Fesyen Stylist Musim Panas Kursus Junior

IED – Istituto Europeo di Design Madrid

Penerangan Program

Baca keterangan rasmi

Fesyen Stylist Musim Panas Kursus Junior

IED – Istituto Europeo di Design Madrid

Terima kasih kepada Kursus Junior Fashion Stylist Summer anda akan belajar bagaimana untuk menyediakan dan menjalankan pengeluaran sesi fotografi untuk kempen fesyen berdasarkan trend catwalk terkini. Kursus ini adalah praktikal dan pelajar akan membuat editorial fesyen dan portfolio.

OBJEKTIF:

  • Pengenalan kepada metodologi kerja stylist fesyen.
  • Membuat dan menjalankan editorial fesyen dengan bantuan satu pasukan profesional (stylist fesyen, jurugambar fesyen, model, make-up artis dan pendandan rambut).
  • Kerja pada set fesyen fotografi.

stylist fesyen adalah salah satu Kursus Summer Junior Akademi Junior IED di Madrid. Summer Juniors ialah kursus dalam reka bentuk, fesyen dan komunikasi visual yang direka khusus untuk anak-anak muda yang berumur di antara 14 dan 18.

Matlamat mereka adalah untuk memulakan pelajar off dalam dunia reka bentuk, membangunkan kemahiran kreatif mereka dan memberi mereka alat-alat asas untuk memudahkan akses kepada disiplin ini.

Pelajar akan belajar sambil mereka mempunyai masa yang baik dalam konteks kreatif terbaik. Mereka akan menikmati pengalaman yang unik dan mendapatkan yang terbaik daripada percutian mereka. Dalam pengertian ini, Madrid menawarkan semua yang pelajar boleh mahu.

Cosmopolitan, mengalu-alukan, menghiburkan, tradisional dan avant-garde, terbuka dan dinamik, Madrid juga ibu reka bentuk dan inovasi, dengan kehidupan budaya yang sengit dan semangat yang muda, resah dan optimis.

  • Jangka masa: 2 minggu
  • Jadual waktu: Isnin hingga Jumaat, dari jam 10.00 untuk 14.00h
This school offers programs in:
  • English
Tempoh & Harga
This course is Lokasi Kampus
Start Date
Tarikh mula
Julai 2019
Duration
Tempoh
Sepenuh masa
Price
Harga
1,000 EUR
Locations
Sepanyol - Madrid, Community of Madrid
Tarikh mula : Julai 2019
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat
Dates
Julai 2019
Sepanyol - Madrid, Community of Madrid
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat