Read the Official Description

Percutian musim panas adalah peluang yang sempurna untuk belajar dan mencipta. Kursus Rekaan Musim Panas Kanak-kanak Fesyen menawarkan rendaman dalam dunia fesyen yang menarik, yang akan membantu anak bongsu yang berumur antara 9 dan 13 tahun, untuk mengetahui diri mereka dan persekitaran yang mengelilingi mereka.

Pelajar akan menemui rahsia kerja pereka fesyen melalui imej, permainan dan kraf.summer courses kids

Reka Bentuk Fesyen adalah salah satu kursus Summer Summer Junior Academy of IED Madrid.

Kursus Kanak-kanak Musim Panas direka untuk semua orang-orang muda berusia antara 9 dan 13 yang ingin membangunkan bahagian kreatif mereka dan menjadi akrab dengan reka bentuk dan teknologi baru pada musim panas.

  • Kursus-kursus ini berlangsung selama seminggu dan diajar dari 26 hingga 26 Jun, dengan kelas dari hari Isnin hingga Jumaat dari 10:00 pagi hingga 2:00 pagi.
  • Tempoh keseluruhan kursus ialah 20 jam.

Kandungan kursus:

Pelajar akan mempelajari teknik Lukisan dan Warna, belajar tentang Sejarah Fesyen, berhubung dengan Kain dan Jahit dan, akhirnya, buat reka bentuk mereka sendiri menggunakan teknik Pemodelan pada manekin.

Terima kasih kepada kursus Rekaan Fesyen Kanak-Kanak Musim Panas, pelajar akan belajar untuk meluahkan perasaan dan bersenang-senang dalam persekitaran yang bersifat seni dan suka bermain.

Program taught in:
Spanish (Spain)

See 48 more programs offered by IED – Istituto Europeo di Design Madrid »

Last updated June 14, 2018
This course is Campus based
Start Date
Jun 2019
Duration
Sambilan
Price
500 EUR
By locations
By date
Start Date
Jun 2019
Application deadline

Jun 2019