Fizik Ijazah Sarjana (FdA)

Umum

Penerangan Program

Praktikal dan kontemporari: kursus fotografi berfokus kerjaya untuk mahasiswa


Fotografi telah membantu membentuk persepsi dan sikap kita sejak dua abad yang lalu. Kini, dengan perkembangan komunikasi massa global, ia menjadi lebih penting dalam amalan komersial dan kreatif.

Mengenai Ijazah Yayasan (FDA) dalam Fotografi di Barking

Anda juga akan diberi peluang penglibatan profesional yang ketara dan membuat perjalanan negara dan Eropah kepada individu dan syarikat kreatif; belajar dari pensyarah tetamu melawat, menjalankan pengalaman kerja dan latihan, dan mendapat manfaat daripada gabungan kami dengan studio fotografi Paris Studio Rouchon.

Ijazah asas (FDA) adalah kelayakan peringkat universiti, bersamaan dengan dua tahun pertama kursus ijazah BA (Kepujian). Apabila selesai kursus ini, anda boleh maju ke BA (Hons) dalam Fotografi juga ditawarkan di Barking


Apa yang akan saya pelajari?

Menarik, mencabar, merangsang, dan moden. Program ini akan memberi anda platform untuk membangun bahasa anda sendiri sebagai pembuat imej.


Modul

  • Konsep, pengeluaran, pembentangan
  • Kajian kontekstual dan vokasional
  • Amalan pakar
  • Pendekatan kritikal terhadap fotografi kontemporari
  • Konteks Profesional
  • Projek fotografi utama


Apa yang boleh saya lakukan selepas kursus ini?

Anda boleh maju ke program Fotografi BA (Hons), juga ditawarkan di Barking


Syarat kemasukan

Anda memerlukan 48 mata UCAS baru atau 120 mata UCAS (lulus Diploma Nasional BTEC atau dua peringkat A pada gred D atau ke atas)

Idealnya, anda juga akan mempunyai Bahasa Inggeris dan Matematik GCSE di gred C atau ke atas.

Walau bagaimanapun, tumpuan utama kami adalah untuk kerja kreatif anda. Oleh itu, anda masih boleh memohon walaupun anda tidak mempunyai mata UCAS yang dinyatakan, tetapi mempunyai portfolio kerja yang kuat untuk menunjukkan kepada kami.

Anda juga perlu menghadiri wawancara dan membawa portfolio anda.


Klik di sini untuk memuat turun PDF untuk Ijazah Yayasan (FDA) dalam Fotografi


Badan Penganugerahan / Disahkan oleh:

Universiti East London


Penafian:

Barking

Tarikh Akhir Kemaskini Mac 2020

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami

Latar Belakang Pusat Pengajian

Why Barking & Dagenham College? It's Simple! We are innovative and provide a great place to learn for students of all ages. Whether your goal is to be your own boss or to work for a global busines ... Baca lebih lanjut

Why Barking & Dagenham College? It's Simple! We are innovative and provide a great place to learn for students of all ages. Whether your goal is to be your own boss or to work for a global business, secure a promotion or gain your first job through a Traineeship or Apprenticeship, you will benefit from industry-standard training centres and facilities that are among the best in London. Baca Ringkas