Express Chinese Program - Kelas Percubaan Percuma Dalam Talian

Silk Mandarin

Penerangan Program

Baca keterangan rasmi

Express Chinese Program - Kelas Percubaan Percuma Dalam Talian

Silk Mandarin

Program Bahasa Cina Ekspres

Kepentingan HSK yang semakin meningkat telah menjadi sebab untuk merancang Kursus Express kami. Tidak syak lagi cara terpantas untuk lulus ujian HSK anda dengan hasil yang baik. Dalam kursus ini, kami meluaskan kemahiran bahasa pelajar ke tahap yang paling tinggi. Beban kerja belajar sendiri adalah 15 jam seminggu yang tertinggi dari semua kursus kami, saiz kelas dengan 4 pelajar kecil.

Kursus Express paling sesuai untuk mereka yang:

  • ingin mendaftar untuk Universiti atau memohon pekerjaan dan kini perlu lulus HSK 4 atau 5 secepat mungkin;
  • dengan cepat perlu memperoleh 'HSK-points' tambahan untuk mendapatkan VISA mereka di bawah peraturan VISA baru;
  • ingin mencabar diri sendiri dan melihat betapa cepatnya mereka boleh pergi.

Metodologi

Metodologi pengajaran kami adalah apa yang membezakan kami dari sekolah-sekolah lain. Ia menjadikan pelajar kita belajar SELESAI dan dengan FUN. Terutama teknik Motion Slow teruk kami sangat popular dengan pelajar kami kerana mengajar mereka bahasa Mandarin dengan hanya SATU peraturan bukannya berpuluh-puluh dan pelajar mana yang tidak suka itu? Lihat sendiri di bahagian video!

Produk

Di dalam kelas, kami menggunakan pakej alat yang dibangunkan untuk membantu memahami, menghafal dan menggunakan bahasa Cina. Antara lain, pembentangan powerpoint kami, ditunjukkan pada skrin besar, menggambarkan pembinaan tatabahasa Cina dan struktur Cina. Kami menggunakan Flashcards Bercakap untuk membantu anda mempelajari Watak Cina dan menyediakan anda dengan App untuk melakukan kerja rumah anda.


Lulus peperiksaan HSK pada masa yang sama

2 IN 1, itu adalah kurikulum kaedah kami untuk mengajar anda Conversational Chinese / HSK. Dengan kurikulum ini, kami menyediakan 2 Keputusan dalam 1 Kursus. Anda akan belajar kehidupan harian Conversational Chinese dan (bagi mereka yang menginginkannya) mempunyai pilihan untuk lulus peperiksaan HSK pada masa yang sama. Sesungguhnya mengikuti kurikulum kami, tiada kelas Persediaan HSK tambahan diperlukan, anda mungkin mahu mengambil peperiksaan HSK, yang menjimatkan masa dan wang anda.

2 PLUS 1, iaitu kaedah kami untuk mengajar anda Business Chinese / BCT. Sebagai asas untuk pengajaran Cina Perniagaan kami, kami menggunakan pengajaran Cina Pembicaraan / HSK 2 IN 1. Selain itu, kami menambah perbendaharaan kata, struktur dan frasa dalam topik Perniagaan Cina berikut, jadi memang 2 PLUS 1.Occisi kami bagaimanapun, bukan sahaja mengajar anda topik-topik yang berkaitan dengan perniagaan ini tetapi juga memberikan anda pemahaman tentang budaya, etika dan etika perniagaan Cina, yang sangat penting ketika menjalankan perniagaan di China.

Testimoni

"Sejak beberapa tahun kebelakangan ini, saya telah mencuba lebih daripada 5 sekolah Mandarin yang berbeza dan mendapati bahawa Silk Mandarin adalah yang terbaik. Apa yang saya dapati tentang Silk Mandarin ialah mereka berusaha untuk terus memperbaiki metodologi pengajaran mereka, sesuatu yang sangat berbeza dari yang lain Sekolah Mandarin yang saya temui sejauh ini Guru-guru dan pihak pengurusan sangat terlibat dan berminat untuk mengajar bahasa Cina: ia benar-benar sesuatu yang istimewa. Selepas dua tahun belajar bahasa Silk Mandarin selama dua tahun dan tidak mempunyai pengalaman belajar bahasa Mandarin sebelum ini, saya sekarang kira-kira untuk bermula dengan kelas HSK5 Saya tidak akan mengharapkan untuk meningkatkan bahasa Mandarin saya dengan cepat ini sekolah ini benar-benar sesuatu yang istimewa dan saya telah berjaya mencadangkan kepada rakan-rakan di Shanghai yang sekarang juga pelanggan tetap.

