English Language Institute

Navarro College

Penerangan Program

Baca keterangan rasmi

English Language Institute

Navarro College

Navarro College adalah sebuah kolej dua tahun yang terletak di Corsicana, Texas Amerika Syarikat. Sebagai tambahan kepada lebih 35 program akademik dan teknikal yang ada, Navarro College English Language Institute juga menyediakan latihan bahasa Inggeris kepada pelajar-pelajar antarabangsa. Navarro College telah menjadi tuan rumah pelajar antarabangsa selama lebih 35 tahun. Badan pelajar agak pelbagai dengan lebih daripada 36 negara yang diwakili.

The Navarro College English Language Institute adalah didikan bahasa Inggeris yang berkualiti tinggi, di mana pelajar antarabangsa boleh belajar untuk potensi penuh mereka, membangun penguasaan yang lebih mendalam tentang bahasa Inggeris, dan pemahaman yang lebih mendalam tentang budaya dan adat Amerika Syarikat. Kursus membantu pelajar bersedia untuk pengajian ijazah pertama atau ijazah di universiti di Amerika. Navarro College menawarkan kemasukan terjamin ke dalam kelas kolej untuk pelajar antarabangsa yang melengkapkan English Language Institute.

Untuk mencapai penguasaan bahasa Inggeris, Navarro College menawarkan pemula, pertengahan, dan kursus peringkat lanjutan dalam Academic Writing dan Tatabahasa, Komunikasi lisan (mendengar dan bertutur), dan Amerika Syarikat Bahasa dan Kebudayaan. Intensive English Language Program kami secara cepat mengajar pelajar dari awal hingga peringkat lanjutan berstruktur membina kemahiran dan perbualan faedah tinggi untuk persediaan akademik yang ketat dan pengayaan kerjaya.

The Navarro College English Language Institute menawarkan kursus-kursus untuk pelajar antarabangsa umur 18 tahun dan lebih tua sepanjang tahun. ujian kemahiran pada awal program ini akan menentukan penempatan kelas pelajar. Kursus diajar dalam lapan sesi seminggu dengan tuisyen bagi kira-kira $ 2,400 bagi setiap penggal. Di kampus perumahan disediakan dengan bayaran tambahan. Sesiapa yang berminat untuk memohon kepada Institut Bahasa Inggeris perlu menghubungi pejabat Program Antarabangsa di + 1-903-875-7425.

Tarikh Akhir pendaftaran

  • Jatuh saya 15 Jul
  • Fall II 15 September
  • Spring Saya November 15
  • Spring II 15 Feb
  • Sesi Summer April 15
This school offers programs in:
  • English
Tempoh & Harga
This course is Lokasi Kampus
Start Date
Tarikh mula
Sept. 2019
Duration
Tempoh
Sepenuh masa
Price
Harga
2,400 USD
satu jangka
Locations
Amerika Syarikat - Corsicana, Texas
Tarikh mula : Sept. 2019
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat
Dates
Sept. 2019
Amerika Syarikat - Corsicana, Texas
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat