Baca keterangan rasmi

Terus ke matlamat anda

Kursus intensif adalah cara yang paling cepat untuk anda untuk mencapai matlamat pembelajaran anda. Kecil, berhati-hati terdiri Mini-Kumpulan hanya 3 hingga 6 orang membolehkan anda untuk membuat kemajuan yang cepat.

Intensiti

Kelas Perancis intensif ditawarkan sepanjang tahun di Mini-Kumpulan lebih waktu makan tengahari atau eve- nings. Anda mempunyai pilihan untuk kelas berjalan sama ada dua kali atau tiga kali seminggu.

Perniagaan Perancis

Selain kursus Perancis umum, kami juga menawarkan program perniagaan tertentu. Ini adalah larly particu- sesuai bagi mereka yang antara pekerjaan atau mencari untuk menyesuaikan diri mereka bekerja Bijaksana.

Kandungan kursus adalah campuran perniagaan Perancis, perbualan, latihan secara bertulis dan surat-menyurat, tatabahasa, formal dan Perancis sehari-hari, membaca, bekerja pada perbendaharaan kata, latihan dalam sebutan. Dengan kursus-kursus ini, anda membangunkan keperluan untuk kemudian menyertai DELF, DALF atau DFA kursus diploma.

Kejayaan pelajar dan Sijil

Terima kasih kepada kumpulan pelajar yang kecil, para peserta kursus intensif menunjukkan hasil purata atas-. Pada akhir kursus, anda akan menerima sijil wakil yang menyenaraikan kemahiran bahasa diperolehi secara terperinci.

Fleksibel kursus bermula dan panjang perjalanan

Anda biasanya boleh memulakan kursus dalam masa beberapa hari Ujian penempatan anda, yang menguji tahap tepi knowl- anda yang sedia ada. Kursus baru bermula secara berterusan sepanjang tahun, dengan seberapa segera yang sekurang-kurangnya 2 atau 3 peserta dengan tahap yang sama telah mendaftar. Anda juga mendapat manfaat daripada fleksibiliti panjang kursus yang ditawarkan oleh kursus-kursus ini. Bukannya panjang kursus yang diberikan dalam penerangan kursus di bawah, anda dengan mudah boleh memendekkan tempahan anda dan membuat ia pro rata.

Tahap dan komposisi kumpulan pelajar

Bentuk kursus intensif ditawarkan di tahap A1, dengan kursus-kursus yang melibatkan 2-3 hari mengajar seminggu ditawarkan sehingga tahap B2. Kursus intensif di C1 dan C2 tahap ditawarkan hanya atas permintaan. Penempatan individu dalam satu kumpulan memberi jaminan kepada setiap orang peluang terbaik untuk kejayaan pembelajaran. Anda akan menerima penempatan ke dalam kumpulan yang optimum untuk anda selepas penilaian yang kompeten bagi tahap kemahiran anda menulis dan berbicara.

Sesi latihan terselia

Untuk memperhebatkan lagi pengalaman kursus anda, anda bekerja di sekolah sama ada sekali atau dua kali seminggu pada kelajuan anda sendiri di bawah pengawasan yang layak bagi seorang guru. Untuk ini, anda mengambil bersama-sama bahan kajian anda sendiri, misalnya, kerja rumah anda. Harga untuk sesi latihan adalah seperti berikut (COMBI). Maklumat terperinci boleh didapati di dalam lembaran yang berhak «Amalan Sesyen».
Program diajar dalam:
English

Lihat 5 lagi program yang ditawarkan oleh Sprachschule Schneider »

This course is Lokasi Kampus
Start Date
Feb. 2020
Duration
6 - 11 
Ikut lokasi
Ikut tarikh
Start Date
Feb. 2020
Tarikh tutup permohonan

Feb. 2020

Location
Tarikh tutup permohonan
End Date