Daniel - Belanda

"Saya mula belajar bahasa Cina di Silk Mandarin selepas dua sahabat saya dengan sangat baik di China. Saya telah tinggal di China selama 2 tahun semasa bekerja sepenuh masa dan belajar (dengan cara yang setengah berpihak) di tepi dan telah mengambil 1 tahun Cina universiti.Tapi saya berasa sangat terinspirasi di Silk Mandarin bahawa belajar saya akan membayar, yang memberi saya banyak tenaga. Satu bahagian penting ialah saya dapat menentukan apa yang saya mahu belajar dan apa yang berguna untuk kerja saya dan kehidupan seharian, yang dalam dan dari itu sangat bagus, tetapi bukan perkara yang membuatkan Silk Mandarin selain dari sekolah-sekolah lain yang saya pergi. Sebaliknya, perkara-perkara besar yang dilakukan oleh orang-orang ini adalah mengajar anda logik bahasa, menggunakan kaedah yang sangat mudah dan mudah untuk memahami kaedah itu, tetapi yang tidak pernah saya dengar apa-apa tentang sebelum ini di universiti atau sekolah swasta yang lain.Setelah guruku mula mengajar saya ini, begitu banyak keping datang untuk saya dalam bentuk struktur ayat dan cara kerja Cina nk bahasa saya benar-benar tidak konsisten sebelum dan saya tidak pernah pasti di mana untuk meletakkan kata-kata yang mana kerana saya tahu peraturan yang berbeza tetapi tidak bersatu. Jadi saya katakan lelaki ini sangat mesra dan fleksibel dan sejuk, tetapi mereka juga benar-benar tahu barangan mereka. Saya seorang penyunting / menulis profesional bahasa Inggeris yang berasal dari bahasa Inggeris yang cemerlang dan guru bahasa Cina saya tahu bahagian ucapan bahasa Inggeris yang lebih baik daripada saya - anda perlu memahami bahasa untuk mengajarnya dan orang-orang ini memilikinya :) "

Simone - Amerika Syarikat

"Setelah belajar di banyak sekolah bahasa di negara-negara yang berbeza sepanjang hidup saya, saya memberikan keyakinan untuk mengatakan bahawa Silk Mandarin menonjol dari sekolah-sekolah lain dengan alasan yang berbeza. Yayasan itu dibuat dari orang-orang yang bersemangat dan ramah yang selalu menggalakkan proses pembelajaran kami; ketara bagaimana mereka benar-benar bermotivasi dalam membuat kita belajar melalui pendekatan yang berbeza, bukan sahaja dengan menggunakan buku, tetapi menawarkan bahan mereka sendiri seperti flashcards, pena bertulis, aplikasi tersuai dan juga kumpulan SMS untuk memastikan kita sentiasa terlibat dan akhirnya keterbukaan mereka bertanya untuk maklum balas adalah sah dan mereka akan sentiasa berusaha untuk meningkatkan pengalaman kami dengan kelas yang sesuai, mengikut keperluan kami, dengan cara yang terbaik. "

Jess - Brazil

This school offers programs in:
  • English


Tarikh Akhir Kemaskini March 11, 2018
Tempoh & Harga
This course is Lokasi Kampus
Start Date
Tarikh mula
Pendaftaran Terbuka
Duration
Tempoh
Sepenuh masa
Locations
China - Shanghai
Tarikh mula: Pendaftaran Terbuka
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat
Dates
Pendaftaran Terbuka
China - Shanghai
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat
Video

Learn Chinese in a clever way

Learn Chinese in an easy way

Learn Chinese in a fun way