Galapagos Pulau Pendaftaran Langsung - Gaias

IES Abroad

Penerangan Program

Baca keterangan rasmi

Galapagos Pulau Pendaftaran Langsung - Gaias

IES Abroad

Gambaran Keseluruhan

Ada sebab mengapa ramai saintis yang paling terkenal di dunia telah melawat Galapagos Islands-kini giliran anda untuk mencari salah satu lokasi pulau yang paling indah dan kaya dengan kepelbagaian biologi di dunia. Ia adalah di sini bahawa anda akan mendapat pengalaman hands-on belajar topik seperti Biologi, Ekologi, Pengajian Alam Sekitar, Ekologi Marin dan Sosiologi.

Program pendaftaran terus dianjurkan melalui Galapagos Akademik Institut Kesenian dan Sains (GAIAS), sebuah kampus terpencil di Universidad San Francisco de Quito (USFQ) terletak di pulau San Cristóbal.

Sebelum anda menuju ke Galapagos, program akan bermula dengan sebulan di Quito, di mana anda mengambil bahagian dalam orientasi, kursus di kampus USFQ Cumbaya, dan lawatan kursus yang berkaitan. Bulan-bulan selebihnya dibelanjakan untuk San Cristóbal di Kepulauan Galapagos. lawatan tambahan kursus yang berkaitan dengan membolehkan anda untuk menghabiskan masa di lokasi lain, berdasarkan pendaftaran kursus anda.

Pilih daripada kursus dalam tiga bahagian:

 • Evolution, Ecology & Conservation
 • Ekologi Marin
 • People, Politik & Alam Sekitar

Galapagos Islands dan Quito akan menjadi kelas anda. Menyaksikan yang terkenal iguana tanah dan kura-kura gergasi seperti yang anda mengkaji evolusi spesies unik. Lawati masyarakat Andean asli dan tradisional untuk lebih memahami hubungan antara manusia dan alam sekitar mereka. Menyelam ke dalam Pacific untuk mendapatkan dekat dengan kehidupan marin anda belajar tentang.

Kami mahu anda berasa seperti di rumah di Quito dan Kepulauan Galapagos, jadi kita melakukan semua yang kita boleh untuk membantu anda mengintegrasikan ke dalam kehidupan pelajar. Daripada perumahan untuk acara kebudayaan, tugas kami adalah untuk memastikan anda mempunyai kajian yang paling sahih di luar negara pengalaman mungkin. Semasa masa anda di Quito dan Galapagos, anda tinggal bersama keluarga tuan rumah atau Señora, yang membantu anda membiasakan diri dengan Galapagos, rakyatnya, dan budayanya.

Fakta Cepat

 • Center: IES Abroad Quito
 • Bandar: Galapagos Islands
 • Negara: Ecuador
 • Program Kredit: 16 setiap semester (5 kursus)
 • Bahasa Pengantar: Bahasa Inggeris
 • Bahasa Prasyarat: Tiada

Tarikh program

Selepas anda dimasukkan ke wad, merujuk kepada seksyen Tarikh Perjalanan Maklumat Predeparture dengan akaun MyIESabroad anda sebelum tempahan perjalanan.

Kejatuhan 2017

 • Ketibaan: Jumaat Ogos 11, 2017
 • Berlepas: Sabtu Disember 9, 2017

AKADEMIK

misi IES Luar Negara adalah mudah: untuk menyediakan anda dengan kajian yang terbaik di luar negara program mungkin-yang merangkumi pengalaman akademik dan kebudayaan yang berkualiti tinggi. Itulah sebabnya kami bekerjasama dengan USFQ dan GAIAS.

Galapagos Institut Akademik Seni dan Sains (GAIAS)

GAIAS adalah kampus terpencil di Universidad San Francisco de Quito (USFQ) yang telah ditubuhkan untuk usaha selanjutnya dalam pemuliharaan dan pembangunan mampan di Kepulauan Galapagos. Sebagai sebuah institusi akademik dan penyelidikan bertaraf dunia, GAIAS menarik kedua-dua pelajar dan sarjana tempatan dan antarabangsa dari seluruh dunia.

GAIAS menawarkan kursus-kursus yang hebat yang meneroka Ekologi, Biologi, dan Pengajian Alam Sekitar melalui mendalam dan hands-on pendekatan. profesor universiti dan pilihan kursus meningkatkan pengalaman akademik anda dan memberi anda perspektif baru setiap hari di dalam kelas.

Kursus

Anda mengambil 16 jam kredit setiap semester, dan semua kursus yang bernilai 3 kredit. Kursus diajar melalui USFQ dalam siri lima modul berturut-turut. Modul pertama diajar di kampus USFQ berhampiran Quito dan empat yang lain diajar di GAIAS di Pulau San Cristobal. Semua kursus diajar dalam bahasa Inggeris.

Tracks program

Program ini menawarkan trek berikut, yang masing-masing terdiri daripada lima modul kursus. Anda mesti mengambil sekurang-kurangnya 3 kursus di dalam trek yang anda pilih. Selepas itu, anda boleh mengambil masa sehingga 2 kursus di trek lain selagi anda memenuhi semua prasyarat.

 • Evolution, Ecology & Conservation: Memeriksa tangan pertama bagaimana pelbagai ekosistem Ecuador telah dibentuk oleh proses evolusi dan peranan bahawa masyarakat yang berbeza telah bermain dalam perlindungan atau transformasi persekitaran ini. lawatan kursus yang berkaitan dengan membawa anda ke hutan bio-pelbagai, kawasan pantai yang indah, dan salah satu daripada gunung berapi tertinggi di dunia. Terdapat pra-syarat sekurang-kurangnya satu kursus Biologi dan satu kursus Ekologi untuk mengikuti kursus dengan laluan ini.
 • Marine Ecology: Memeriksa kepentingan pemuliharaan marin dan aspek sosial pengurusan marin dengan menggabungkan kursus dan kerja lapangan di Pantai Pasifik dan di Kepulauan Galapagos. Anda melawat bakau, tanah lembap, ekosistem antara pasang surut, lautan terbuka, dan terumbu karang seperti yang anda mengkaji habitat haiwan dan masyarakat. Terdapat prerequiste sekurang-kurangnya satu kursus Biologi, satu kursus Biologi Marin dan satu kursus Ekologi untuk mengikuti kursus dengan laluan ini.
 • People, Politics, & Alam Sekitar: Terokai isu-isu ekonomi, budaya dan sosial yang memberi kesan kepada hubungan antara manusia dan alam sekitar mereka. Kerja kursus termasuk lawatan kursus-yang berkaitan dengan beberapa komuniti Andean asli dan tradisional. Untuk mengikuti kursus dalam lagu ini, anda perlu mempunyai sekurang-kurangnya dua semester kolej peringkat Sepanyol.

Bahasa Sepanyol

Anda dikehendaki mengambil kursus bahasa Sepanyol 1 kredit semasa masa anda di Quito. Jika anda seorang pelajar di peringkat awal dan ingin meneruskan pengajian bahasa Sepanyol anda, yang pilihan 1 kredit perantaraan kursus Bahasa Sepanyol ditawarkan kemudian pada semester tersebut.

Kursus

Kursus yang ditawarkan di GAIAS

Kursus diajar melalui USFQ dalam siri lima modul berturut-turut. Modul pertama diajar di kampus USFQ Cumbaya berhampiran Quito. modul selebihnya diajar di kampus GAIAS pada pulau San Cristóbal. Semua kursus diajar dalam bahasa Inggeris.

Kursus berbeza mengikut semester, tetapi di sini adalah satu contoh penawaran kursus yang lepas.

Kursus Bahasa Sepanyol Bahasa (1 kredit)

 • bermula Sepanyol
 • Intermediate Sepanyol
 • Advanced Sepanyol

Lawatan kursus-berkaitan

Walaupun pengembaraan anda bermula di Quito dan Kepulauan Galapagos, lawatan kursus yang berkaitan dan lawatan lapangan kokurikulum membawa anda di luar kampus untuk menemui budaya dan tradisi negara tuan rumah anda. Destinasi, aktiviti dan pengalaman pembelajaran yang berbeza-beza mengikut landasan yang di mana anda mengambil bahagian.

Menasihati & Sokongan

Dalam program pendaftaran langsung, anda mendaftar sebagai pelajar sepenuh masa di salah sebuah institusi rakan kongsi antarabangsa kami. Walaupun institusi tuan rumah tempatan anda adalah di mana anda akan mengambil kelas anda, kami masih di sini untuk menyokong sepenuhnya anda.

Menasihati

Memilih dan terus mendaftar dalam kursus-kursus di luar negara boleh mengelirukan dan hangat-kami menawarkan anda predeparture menasihati yang khusus dengan keperluan anda. Matlamat kami adalah untuk memberikan sokongan dan bimbingan sepanjang permohonan anda dan proses pendaftaran.

Tetapi perkhidmatan menasihati kami tidak berhenti di situ. Sepanjang berada di Quito, dan Kepulauan Galapagos kakitangan kami bersedia untuk membantu anda beralih ke rumah baru anda.

On-Site Kakitangan

Sebagai IES Abroad pelajar terus mendaftar di Universidad San Francisco de Quito (USFQ) dan Institut Galapagos Akademik Seni dan Sains (GAIAS) anda mempunyai akses kepada di lokasi IES Abroad kakitangan yang berdedikasi khusus untuk keperluan anda. Kami kerja kakitangan di lokasi dengan anda dan institusi tempatan anda untuk menjawab apa-apa soalan tentang keperluan akademik, perumahan, atau kesejahteraan dan keselamatan.

sokongan

perkhidmatan sokongan kami untuk pelajar kemasukan terus direka khusus untuk membantu anda mencapai matlamat di luar negara belajar anda dengan berkesan dan lancar. Kita tahu belajar di luar negara adalah pengembaraan, dan, pada masa-masa, anda mungkin memerlukan bantuan atau hanya seseorang untuk bercakap dengan-itulah sebabnya kakitangan kami ada untuk anda.

PERUMAHAN

Kami ingin memastikan bahawa cabaran terbesar anda adalah memutuskan tanda untuk melihat atau menemui kafe-bukan yang terbaik mencari tempat untuk hidup di mana anda berasa selesa. Kami melakukan yang terbaik untuk mencari perumahan yang menggambarkan bagaimana pelajar tempatan diami ini. Matlamat kami adalah bahawa apabila anda meninggalkan Ecuador, ia akan berasa seperti di rumah.

homestay - Anda akan tinggal di homestay peribadi dengan keluarga atau Señora di Quito dan di Kepulauan Galapagos. Quito, semua makanan disediakan kecuali makan tengah hari pada hujung minggu. Di Kepulauan Galapagos, sarapan pagi dan makan malam disediakan.

Kehidupan pelajar

Haluan

Apabila anda tiba di Ecuador, anda mengambil bahagian dalam orientasi pengenalan dengan IES Luar Negara di Pusat Quito dan di kampus USFQ Cumbaya dengan ahli-ahli kakitangan GAIAS. Direka khusus untuk pelajar kemasukan terus, program orientasi memperkenalkan anda kepada program anda, rakan-rakan pelajar anda, Quito, dan Kepulauan Galapagos. Anda juga akan mengetahui lebih lanjut mengenai topik-topik seperti ahli akademik, perumahan, pengangkutan dan kesihatan dan keselamatan.

Selain itu, TERAS ™, IES Luar Negara yang Komprehensif Orientation & Re-entry Pengalaman, bermula semasa orientasi dan berterusan sepanjang semester dengan menyertai aktiviti memberi tumpuan kepada pelarasan budaya, pencapaian matlamat, dan bersedia untuk pulang ke rumah.

Kurikulum Aktiviti & Acara Kebudayaan

Aktiviti pilihan

Anda mempunyai pilihan untuk mengambil bahagian dalam dua hingga tiga kali selam SCUBA dalam persekitaran marin yang berbeza sepanjang semester, dengan bayaran tambahan yang dibayar di lokasi. Walaupun aktiviti ini tidak diperlukan sebagai sebahagian daripada program akademik, mereka diselaraskan dan diketuai oleh fakulti GAIAS. Sila ambil perhatian bahawa selaman adalah tidak dijamin dan tertakluk kepada perubahan berdasarkan kepentingan pelajar, ketersediaan pengajar, dan syarat-syarat keselamatan tempatan.

pelajar IES Luar Negara yang ingin menyertai selaman mesti mempunyai Persatuan Profesional Dive Instructors (PADI) Sijil Diver Open Water untuk mengambil bahagian di mana-mana selaman GAIAS teratur. Bukti PADI Open Water Diver Sijil mesti diberikan kepada IES Abroad sebelum bermulanya program.

Syarat Kelayakan

 • 18 tahun
 • Dalam kedudukan yang baik di sekolah rumah anda
 • 2.8 GPA atau lebih baik pada skala 4.0 (GPAs bawah 2.8 tidak akan dipertimbangkan)
 • Mahasiswa tingkat kedua, Junior, atau berdiri Senior apabila program bermula
 • Sekurang-kurangnya satu biologi am dan satu kursus ekologi di peringkat kolej bagi Evolution dan Marine trek.
 • pelajar trek Marine mesti telah mengambil kelas biologi marin terlebih dahulu dan akan memerlukan insurans DAN untuk selaman akademik (termasuk dalam harga program)

Kos

Kejatuhan 2017

 • Yuran Pengajian: $ 15.445
 • Perumahan: $ 3955
 • Insurans: $ 230
 • Jumlah: $ 19.630

Pertimbangkan harga ini sebagai satu titik permulaan. Kami menggalakkan anda untuk menghubungi pengajian di luar negara pejabat untuk menentukan kos sebenar kepada anda berdasarkan faktor dalam bantuan kewangan, biasiswa, dasar sekolah rumah anda, dan faktor-faktor lain.

This school offers programs in:
 • English
IES Abroad

Tarikh Akhir Kemaskini July 3, 2017
Tempoh & Harga
This course is Lokasi Kampus
Start Date
Tarikh mula
Sept. 2018
Sept. 2018
Feb. 2019
Duration
Tempoh
Sepenuh masa
Price
Harga
19,630 USD
Locations
Ecuador - Galapagos Islands
Tarikh mula: Sept. 2018, Feb. 2019
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat
Tarikh mula: Sept. 2018, Feb. 2019
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat
Hong Kong - Hong Kong
Tarikh mula: Sept. 2018
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat
Dates
Sept. 2018
Hong Kong - Hong Kong
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat
Sept. 2018, Feb. 2019
Ecuador - Galapagos Islands
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat
Price
kos Program Fall 2017