HSK 3 (Mandarin Cina)

London South Bank University

Penerangan Program

Baca keterangan rasmi

HSK 3 (Mandarin Cina)

London South Bank University

HSK 3 (Mandarin Chinese) adalah kursus pendek separuh masa selama 70 jam yang sesuai untuk pemula yang ingin belajar bahasa Mandarin. Ini adalah yang ketiga dari enam kursus HSK. Kami menawarkan sijil HSK peringkat 1-6.

Tahap 3 HSK membolehkan anda mempelajari 300 kata tambahan kepada mereka yang belajar di HSK tahap 1 dan 2: Anda akan dapat berkomunikasi dalam bahasa Cina pada tahap asas dan bercakap tentang kehidupan harian, akademik dan profesional anda, seperti melawat doktor, sukan , hiburan, menggambarkan penampilan dan keperibadian, dan lain-lain aksara Cina juga akan diperkenalkan.

HSK adalah peperiksaan piawaian antarabangsa yang menguji dan menilai kecekapan bahasa Cina. Terdapat enam tahap ujian dan penguji ujian yang lulus enam peperiksaan HSK akan dapat maju dari dapat menguasai frasa bahasa Cina yang mudah untuk menyatakan diri secara lisan secara lisan dan di atas kertas. Memperolehi sijil HSK 3 memberikan anda kelayakan kompetensi yang diiktiraf di peringkat antarabangsa dalam bahasa Cina.

Kursus ini disampaikan oleh Institut Confucius untuk Perubatan Tradisional Cina (CITCM) yang mempromosikan budaya Cina dan Perubatan Cina dengan menyediakan pelbagai bengkel dan kursus.


Kebolehpasaran

Kelayakan HSK adalah skim pemeriksaan yang diiktiraf di peringkat antarabangsa dan memberikan bukti majikan kepada kebolehan linguistik anda dalam Mandarin Cina. Kami menawarkan sijil HSK peringkat 1-6.


Perkhidmatan Penggajian

Kami adalah University of the Year untuk Pekerjaan Graduate - The Times dan Sunday Times Panduan Universiti Baik 2018.

Di LSBU, kami ingin menyediakan anda kerjaya yang berjaya. Semasa pengajian anda - dan selama dua tahun selepas anda lulus - anda akan mendapat akses ke Perkhidmatan Khidmat Khidmat kami, yang termasuk:

  • Papan dalam talian di mana anda dapat melihat pelbagai peletakan: sambilan, sepenuh masa atau sukarela. Anda juga boleh turun untuk melihat penasihat Kedai Kerja kami, yang sentiasa ada untuk membantu anda mengambil langkah seterusnya dalam carian anda.
  • Gim Kerjaya kami menawarkan bengkel kumpulan mengenai CV, teknik wawancara dan mencari pengalaman kerja, serta persembahan tetap dari majikan merentasi pelbagai sektor.

Pasukan Perusahaan Pelajar kami juga boleh membantu anda memulakan perniagaan anda sendiri dan membangunkan kemahiran keusahawanan yang berharga.


Pengajaran dan pembelajaran

  • Dua jam hubungi pengajaran seminggu
  • Tujuh jam belajar sendiri seminggu
  • Tiada kerja kursus tetapi pelajar diberi latihan dan lembaran kerja untuk membantu mereka belajar sendiri. Terdapat pemeriksaan yang menguji kemahiran membaca dan mendengar
  • Peperiksaan dijalankan setiap bulan untuk membuatnya fleksibel untuk pelajar jika anda memerlukan lebih banyak masa untuk menyemak semula anda boleh menangguhkan peperiksaan sehingga bulan berikutnya


Syarat kemasukan

Anda mestilah menyelesaikan HSK 2 untuk maju ke HSK 3.


Yuran dan pembiayaan

Kos kursus ialah £ 630 ditambah dengan bayaran peperiksaan.

Pelajar LSBU layak mendapat diskaun dan membayar £ 350 untuk kursus tersebut.

Semua modul tertakluk kepada perubahan oleh universiti dan mungkin berbeza daripada modul yang anda tawarkan semasa pengajian anda.

This school offers programs in:
  • English


Tarikh Akhir Kemaskini June 10, 2018
Tempoh & Harga
This course is Lokasi Kampus
Start Date
Tarikh mula
Ogos. 2019
Duration
Tempoh
70 
Sambilan
Price
Harga
630 GBP
Kos kursus ialah £ 630 ditambah dengan bayaran peperiksaan.
Locations
United Kingdom - London, England
Tarikh mula : Ogos. 2019
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat
Dates
Ogos. 2019
United Kingdom - London, England
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat