanced rangkaian, keperluan akses yang lebih besar, dan desakan dinamik di internet telah membuka pintu untuk komputer, maklumat dan keselamatan rangkaian, yang membawa kepada jenayah siber, hasil sampingan utama, yang merupakan punca kebimbangan bagi organisasi.

Diploma Profesional dalam Cyber ​​Siasatan dan Undang-Undang bertujuan untuk melengkapkan individu dengan asas-asas konsep yang membawa kepada kemajuan pemahaman teknologi pengkomputeran, teknologi forensik siber dan ke atas kemahiran keupayaan teknikal mereka dari segi pemahaman bunyi ekosistem keselamatan siber. Ekosistem siber merupakan eko-rantaian yang bermula dari reka bentuk perisian, pembangunan, pepijat, ujian, penilaian kelemahan, hacking, penyiasatan digital dan laluan forensik, dan rangka kerja undang-undang.... [-]

Sri Lanka Colombo
Julai 2020
English
Sepenuh masa
6 bulan
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu