Read the Official Description

TINJAUAN PROGRAM Program persediaan hospitaliti kami menyediakan anda untuk memenuhi keperluan bahasa Inggeris untuk masuk ke program diploma sarjana atau pascasiswazah anda di Les Roches Jin Jiang. Program ini akan menempatkan anda dalam tahap program yang sesuai mengikut tahap bahasa Inggeris anda yang sedia ada, dan tempoh program keseluruhan bergantung pada tahap bahasa Inggeris anda. Kursus memberi tumpuan kepada pembelajaran Bahasa Inggeris yang intensif dalam kumpulan-kumpulan kecil, dan aspek-aspek penting dalam perhotelan Bahasa Inggeris diperkenalkan.

Program Persiapan Hospitality (HPP) juga bertujuan untuk memperkenalkan pelajar kepada perhotelan, meningkatkan kesedaran budaya mereka sebagai persediaan untuk kajian lanjut di Les Roches Jin Jiang ketika menyertai program utama.

TAHAP TOUCHSTONE Pelajar akan ditempatkan di peringkat program yang sesuai mengikut tahap bahasa Inggeris mereka yang dinilai oleh ujian penempatan, bersamaan dengan peperiksaan Bahasa Inggeris IELTS, yang diambil pada hari daftar masuk di kampus. Terdapat tiga tahap yang berbeza dan setiap peringkat adalah kursus 9 minggu. Program persiapan perhotelan di Les Roches Jin Jiang menampilkan tiga tingkat yang berbeda dari Touchstone, sebuah program bahasa Inggeris yang ditawarkan dengan kerjasama Cambridge University Press. Setiap tahap diajar dalam kursus 9-minggu. Berdasarkan hasil penilaian penilaian bahasa Inggeris anda (diambil ketika anda tiba di kampus), anda akan memulakan program persediaan anda di Touchstone 2, Touchstone 3 atau Touchstone 4.

KANDUNGAN KURSUS

  • Touchstone English: 12 jam seminggu
  • Penulisan: 3 jam seminggu
  • Tatabahasa: 3 jam seminggu
  • Hospitaliti Bahasa Inggeris: 3 jam seminggu
  • Pembelajaran Bahasa Pembelajaran Komputer: 2 jam seminggu
  • Sokongan Kajian: 2 jam seminggu
Program taught in:
English
Les Roches Jin Jiang International Hotel Management College

See 3 more programs offered by Les Roches Jin Jiang International Hotel Management College »

This course is Campus based
Start Date
Sept. 2019
Duration
9 - 27 
Sepenuh masa
By locations
By date
Start Date
Sept. 2019
Application deadline

Sept. 2019

Location
Application deadline
End Date