Baca keterangan rasmi

Fashion Stylist adalah seorang pakar dalam gaya dan imej penciptaan dan mempunyai tugas untuk meningkatkan identiti garis fesyen. Dia perlu mempunyai daya estetik yang memuncak dan kreativiti dan harus dapat memahami trend masa depan terlebih dahulu dan mengenal pasti gaya kemenangan, yang menawarkan imej yang selaras untuk keseluruhan koleksi bagi memastikan kejayaannya.

Kursus intensif dalam Styling Styling & Communication Concept direka untuk membantu para pelajar dengan cepat membangunkan kemahiran dan alat yang mereka perlukan untuk memberi kesan yang berkesan terhadap komunikasi dan promosi produk fesyen, meningkatkan idea dan gaya.

Kursus ini menyediakan pelajar dengan pengetahuan yang komprehensif Sistem Fesyen, Styling dan Komunikasi, meneroka peraturan-peraturan asas estetik Seni dan Fotografi.

Pada akhir kursus ini, pelajar akan telah mencipta portfolio mereka sendiri projek-projek dan akan dapat untuk membuat keputusan sama ada untuk memasuki dunia pekerjaan atau meningkatkan kemahiran mereka dengan mengambil salah satu kursus Master disediakan oleh HFFA.

Program diajar dalam:
English

Lihat 4 lagi program yang ditawarkan oleh Haute Future Fashion Academy »

This course is Campus based
Start Date
Okt. 2019
Duration
Sepenuh masa
Ikut lokasi
Ikut tarikh
Start Date
Okt. 2019
Tarikh tutup permohonan

Okt. 2019

Location
Tarikh tutup permohonan
End Date