ESL dan Program Sekolah Tinggi di Connecticut

Easton Country Day School

Penerangan Program

Baca keterangan rasmi

ESL dan Program Sekolah Tinggi di Connecticut

Easton Country Day School

Program Sekolah Menengah Kebangsaan Easton Country Day School (ECDS) berusaha untuk membangunkan pelajar-pelajar yang baik yang mampu melaksanakan di universiti yang paling kompetitif.

Kami berusaha untuk mencapai misi kami dengan:

 • Menjaga kelas kita kecil supaya setiap pelajar menerima banyak perhatian individu.
 • Menggunakan hanya guru-guru yang berkelayakan dan sangat berdedikasi yang kemahiran yang luar biasa digunakan untuk kegunaan terbaik mereka.
 • Mengintegrasikan kursus bertingkat, bersama-sama dengan pendekatan peribadi, penyelesaian masalah kepada ahli akademik.
 • Mengekalkan perkongsian aktif dengan ibu bapa dalam menetapkan dan mematuhi standard kelakuan dan sikap yang mencerminkan dengan baik kepercayaan kolektif kami dalam tanggungjawab sosial.

Program Bahasa Kedua Bahasa Inggeris (ESL) dengan Universiti Tempatan


Direka untuk meningkatkan skor TOEFL dengan ketara


Easton Country Day School telah membangunkan program untuk pelajar dari luar negara yang memberi tumpuan kepada kedua-dua ahli akademik dan rendahan budaya. Sebagai tambahan kepada program akademik teras, ECDS menawarkan peluang untuk mengkhususkan diri dalam bidang pengayaan terpilih yang akan membantu untuk memperdalam pengetahuan dalam bidang khusus sementara serentak menyediakan rendahan budaya. Pelajar akan ditempatkan dengan keluarga tuan rumah supaya mereka dapat memperoleh pendedahan selanjutnya terhadap pengalaman budaya Amerika dan Bahasa Inggeris.

 • Tuisyen untuk program penuh adalah $ 35,000 setahun untuk pelajar antarabangsa. Kursus dalam talian ESL dimasukkan dan diberikan kepada semua pelajar antarabangsa dengan kerjasama Sacred Heart University.
 • Tugasan Homestay disediakan kepada pelajar Antarabangsa kami melalui rakan kongsi kami. Kami bekerjasama dengan setiap pelajar untuk memastikan rakan kongsi kami memadankan pelajar dengan keluarga.


Apa yang kami tawarkan:

 • ELL dalam satu bilik darjah boleh menjadi heterogen dari segi bahasa penguasaan bahasa, penguasaan bahasa Inggeris, pengalaman sebelumnya di sekolah, dan masa di Amerika Syarikat. Untuk menangani masalah ini, kami menawarkan kelas ELL yang sangat kecil dengan arahan yang disesuaikan dengan individu.
 • Arahan memberi tumpuan kepada menyediakan amalan spesifik disiplin yang direka untuk membina persefahaman konsep dan kebolehan bahasa berserta. Pembelajaran adalah proses sosial yang memerlukan guru sengaja merancang peluang pembelajaran yang mengintegrasikan membaca, menulis, berbicara, dan mendengarkan amalan setiap disiplin.
 • Kursus-kursus Kesusasteraan dan Penulisan diubahsuai untuk memberi tumpuan kepada kemahiran membina bidang-bidang di dalam disiplin bahasa Inggeris untuk meningkatkan kemahiran bahasa Inggeris secara serentak dan menyediakan pelajar untuk kejayaan dalam kursus Bahasa Inggeris arus perdana kerana meneruskan pendidikan mereka melalui kolej.
 • Kursus persediaan ujian TOEFL intensif mingguan yang memberi tumpuan kepada membaca, mendengar, berbicara, kemahiran menulis, dan strategi pengambilan ujian yang diperlukan untuk meningkatkan skor ujian untuk memenuhi piawaian tinggi universiti Amerika.
 • Kursus-kursus yang direka untuk memudahkan peralihan dari luar negara ke Amerika dengan memberikan pemahaman bagaimana untuk berjaya dalam sistem pendidikan Amerika, serta pengenalan umum kepada budaya Amerika.

This school offers programs in:
 • English
Easton Country Day School

Tarikh Akhir Kemaskini May 8, 2018
Tempoh & Harga
This course is Lokasi Kampus
Start Date
Tarikh mula
Sept. 2019
Duration
Tempoh
2 - 4 
Sepenuh masa
Price
Harga
35,000 USD
$ 35,000 setahun untuk pelajar antarabangsa serta tuduhan hosting
Locations
Amerika Syarikat - Easton, Connecticut
Tarikh mula : Sept. 2019
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat
Dates
Sept. 2019
Amerika Syarikat - Easton, Connecticut
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat